trobe 23.01.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy dotyczy to tylko wodnej podlogowki Czy byli u ciebie z poznania Nie chwytam, dlaczego z Poznania? Nie mieli montowac reku ,chyba pomylilam Owszem, ale rekuperator. Jastrych robił ktoś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.01.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 to ja tradycyjnie podciągnę na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.01.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 24.01.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 PYTANIE Polecicie mi dobrego i może taniego ale przedwszystkim solidnego Pana co zrobi mi instalke c.o...? Jeszce raz : PYTANIE Polecicie mi dobrego i może taniego ale przedwszystkim solidnego Pana co zrobi mi instalke c.o...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.01.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 tacy jeszcze istnieja ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Czy dotyczy to tylko wodnej podlogowki Czy byli u ciebie z poznania Nie chwytam, dlaczego z Poznania? Nie mieli montowac reku ,chyba pomylilam Owszem, ale rekuperator. Jastrych robił ktoś inny. I jak ekipa czy jestes zadowolona w jaki sposob przygotowaliscie strop zostawiliscie otwory na anemostaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.01.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam porannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam! Trochę dłużej mi teraz schodzi "schodzenie" na parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ale za to jak lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.01.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mam przyjemność w imieniu Didi pokazać jej maleńki skarb, Emilkę http://images14.fotosik.pl/58/6ceb036a695fc405med.jpg słodka jest bardzo słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.01.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 witam wszstkich.... hmmm mrózik za oknem a na wprost leja strop.......chyba nieodpowiednia pogoda...czy mi sie tylko tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 moze pod spodem rozpala ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 witam wszstkich.... hmmm mrózik za oknem a na wprost leja strop.......chyba nieodpowiednia pogoda...czy mi sie tylko tak wydaje Witam, u mnie na termometrze +13 .... w słońcu Może inwestor buduje dom dla teściowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ale za to jak lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 witam wszstkich.... hmmm mrózik za oknem a na wprost leja strop.......chyba nieodpowiednia pogoda...czy mi sie tylko tak wydaje Witam, u mnie na termometrze +13 .... w słońcu Może inwestor buduje dom dla teściowej ... witam parapety pojawia sie z powrotem na oknach we wtorek wczesniej M&S nie ma czasu zamontowac zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.01.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 witam środowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.01.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam popoludniowo Wlasnie wrocilam ze sklepu i kupilam ladne albumy do zdjec . Marzy mi sie album pelen zdjec z budowy ,sadzenia krzaczorkow i jak zakwitna pierwsze tulipanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 I jak ekipa czy jestes zadowolona w jaki sposob przygotowaliscie strop zostawiliscie otwory na anemostaty Jestem jeszcze przed montażem anemostatów. Całośc instalacji jest rozbita na 3 etapy - na razie zakończyli pierwszy. Kilka uwag już mam ale z ostateczną opinią poczekam na zakończenie prac. Na pewno warto miec projekt zrobiony przez firmę montując, jeszcze przed pracami murarskimi. Na etapie uzgodnień od inżyniera z EMKI słyszałam: otwory sami wykuwamy, proszę się nie martwic o przepusty ale to nie okazało się dobrym pomysłem zwłaszcza, że moi murarze są autorami kilku"ciekawych" fantazyjnych pomysłów. Niestety, "obrobienie", czyli zamknięcie otworów, zatynkowanie itd. jest w gestii klienta - to bardzo wygodne dla firmy a kosztowne i kłopotliwe dla mnie. Całośc instalacji zbyt droga, w stosunku do nakładu pracy i odpowiedzialności firmy. Tyle tytułem wstępu. Zobaczymy, co będzie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 I jak ekipa czy jestes zadowolona w jaki sposob przygotowaliscie strop zostawiliscie otwory na anemostaty Jestem jeszcze przed montażem anemostatów. Całośc instalacji jest rozbita na 3 etapy - na razie zakończyli pierwszy. Kilka uwag już mam ale z ostateczną opinią poczekam na zakończenie prac. Na pewno warto miec projekt zrobiony przez firmę montując, jeszcze przed pracami murarskimi. Na etapie uzgodnień od inżyniera z EMKI słyszałam: otwory sami wykuwamy, proszę się nie martwic o przepusty ale to nie okazało się dobrym pomysłem zwłaszcza, że moi murarze są autorami kilku"ciekawych" fantazyjnych pomysłów. Niestety, "obrobienie", czyli zamknięcie otworów, zatynkowanie itd. jest w gestii klienta - to bardzo wygodne dla firmy a kosztowne i kłopotliwe dla mnie. Całośc instalacji zbyt droga, w stosunku do nakładu pracy i odpowiedzialności firmy. Tyle tytułem wstępu. Zobaczymy, co będzie później. Ja do nich napisalam dajac projekt domu aby podpowiedzieli mi jak przygotowac strop to mi odpisali ze przyjada i wykuja w stropie nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac kurnia wszystko profesjonalisci od siedmiu bolesci Projekt wentylacji mam dospela ale nie do konca mi lezy Na razie powyszukiwalam troch firm z okolic i zobacze moze cos znajde na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 24.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ciąg dalszy szukania wykonawcy... współpracował ktoś z ekipą pana Glińskiego?? Piotrek, mam prośbę. Jak natkniesz się w trakcie poszukiwań na wykonawcę z rejonu Goleniowa, Klinisk to zatrzymaj namiar i daj znać. Oczywiście jesli sam nie będziesz zamierzał korzystać na kiedy potrzebujesz ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts