moonshine 18.01.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Tomek, a bedziesz jeszcze ocieplał czy robisz jednowarstwową? PS> Napisz pls o tych gorszych stronach YTONGA w porównaniu do Solbetu. Ścianę planuję 24BK+15. Nie wierzę w jednowarstwową, wg. mnie więcej problemów niż zysków, mostki termiczne, problemy wykonawcze (nie wiem czy się już taka ekipa urodziła) jak dla mnie jednowarstwowa - to duuuże ryzyko. Ale oczywiście to tylko moje zdanie. OK. A jakie ocieplenie: wełna czy styropian? I napisz jeszcze: jaki rodzaj bloczka wybrałeś i o przewagach BK Solbetu nad YTONG'iem. Witajcie, ja też rozważam zmianę - mam w projekcie jednowarstwową, ale coraz bardziej mnie przekonuje wersja 24BK+12(15?), czy taka zmiana musi być gdzies zgłoszona, jakiś aneks do pozwolenia czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 znowu pokazuje ze postów brak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.01.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Tomek, a bedziesz jeszcze ocieplał czy robisz jednowarstwową? PS> Napisz pls o tych gorszych stronach YTONGA w porównaniu do Solbetu. Ścianę planuję 24BK+15. Nie wierzę w jednowarstwową, wg. mnie więcej problemów niż zysków, mostki termiczne, problemy wykonawcze (nie wiem czy się już taka ekipa urodziła) jak dla mnie jednowarstwowa - to duuuże ryzyko. Ale oczywiście to tylko moje zdanie. OK. A jakie ocieplenie: wełna czy styropian? I napisz jeszcze: jaki rodzaj bloczka wybrałeś i o przewagach BK Solbetu nad YTONG'iem. Witajcie, ja też rozważam zmianę - mam w projekcie jednowarstwową, ale coraz bardziej mnie przekonuje wersja 24BK+12(15?), czy taka zmiana musi być gdzies zgłoszona, jakiś aneks do pozwolenia czy coś? u mnie jest BK 24 plus styropian 15....jak robili ocieplenie to sie ze mnie rechotali...a teraz widze ze to juz prawie norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.01.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 znowu pokazuje ze postów brak!!!! ciekawe czy to sie kiedys naprawi ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam porannie A dzisiaj maja byc olbrzymie wichury Wiec jak macie mozliwosc to posprawdzajcie place budowy bo ma byc nieciekawie 200 Km na godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 robiłem na razie wycene w ms ale...... http://www.kowalscy.pl http://www.muszynscy.pl Eko Dom na Szybowcowej i jeszcze ciekawy producent w gryfinie (ale musze poszukac nazwy ) W tych robie wycene a final zobaczymy jesli ten producent z gryfina to partner...to raczej nie jest ciekawy A dlaczego bo znajomi maja jego okna i sa bardzo zadowoleni Producent nazywa sie Pisarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.01.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam porannie A dzisiaj maja byc olbrzymie wichury Wiec jak macie mozliwosc to posprawdzajcie place budowy bo ma byc nieciekawie 200 Km na godzine a te 200 to gdzie ??? wlasnie sprawdzilem prognozy w necie i podaja max 80 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam porannie A dzisiaj maja byc olbrzymie wichury Wiec jak macie mozliwosc to posprawdzajcie place budowy bo ma byc nieciekawie 200 Km na godzine a te 200 to gdzie ??? wlasnie sprawdzilem prognozy w necie i podaja max 80 km/h 200 ma byc na Pomorzu i w Berlinie Nawet co chwile sa komunikaty aby popoludniu jesli sie nie musi nie wychodzic a sluzby sa postawione w stan gotowosci A do Was wichura dojdzie popoludnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.01.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 obys sie mylila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 obys sie mylila Czasami jest tak ze w prognozach kracza a nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.01.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 i moze tym razem tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam wszystkich! no, material na sciany zamowiony - cena tez rewela (po znajomosci...) nie pamietam, kto pytaL, ale odpowiadam: nie trzeba zglaszac nikomu takiego ocieplenia - czyli wiekszego niz przewidziano, nawet nie wiem, czy kierownik zapisal to w dzienniku... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam wszystkich! no, material na sciany zamowiony - cena tez rewela (po znajomosci...) nie pamietam, kto pytaL, ale odpowiadam: nie trzeba zglaszac nikomu takiego ocieplenia - czyli wiekszego niz przewidziano, nawet nie wiem, czy kierownik zapisal to w dzienniku... Pozdrawiam. A ta dobra cene to masz na poroterm czy BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witam grupę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 czy ktoś z Was ma okna z profilu Rehau i mógłby coś o nich powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam grupkę Ale super wiadomosc!!!! to mamy dwojke maluczkich forumowiczow urodzonych 13-go!!! Gratulacje dla Didi i Pawła zycze wszystkiego dobrego Ja również gratuluję Rodzicom i dużo zdrówka i radości dla maluszków !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam wszystkich! no, material na sciany zamowiony - cena tez rewela (po znajomosci...) nie pamietam, kto pytaL, ale odpowiadam: nie trzeba zglaszac nikomu takiego ocieplenia - czyli wiekszego niz przewidziano, nawet nie wiem, czy kierownik zapisal to w dzienniku... Pozdrawiam. A ta dobra cene to masz na poroterm czy BK Właśnie ile kosztuje teraz BK ?? Tomadyna ile płaciłeś za Solbet ?? My też zdecydowaliśmy się jednak na BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam wszystkich! no, material na sciany zamowiony - cena tez rewela (po znajomosci...) nie pamietam, kto pytaL, ale odpowiadam: nie trzeba zglaszac nikomu takiego ocieplenia - czyli wiekszego niz przewidziano, nawet nie wiem, czy kierownik zapisal to w dzienniku... Pozdrawiam. A ta dobra cene to masz na poroterm czy BK Właśnie ile kosztuje teraz BK ?? Tomadyna ile płaciłeś za Solbet ?? My też zdecydowaliśmy się jednak na BK Tez bym sie chetnie dowiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts