bodekku 25.01.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam Dziennik.pl pisze ze zima bedzie trzymac do konca lutego !! i oby tak sie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam Mam pytanko: wiecie może gdzie się zgłasza niedrożność rowu melioracyjnego ??? W gminie, w wodociągach, czy jeszcze gdzie indziej ?? chodzi o gminę Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.01.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam Dziennik.pl pisze ze zima bedzie trzymac do konca lutego !! i oby tak sie stalo ale oczywiscie nie dluzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.01.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Do końca lutego w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 25.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam wszystkich w ten zimowy piękny dzień, chociaz ta zima przerywa moje prace wykończeniowe, ale na to nie mamy wpływu więc cieszmy się tym białym widokiem. Mam pytanie do posiadaczy kominków, może jest na forum ktoś kto zna firmę Camis z Mierzyna i zamawiał u nich kominek z obudową.Proszę się podzielić uwagami na temat tej firmy, a może jakieś inne sprawdzone firmy kominkowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Do końca lutego w zupełności wystarczy aaaaaabsolutnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam wszystkich w ten zimowy piękny dzień, chociaz ta zima przerywa moje prace wykończeniowe, ale na to nie mamy wpływu więc cieszmy się tym białym widokiem. Mam pytanie do posiadaczy kominków, może jest na forum ktoś kto zna firmę Camis z Mierzyna i zamawiał u nich kominek z obudową.Proszę się podzielić uwagami na temat tej firmy, a może jakieś inne sprawdzone firmy kominkowe. Pozdrawiam ja korzystalem z firmy Petra, wczesniej mieli biuro obok Weglobudu na Turzynie, teraz maja chyba salon na Heyki kominek dziala bez problemow - Spartherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam wszystkich w ten zimowy piękny dzień, chociaz ta zima przerywa moje prace wykończeniowe, ale na to nie mamy wpływu więc cieszmy się tym białym widokiem. Mam pytanie do posiadaczy kominków, może jest na forum ktoś kto zna firmę Camis z Mierzyna i zamawiał u nich kominek z obudową.Proszę się podzielić uwagami na temat tej firmy, a może jakieś inne sprawdzone firmy kominkowe. Pozdrawiam ja korzystalem z firmy Petra, wczesniej mieli biuro obok Weglobudu na Turzynie, teraz maja chyba salon na Heyki kominek dziala bez problemow - Spartherm Masz Spartherma ponoc sa bardzo dobre tylko ta cena czy daja jakies rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 cos stargowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 cos stargowalem ale zadowolony jestes z wkladu czy obudowe masz zwykla czy akumulacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PEPE 25.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam Wszystkich Jestem nowy na forum Muratora. Zamierzam rozpocząć na wiosnę budowę domku jednorodzinnego w Mierzynie. Poszukuję solidnego wykonawcy za rozsądną cenę (tego pewnie każdy inwestor pragnie). Pewnie gdzieś na forum padały dane dotyczące wykonawców, ale ciężko przebrnąć przez setki stron które już zapisaliście . Czy ktoś może mógłby mi podesłać jakiś nr tel. Myślę również że mógłby mi pomóc ranking wykonawców ale maile pisane na zamieszczony adres nie dochodzą. Jak mogę z niego skorzystać ? Z góry dziękuję za pomoc. Napisz meila ale usowajac z niego (usun to ) Dzięki Bryta Nie wpadłem na to że "usuń_to_" może po prostu znaczyć "usuń to". taka ze mnie gapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam Wszystkich Jestem nowy na forum Muratora. Zamierzam rozpocząć na wiosnę budowę domku jednorodzinnego w Mierzynie. Poszukuję solidnego wykonawcy za rozsądną cenę (tego pewnie każdy inwestor pragnie). Pewnie gdzieś na forum padały dane dotyczące wykonawców, ale ciężko przebrnąć przez setki stron które już zapisaliście . Czy ktoś może mógłby mi podesłać jakiś nr tel. Myślę również że mógłby mi pomóc ranking wykonawców ale maile pisane na zamieszczony adres nie dochodzą. Jak mogę z niego skorzystać ? Z góry dziękuję za pomoc. Napisz meila ale usowajac z niego (usun to ) Dzięki Bryta Nie wpadłem na to że "usuń_to_" może po prostu znaczyć "usuń to". taka ze mnie gapa Tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PEPE 25.01.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Mam prośbę Zależy mi na waszej opinii czy 57 tys. + vat za robociznę plus sprzęt stanu surowego otwartego (z położeniem dachówki) i wymianą gruntu na gł. ok. 0.5 m domku ok.160 m2 pow. użytkowej http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m41b9a1a8891ab to dużo czy mało, czy mam się dalej kłócić z żoną czy się zgodzić na te warunki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 witam, wiecie może, czy ktoś nie chce sprzedać samochodu dostawczego rozmiaru Forda Transita-MAX (przedłużany i podwyższany), diesla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 25.01.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 witam, u mnie mierzą okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Mam prośbę Zależy mi na waszej opinii czy 57 tys. + vat za robociznę plus sprzęt stanu surowego otwartego (z położeniem dachówki) i wymianą gruntu na gł. ok. 0.5 m domku ok.160 m2 pow. użytkowej http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m41b9a1a8891ab to dużo czy mało, czy mam się dalej kłócić z żoną czy się zgodzić na te warunki . normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 witam, wiecie może, czy ktoś nie chce sprzedać samochodu dostawczego rozmiaru Forda Transita-MAX (przedłużany i podwyższany), diesla? niedawno mialam dwa zadbane mastery ale juz poszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Mam prośbę Zależy mi na waszej opinii czy 57 tys. + vat za robociznę plus sprzęt stanu surowego otwartego (z położeniem dachówki) i wymianą gruntu na gł. ok. 0.5 m domku ok.160 m2 pow. użytkowej http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m41b9a1a8891ab to dużo czy mało, czy mam się dalej kłócić z żoną czy się zgodzić na te warunki . Jeśli sprzęt całkowicie po ich stronie, to cena wydaje się być "normalna". Co do żony - nie kłóć się, tylko negocjuj. Zawsze warto także przejrzeć inne oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 25.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 niuanse projektu - wys bramy garażowej 2125 czy 2250?? pytałem - cena praktycznie taka sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.01.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 niuanse projektu - wys bramy garażowej 2125 czy 2250?? pytałem - cena praktycznie taka sama... Jesli masz mozliwosc zrob 2,25 bo np wysokosc transportera niskiego VW LT to 2,15 i taki ci juz nie wejdzie do 2,12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts