dobrzykowice 23.02.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzykowice: zaproponuj metode.. dogadamy sie mi wystarczy link do spakowanego pliku ze zdjęciami - .....ale niekoniecznie dzisiaj bo jak widzę to i tak masz niewyróbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 23.02.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dzień dobry, pierwszy raz wita się z Wami Gońka, druga połowa tajemniczego G&M.Jestem pełna podziwu dla Waszego zaangażowania w budowę "chałupek". My też złapaliśmy tego bakcyla.W środę uprawomocni się nam zgoda na budowę. Pierwszą łopatę zatem wbijemy już za kilka dni. Hurra! Chcemy się spiąć i w tym roku choinkę ubierać już w Dobrej. Nasz "pałacyk" budowany będzię systemem gospodarczym wg projektu LMP-103 (http://www.lipinscy.pl) wraz z Waszymi podsłuchanymi radami i komentarzami. Zatem wszystkim i nam, na każdy etap budowy, życzę ... by szybko, solidnie i tanio! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.02.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Józia S gdzie jest ten sklep z żyrandolami? Przy Boh. Warszawy, naprzeciwko Świata Korka, przy Turzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 a to pozostawiła po sobie grupa szczecińska: http://212.244.189.200/pics/murator/068.jpg Maksiu - z jednym małym wtrętem wrocławskim oj, dziewczyny jak było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 bikosa - no, no nieźle się wyfiokowały słyszałam że niezbędne do tego okazało się KFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.02.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ivonesca- sugerujesz, że na pikantne skrzydełka nakręcały loczki? Ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ivonesca- sugerujesz, że na pikantne skrzydełka nakręcały loczki? Ale fajnie popytaj ivette a właśnie : ivette - gdzie jesteś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Joasiu Jasia - drobina- chudzina ale mi się dostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 23.02.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Jestem na etapie wyboru okien i drzwi. Zdradźcie proszę, gdzie kupiliście swoje. Czy ktoś robi żaluzje zewnętrzne czy ogranicza się tylko do szyb antytłukących się z bolcami antywyważeniowymi - za i przeciw mile widziane.Czy firma DREWEXIM z Koszalina jest godna zaufania i polecenia? Z góry dziękujęGońka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 23.02.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam wszyskich Tak potwierdzam impreza przednia i grupa szczecinska tez silna a co tam. Zdjecia fajne ale jakie ja mam to uuuuu nie no zartuje ale mam kilka znaczy jakies 30 szt tez latalem i pstrykalem foty maksiu jak chcesz podesle ci wkleisz na site. A z ta kielbasa to usp przeciez tylko jadlem sniadanko ale ile bylo zabawy przy tym Pozdawiam nowych na forum i podgladaczy z innych rejonow. Ja chce jeszcze wiecej spotkan do uslychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 MamaTA i Tatuj: przyslij.. podziel tak zeby nie bylo wiecej jak 3-4mb w jednym mailupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.02.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ivonesca - ja nie z jadem jeno z zazdrości o tej drobinie Tatuj był perwersyjny przy kiełbasie fakt.... Prostuję to nie było KFC tylko Pizzachód. Więc nie na skrzydełka tylko na makaron...Tam Ivette zaliczyła pełnowartościowa kąpiel i masaże relaksacyjne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Wow! No prszę zaraz się okaże, że na zjeździe to był: sex, drug & rock&roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.02.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 G&M pojedz na Gdańską do M&S w sprawie okien, warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.02.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie Czytając was można stwierdzić że było bardzo rozrywkowo ?! witam gości w naszych skromnych progach bodekku P.S. zdjęcia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Wow! No prszę zaraz się okaże, że na zjeździe to był: sex, drug & rock&roll qrcze skąd wiesz ? Aż tak było widzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzykowice teraz to Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzykowice teraz to Wam zazdroszczę Trochę cierpliwości i też będziesz miała szansę poszaleć - juz za rok - oj będzie się działo taka mała prośbą do reszty, zostawcie dzieci z mężami w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.02.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dobrzykowice, ja się do Twojej prośby już zastosowałam w 150%- zostawiłam męża i syna w domu (100%), z rozpędu zostawiłam też siebie (dodatkowe 50%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ivonesca - ja nie z jadem jeno z zazdrości o tej drobinie Tatuj był perwersyjny przy kiełbasie fakt.... Prostuję to nie było KFC tylko Pizzachód. Więc nie na skrzydełka tylko na makaron...Tam Ivette zaliczyła pełnowartościowa kąpiel i masaże relaksacyjne:) hi,hi,hi wcale nie uważam że to z jadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts