ewek 24.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam grupę!Jeszcze raz wielkie dzięki za listę rankingową. Skorzystałam z usług biura projektowego L&W Projekt A. Lorek. Jestem zadowolona. Przystępna cena, kompleksowa obsługa, wogóle zupełnie inne podejście do klienta w porównaniu z architektem o którym pisałam wcześniej.Tylko roboty mają ful, ale tak w każdym biurze do którego dzwoniłam, niektórzy nawet nie chcieli rozmawiać. Mam nadzieję, że wyrobię się z pozwoleniem do maja. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ja do nich napisalam dajac projekt domu aby podpowiedzieli mi jak przygotowac strop to mi odpisali ze przyjada i wykuja w stropie nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac kurnia wszystko profesjonalisci od siedmiu bolesci Projekt wentylacji mam dospela ale nie do konca mi lezy Na razie powyszukiwalam troch firm z okolic i zobacze moze cos znajde na miejscu No właśnie tak u mnie było - "Przyjedziemy i wykujemy". Nie daj się na to namówic. Domyślam się, dlaczego tak robią - u mnie zmienili projekt (w sumie bez uzgodnienia) dosłownie tuż przed instalacją, więc gdybym wcześniej miała przygotowane otwory, mogłabym miec powód do odstąpienia od umowy.Tymczasem, po prostu zaakceptowałam zmianę, nota bene nie spodziewając się takiej ruiny ścian i stropu. No, może trochę przesadzam, ale poczułam się jak matka patrząca na krzywdę swojego dziecięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Czy możecie polecic dobrego kafelkarza i malarza? Zaczyna się to robic pilne, bo pewnie znowu będę czekac "w kolejce do fachowca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.01.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Czy dotyczy to tylko wodnej podlogowki Czy byli u ciebie z poznania Nie chwytam, dlaczego z Poznania? Nie mieli montowac reku ,chyba pomylilam Owszem, ale rekuperator. Jastrych robił ktoś inny. I jak ekipa czy jestes zadowolona w jaki sposob przygotowaliscie strop zostawiliscie otwory na anemostaty Prośba o dokształcenie: cóż to takiego anemostaty? [nie chce mi się szukać w necie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PEPE 24.01.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam Wszystkich Jestem nowy na forum Muratora. Zamierzam rozpocząć na wiosnę budowę domku jednorodzinnego w Mierzynie. Poszukuję solidnego wykonawcy za rozsądną cenę (tego pewnie każdy inwestor pragnie). Pewnie gdzieś na forum padały dane dotyczące wykonawców, ale ciężko przebrnąć przez setki stron które już zapisaliście . Czy ktoś może mógłby mi podesłać jakiś nr tel. Myślę również że mógłby mi pomóc ranking wykonawców ale maile pisane na zamieszczony adres nie dochodzą. Jak mogę z niego skorzystać ? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ciąg dalszy szukania wykonawcy... współpracował ktoś z ekipą pana Glińskiego?? Piotrek, mam prośbę. Jak natkniesz się w trakcie poszukiwań na wykonawcę z rejonu Goleniowa, Klinisk to zatrzymaj namiar i daj znać. Oczywiście jesli sam nie będziesz zamierzał korzystać na kiedy potrzebujesz ekipę? Wszystko w rękach Najwyższych! (czytaj: mojego architekta, Gazowni, Wodociagów no i Starostwa Powiatowego w Goleniowie). Przy dobrych wiatrach połowa kwietnia, przy pesymistycznej wersji maj. Możesz kogos polecić? Może dałoby rade coś wstepnie ustalić - liczę na to, że ekpie z okolic budowy będzie wygodniej pracować na takiej właśnie niż szukać w dalszych odlegościach (ale mogę się mylić...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ja do nich napisalam dajac projekt domu aby podpowiedzieli mi jak przygotowac strop to mi odpisali ze przyjada i wykuja w stropie nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac kurnia wszystko profesjonalisci od siedmiu bolesci Projekt wentylacji mam dospela ale nie do konca mi lezy Na razie powyszukiwalam troch firm z okolic i zobacze moze cos znajde na miejscu No właśnie tak u mnie było - "Przyjedziemy i wykujemy". Nie daj się na to namówic. Domyślam się, dlaczego tak robią - u mnie zmienili projekt (w sumie bez uzgodnienia) dosłownie tuż przed instalacją, więc gdybym wcześniej miała przygotowane otwory, mogłabym miec powód do odstąpienia od umowy.Tymczasem, po prostu zaakceptowałam zmianę, nota bene nie spodziewając się takiej ruiny ścian i stropu. No, może trochę przesadzam, ale poczułam się jak matka patrząca na krzywdę swojego dziecięcia. Fachowcy od siedmiu boleści! Motyla noga!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.01.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Czy możecie polecic dobrego kafelkarza i malarza? Zaczyna się to robic pilne, bo pewnie znowu będę czekac "w kolejce do fachowca". dokładnie ..... ja też bede potrzebowac niebawem .... juz teraz słysze w telefonie "- Paniiiiii nie ma terminu koło maja proszę dzwonic" w maju to ja chcialam finiszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.01.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 dzień dobry śnieg a na co nam on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.01.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam wszystkich U mnie bialo i teraz tez pruszy snieg Anemostaty to zakonczenia wentylacji (odpowiednik kratek w innych wentylacjach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam Wszystkich Jestem nowy na forum Muratora. Zamierzam rozpocząć na wiosnę budowę domku jednorodzinnego w Mierzynie. Poszukuję solidnego wykonawcy za rozsądną cenę (tego pewnie każdy inwestor pragnie). Pewnie gdzieś na forum padały dane dotyczące wykonawców, ale ciężko przebrnąć przez setki stron które już zapisaliście . Czy ktoś może mógłby mi podesłać jakiś nr tel. Myślę również że mógłby mi pomóc ranking wykonawców ale maile pisane na zamieszczony adres nie dochodzą. Jak mogę z niego skorzystać ? Z góry dziękuję za pomoc. Napisz meila ale usowajac z niego (usun to ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ja do nich napisalam dajac projekt domu aby podpowiedzieli mi jak przygotowac strop to mi odpisali ze przyjada i wykuja w stropie nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac kurnia wszystko profesjonalisci od siedmiu bolesci Projekt wentylacji mam dospela ale nie do konca mi lezy Na razie powyszukiwalam troch firm z okolic i zobacze moze cos znajde na miejscu No właśnie tak u mnie było - "Przyjedziemy i wykujemy". Nie daj się na to namówic. Domyślam się, dlaczego tak robią - u mnie zmienili projekt (w sumie bez uzgodnienia) dosłownie tuż przed instalacją, więc gdybym wcześniej miała przygotowane otwory, mogłabym miec powód do odstąpienia od umowy.Tymczasem, po prostu zaakceptowałam zmianę, nota bene nie spodziewając się takiej ruiny ścian i stropu. No, może trochę przesadzam, ale poczułam się jak matka patrząca na krzywdę swojego dziecięcia. To by znaczylo ze oni nie maja porzadnego biura .To nie jest narmalne aby kuc strop ,w scianie to mozna robic otwor ale kuc strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ciąg dalszy szukania wykonawcy... współpracował ktoś z ekipą pana Glińskiego?? Piotrek, mam prośbę. Jak natkniesz się w trakcie poszukiwań na wykonawcę z rejonu Goleniowa, Klinisk to zatrzymaj namiar i daj znać. Oczywiście jesli sam nie będziesz zamierzał korzystać na kiedy potrzebujesz ekipę? Wszystko w rękach Najwyższych! (czytaj: mojego architekta, Gazowni, Wodociagów no i Starostwa Powiatowego w Goleniowie). Przy dobrych wiatrach połowa kwietnia, przy pesymistycznej wersji maj. Możesz kogos polecić? Może dałoby rade coś wstepnie ustalić - liczę na to, że ekpie z okolic budowy będzie wygodniej pracować na takiej właśnie niż szukać w dalszych odlegościach (ale mogę się mylić...) Witam, nie patrz na to, czy z okolic, czy nie. Na cenę nie ma to większego wpływu. Mój wykonawca jest ze Złocieńca, jego ludzie też - zasuwają od 7.30 do 19.30 (w poniedziałek zaczynają później, w piątek kończą wcześniej) i nie patrzą na to, że o 16.00 żona z obiadem czeka. Szukaj dobrej ekipy z referencjami, a dojazdy to ich sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.01.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 dzień dobry śnieg a na co nam on niestety na samochód i na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 U mnie przestalo padac i sloneczko swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 25.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam Dziennik.pl pisze ze zima bedzie trzymac do konca lutego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Czy możecie polecic dobrego kafelkarza i malarza? Zaczyna się to robic pilne, bo pewnie znowu będę czekac "w kolejce do fachowca". zapytam tych co ostatnio u mnie robili czy mają jakąś lukę - jeśli tak to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 25.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ciąg dalszy szukania wykonawcy... współpracował ktoś z ekipą pana Glińskiego?? Piotrek, mam prośbę. Jak natkniesz się w trakcie poszukiwań na wykonawcę z rejonu Goleniowa, Klinisk to zatrzymaj namiar i daj znać. Oczywiście jesli sam nie będziesz zamierzał korzystać na kiedy potrzebujesz ekipę? Wszystko w rękach Najwyższych! (czytaj: mojego architekta, Gazowni, Wodociagów no i Starostwa Powiatowego w Goleniowie). Przy dobrych wiatrach połowa kwietnia, przy pesymistycznej wersji maj. Możesz kogos polecić? Może dałoby rade coś wstepnie ustalić - liczę na to, że ekpie z okolic budowy będzie wygodniej pracować na takiej właśnie niż szukać w dalszych odlegościach (ale mogę się mylić...) porozmawiam z moim wykonawcą (działa na tym terenie) jak będzie miał wolny termin to dam ci namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts