GrzegorzR 20.01.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam. A u nas cała noc bez prądu , a co gorsze wciąż nie przywrócona została dostawa energii , oczywiście do ZE nie ma możliwości się dodzwonić aby uzyskać jakiekolwiek informacje na temat przewidywanego terminy ponownego włączenia zasilania Nie miec pradu to nic milego ale ponoc po takich awariach wiecej dzieci sie rodzi Chyba coś w tym jest. Właśnie oczekujemy na narodzenie maleństwa, które powinno być już w najbliższych dniach To wspaniale Gratulacje wiecie juz corka cz syn Córka . termin jest na 30 stycznia, ale już jest tak blisko, że może to być w każdej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 20.01.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam. A u nas cała noc bez prądu , a co gorsze wciąż nie przywrócona została dostawa energii , oczywiście do ZE nie ma możliwości się dodzwonić aby uzyskać jakiekolwiek informacje na temat przewidywanego terminy ponownego włączenia zasilania Nie miec pradu to nic milego ale ponoc po takich awariach wiecej dzieci sie rodzi Chyba coś w tym jest. Właśnie oczekujemy na narodzenie maleństwa, które powinno być już w najbliższych dniach chyba nie o to Brycie chodziło Tak wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 20.01.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam w sobotnie popołudnie. Wczoraj około 19:40, po 25 godzinach bez prądu włączyli zasilanie w naszej okolicy, na szczęście nie trwało to aż 72 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 20.01.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 witam w sobotkę, czy miał ktoś z szanownych forumowiczów do czynienia z zakładem ogólnobudowlanym Pana Andrzeja Żabickiego z Będargowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.01.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 witam w sobotkę, czy miał ktoś z szanownych forumowiczów do czynienia z zakładem ogólnobudowlanym Pana Andrzeja Żabickiego z Będargowa? Moja sasiadka z Wielgowa z nimi budowala I bardzo bardzo chwalila ,ogladalam ich budowe czysciutka i staranna tylko z tego co wiem to na ten sezon nie maja terminow ale moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katkiel5 20.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 A może znacie zakład budowlany I. Wielowieyska? Chętnie poznam wasze zdanie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.01.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam wieczorkowo. Znalazłem wreszcie troszkę czasu i nadgoniłem zaległości w publikacji zdjęć. Przy okazji utworzyłem nowy album ze zdjęciami z budowy który obecnie jest dostępny pod przyciskiem WWW pod moim podpisem. Serdecznie zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 A może znacie zakład budowlany I. Wielowieyska? Chętnie poznam wasze zdanie:-) a to chyba jedna z najdroższych firm, o ile dobrze pamiętam moje poszukiwania. co do jakości nie wypowiem się, nie korzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam w sobotnie popołudnie. Wczoraj około 19:40, po 25 godzinach bez prądu włączyli zasilanie w naszej okolicy, na szczęście nie trwało to aż 72 godziny Nie wiem czy ten entuzjazm nie jest na wyrost. Znów zaczyna porządnie wiać, już zadotowałam wodę i ponalewałam do termosów. Takj na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 witam w sobotkę, czy miał ktoś z szanownych forumowiczów do czynienia z zakładem ogólnobudowlanym Pana Andrzeja Żabickiego z Będargowa? właśnie kończą u mnie stan surowy. Generalnie ok - dobrzy fachowcy, robią porządnie i raczej terminowo. Jeżeli są jakieś uwagi w trakcie - poprawiają bez problemów . Pracuje u niego kilka ekip - u mnie murarzami i dekarzami kierowali dwaj synowie pana Andrzeja. Na budowie wzorowy porządek . Mogę ich z czystym sumieniem polecić, choć ceny za robociznę raczej z górnego przedziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.01.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Tomadyna zapomnialam sie spytac bo solbety tez sa odm 500 600 Jaka brales Na ich stronie czytalam ze od 22 01 maja podwyzke Kupowales moze zaprawe klejowa biala Rurka sprzedaje po 0,84 zl kilo netto a wiesz po ile jest w hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 20.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 witam w sobotkę, czy miał ktoś z szanownych forumowiczów do czynienia z zakładem ogólnobudowlanym Pana Andrzeja Żabickiego z Będargowa? Ja mialem - na szczescie a wczesniej moj przyjaciel Go przetestowal.Moj domek stanal w Wielgowie, kolegi na Osowie - mozna obejrzec. Pan Andrzej moze sprawiac wrazenie czlowieka troche zakreconego, ale goraco polecam - terminowo, solidnie , az wymagajacy kierownik budowy nie mogl sie nachwalic. Drobne, naprawde drobne niedociagniecia, jesli udalo nam sie cos wychwycic -poprawiane natychmiast. Pan Andrzej ma swietne kontakty w wielu hurtowniach i mozna sporo zaoszczedzic zlecajac mu kupno materialow. Generalnie ten okres budowania wspominam jako budowanie totalnie bezstresowe, co jak sami wiecie nie jest raczej uczuciem powszednim dzisiaj. Pozdrawiam, zycze udanych wyborow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 mirlandia, a więc to Ty jesteś tym inwestorem z Wielgowa, który budował z silki? A kolega z Osowa, to nie przypadkiem pan Marek? Bo jest on też naszym znajomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 20.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 mirlandia, a więc to Ty jesteś tym inwestorem z Wielgowa, który budował z silki? A kolega z Osowa, to nie przypadkiem pan Marek? Bo jest on też naszym znajomym Co do mnie to sie zgadza,natomiast kolega z Osowa to Piotr, wiec tu chyba nie pomoge No coz, zycze Wam sukcesow budowlanych, i pozdrowienia dla p. Andrzeja od Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Tomadyna zapomnialam sie spytac bo solbety tez sa odm 500 600 Jaka brales Na ich stronie czytalam ze od 22 01 maja podwyzke Kupowales moze zaprawe klejowa biala Rurka sprzedaje po 0,84 zl kilo netto a wiesz po ile jest w hurtowniach Biorę odmianę 600. Co do podwyżki to ja zamówiłem już cały BK (dostawy do końca lutego) Klej kupiłem firmy ALPOL typ AZ117 (zimowa/biała) 0,66 zł. kilo netto (super promocyjna cena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Tomadyna zapomnialam sie spytac bo solbety tez sa odm 500 600 Jaka brales Na ich stronie czytalam ze od 22 01 maja podwyzke Kupowales moze zaprawe klejowa biala Rurka sprzedaje po 0,84 zl kilo netto a wiesz po ile jest w hurtowniach Biorę odmianę 600. Co do podwyżki to ja zamówiłem już cały BK (dostawy do końca lutego) Klej kupiłem firmy ALPOL typ AZ117 (zimowa/biała) 0,66 zł. kilo netto (super promocyjna cena). Klej tez kupowales tam gdzie mi podawales Jak to sie przelicza ile potrzeba tego kleju I jak z platnosciami czy daje sie zaliczke a reszta jak beton jest juz na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Tomadyna zapomnialam sie spytac bo solbety tez sa odm 500 600 Jaka brales Na ich stronie czytalam ze od 22 01 maja podwyzke Kupowales moze zaprawe klejowa biala Rurka sprzedaje po 0,84 zl kilo netto a wiesz po ile jest w hurtowniach Biorę odmianę 600. Co do podwyżki to ja zamówiłem już cały BK (dostawy do końca lutego) Klej kupiłem firmy ALPOL typ AZ117 (zimowa/biała) 0,66 zł. kilo netto (super promocyjna cena). Klej tez kupowales tam gdzie mi podawales Jak to sie przelicza ile potrzeba tego kleju I jak z platnosciami czy daje sie zaliczke a reszta jak beton jest juz na placu Klej kupiłem w RaabCarcher. Za pierwsze 10 palet BK zapłaciłem gotówką - ale potrzebowałem go na już (normalczy czas oczekiwania 5 tygodni) Na resztę BK daję zaliczkę - ale to duża hurtownia więc nie powinno być problemu. Za klej płacę przedpłatą - ale to jeszcze większa hurtownia więc też nie powinno być problemu. Klej przeliczyłem wg. zaleceń producenta + 20% (jest podana ilość kleju na m2 ściany 24 lub 12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 mirlandia, a więc to Ty jesteś tym inwestorem z Wielgowa, który budował z silki? A kolega z Osowa, to nie przypadkiem pan Marek? Bo jest on też naszym znajomym Co do mnie to sie zgadza,natomiast kolega z Osowa to Piotr, wiec tu chyba nie pomoge No coz, zycze Wam sukcesow budowlanych, i pozdrowienia dla p. Andrzeja od Mirka za życzenia dziękuję, pozdrowienia z przyjemnością przekażę . A Wam niech się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.01.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Tomadyna zapomnialam sie spytac bo solbety tez sa odm 500 600 Jaka brales Na ich stronie czytalam ze od 22 01 maja podwyzke Kupowales moze zaprawe klejowa biala Rurka sprzedaje po 0,84 zl kilo netto a wiesz po ile jest w hurtowniach Biorę odmianę 600. Co do podwyżki to ja zamówiłem już cały BK (dostawy do końca lutego) Klej kupiłem firmy ALPOL typ AZ117 (zimowa/biała) 0,66 zł. kilo netto (super promocyjna cena). Klej tez kupowales tam gdzie mi podawales Jak to sie przelicza ile potrzeba tego kleju I jak z platnosciami czy daje sie zaliczke a reszta jak beton jest juz na placu Klej kupiłem w RaabCarcher. Za pierwsze 10 palet BK zapłaciłem gotówką - ale potrzebowałem go na już (normalczy czas oczekiwania 5 tygodni) Na resztę BK daję zaliczkę - ale to duża hurtownia więc nie powinno być problemu. Za klej płacę przedpłatą - ale to jeszcze większa hurtownia więc też nie powinno być problemu. Klej przeliczyłem wg. zaleceń producenta + 20% (jest podana ilość kleju na m2 ściany 24 lub 12) A cos blizej Raab Carcher nic mi nie mowi nie jestem ze Szczecina ja nawet ulic w miescie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 20.01.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 mirlandia, a więc to Ty jesteś tym inwestorem z Wielgowa, który budował z silki? A kolega z Osowa, to nie przypadkiem pan Marek? Bo jest on też naszym znajomym Co do mnie to sie zgadza,natomiast kolega z Osowa to Piotr, wiec tu chyba nie pomoge No coz, zycze Wam sukcesow budowlanych, i pozdrowienia dla p. Andrzeja od Mirka za życzenia dziękuję, pozdrowienia z przyjemnością przekażę . A Wam niech się dobrze mieszka dzieki ale to dopiero za jakies poltora roku -mamy wolne tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts