Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Czy dotyczy to tylko wodnej podlogowki

Czy byli u ciebie z poznania :lol:

Nie chwytam, dlaczego z Poznania?

Nie mieli montowac reku ,chyba pomylilam :oops:

Owszem, ale rekuperator. Jastrych robił ktoś inny.

I jak ekipa czy jestes zadowolona w jaki sposob przygotowaliscie strop :lol:

zostawiliscie otwory na anemostaty

witam wszstkich....

hmmm mrózik za oknem a na wprost leja strop.......chyba nieodpowiednia pogoda...czy mi sie tylko tak wydaje :-?

Witam,

u mnie na termometrze +13 .... w słońcu :lol:

Może inwestor buduje dom dla teściowej ...

witam

parapety pojawia sie z powrotem na oknach we wtorek

wczesniej M&S nie ma czasu zamontowac :D :D

zapraszam

Jestem jeszcze przed montażem anemostatów.

Całośc instalacji jest rozbita na 3 etapy - na razie zakończyli pierwszy. Kilka uwag już mam ale z ostateczną opinią poczekam na zakończenie prac. Na pewno warto miec projekt zrobiony przez firmę montując, jeszcze przed pracami murarskimi. Na etapie uzgodnień od inżyniera z EMKI słyszałam: otwory sami wykuwamy, proszę się nie martwic o przepusty ale to nie okazało się dobrym pomysłem zwłaszcza, że moi murarze są autorami kilku"ciekawych" :evil: fantazyjnych pomysłów. Niestety, "obrobienie", czyli zamknięcie otworów, zatynkowanie itd. jest w gestii klienta - to bardzo wygodne dla firmy a kosztowne i kłopotliwe dla mnie. Całośc instalacji zbyt droga, w stosunku do nakładu pracy i odpowiedzialności firmy. Tyle tytułem wstępu. :-? Zobaczymy, co będzie później.

Jestem jeszcze przed montażem anemostatów.

Całośc instalacji jest rozbita na 3 etapy - na razie zakończyli pierwszy. Kilka uwag już mam ale z ostateczną opinią poczekam na zakończenie prac. Na pewno warto miec projekt zrobiony przez firmę montując, jeszcze przed pracami murarskimi. Na etapie uzgodnień od inżyniera z EMKI słyszałam: otwory sami wykuwamy, proszę się nie martwic o przepusty ale to nie okazało się dobrym pomysłem zwłaszcza, że moi murarze są autorami kilku"ciekawych" :evil: fantazyjnych pomysłów. Niestety, "obrobienie", czyli zamknięcie otworów, zatynkowanie itd. jest w gestii klienta - to bardzo wygodne dla firmy a kosztowne i kłopotliwe dla mnie. Całośc instalacji zbyt droga, w stosunku do nakładu pracy i odpowiedzialności firmy. Tyle tytułem wstępu. :-? Zobaczymy, co będzie później.

Ja do nich napisalam dajac projekt domu aby podpowiedzieli mi jak przygotowac strop to mi odpisali ze przyjada i wykuja w stropie

nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac kurnia wszystko profesjonalisci od siedmiu bolesci :evil:

Projekt wentylacji mam dospela ale nie do konca mi lezy :-?

Na razie powyszukiwalam troch firm z okolic i zobacze moze cos znajde na miejscu

ciąg dalszy szukania wykonawcy... współpracował ktoś z ekipą pana Glińskiego??

Piotrek, mam prośbę. Jak natkniesz się w trakcie poszukiwań na wykonawcę z rejonu Goleniowa, Klinisk to zatrzymaj namiar i daj znać.

Oczywiście jesli sam nie będziesz zamierzał korzystać :-)

na kiedy potrzebujesz ekipę?