Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

A zacząłem dzis pisać, jutro powinienem doprowadzić do dnia dzisiejszego, czyli będę na bierząco... a potem... no cóż czasem trzeba troche popracowac, więc będą chwile kiedy nie będę budował :smile:

pozdrawiam

ps. szykuje też strone o moim budowaniu, ale narazie sza... jak bedzie dzialać to ujawnie :smile:

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-27 17:28 ]</font>

Teska: sza... żeby nie zapeszać, mam nadzieje że uda mi się uruchomić ten projekt, mam kupe zdjęc z etapów które opisuje, więc sama rozumiesz że na stronie będę mógł dużo bardziej obrazowo przedstawić moją opowieść

a co do ścian to poziomica jak najbardziej na miejscu, na szczęście mam dobrego kierownika, mój człowiek na budowie..

a pozatym skończyłem polibudę i nie dam się tak łątwo :smile:

jeśli chodzi o picie to daj sobie na luz, idz na dlugi spacer, swierze powietrze dużo lepiej zadziała :smile:

Gość Gosc123

Rozmawiałem dziś (wczoraj właściwie) z następnymi inwestorami, którzy wymurowali sobie domek. Załapałem chyba bakcyla... A szczególnie po wymianie doświadczeń z Linką i Mar35... Może jednak będziemy murować? Tak czy inaczej na razie muszę poczekać do końca na wszystkie wyceny. Niech spłyną, może i ja popłynę :wink:

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Stasiek dnia 2003-03-28 00:07 ]</font>

My cały łikendzik - tyle, że w sobote do południa możemy jeździć (składziki budowlane będa jeszcze otwarte), a po południu imprezka z ekypą (wieńcowe - słyszeliście o czymś takim ?).

Za to w nedzielę od rana do zmierzchu, pora już trochę teren uporzadkować, musimy zasadzić 300 drzewek :smile: