Jasiu 27.03.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Maksiu !!! Widzę, że zaprowadziłeś dziennik budowy Miejmy nadzieje, że będziesz miał więcej zapału od nas. U nas od czasu jak zaczęło się budowanie "na ostro" na epistolografię czasu nie starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.03.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 A zacząłem dzis pisać, jutro powinienem doprowadzić do dnia dzisiejszego, czyli będę na bierząco... a potem... no cóż czasem trzeba troche popracowac, więc będą chwile kiedy nie będę budował pozdrawiam ps. szykuje też strone o moim budowaniu, ale narazie sza... jak bedzie dzialać to ujawnie <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-27 17:28 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 no pięknie...jakie sza??? byliscie moze na targach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 JASIU , MAKSIU jessu zwracajie uwage jak stawiaja wam sciany...jestem w szoku w lazience mam 5 cm odchyłu... jestem pelna podziwu dla tynkarzy... musze cos wypić...zeby nie myslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 27.03.2003 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Pierwszą rzeczą jaką kupiłem była pożądna poziomica, a pierwszą rzeczą którą kupiła Joasia był inspektor nadzoru. Te narzędzia zabijają nierówności na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.03.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Teska: sza... żeby nie zapeszać, mam nadzieje że uda mi się uruchomić ten projekt, mam kupe zdjęc z etapów które opisuje, więc sama rozumiesz że na stronie będę mógł dużo bardziej obrazowo przedstawić moją opowieść a co do ścian to poziomica jak najbardziej na miejscu, na szczęście mam dobrego kierownika, mój człowiek na budowie.. a pozatym skończyłem polibudę i nie dam się tak łątwo jeśli chodzi o picie to daj sobie na luz, idz na dlugi spacer, swierze powietrze dużo lepiej zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 jestem w pracy cisza.... a kierownika juz op...... Maksiu juz mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.03.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 To fajnie, ale z tym kierownikiem masz racje, trzeba faceta trzymac krótko ps. dopisałem swój dziennik do stanu na dzień dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 27.03.2003 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Rozmawiałem dziś (wczoraj właściwie) z następnymi inwestorami, którzy wymurowali sobie domek. Załapałem chyba bakcyla... A szczególnie po wymianie doświadczeń z Linką i Mar35... Może jednak będziemy murować? Tak czy inaczej na razie muszę poczekać do końca na wszystkie wyceny. Niech spłyną, może i ja popłynę <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Stasiek dnia 2003-03-28 00:07 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 27.03.2003 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Chciałem zauważyć, że jest już po północy, więc dzisiaj jestem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.03.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Brawo Stasiek! 6 minut po północy to już nowy dzień, zatem podpisuje się jako drugi..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.03.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Teska & Jasiu: wybieracie się może na swoje włości w niedziele? znowu musze być w Szczecinie, więc chetnie bym zajechał zobaczyc się z wami, aha, od godz. 12 będę już wolny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 witam...jeszcze z pracy...ależ miałam nockę..:smile:musze zrobić sobie kawkę.. nio to jestem trzecia:smile: Maksiu bede w niedziele jesli chodzi o czas to pewnie po 12..zobaczymy jak Jasiu z Joasia.. Zapraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Stasiek gratuluje zapadnięcia na choróbsko budowlane...i co tam...buduj i płyń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 28.03.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 My cały łikendzik - tyle, że w sobote do południa możemy jeździć (składziki budowlane będa jeszcze otwarte), a po południu imprezka z ekypą (wieńcowe - słyszeliście o czymś takim ?). Za to w nedzielę od rana do zmierzchu, pora już trochę teren uporzadkować, musimy zasadzić 300 drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 28.03.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 witajcie, mam oczy na zapałki:sad: Mar to już w ogóle "cień"...a weekend zapowiada się ciężko. Ale nic to:smile: trzeba spełniac swoje marzenia, damy radę, tak jak postanowiliśmy kwiecień przeprowadzka:smile: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 wieńcowe...nie..ale kazda okazja jest dobra ale słyszalam cos o scianach, no bo więzba to nr 1.... Jasiu....ile drzewek???? jejku to wieczorkiem padniecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 28.03.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Teska, Elita Forum?, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 28.03.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Witam. Może w końcu uda mi się wysłać wiadomość tam gdzie ja chcę, a nie tam, gdzie chce ta podła maszyna (komputer). Jeżeli mi się uda skontaktować z grupą szczecińską, to przygarnijcie dziewczynę z marzeniami o domu w Wołczkowie (na razie zakupiona działka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 apeska to witaj...szybko nas odnalazłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts