Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

witam.

my mamy drzwi sosnowe lakierowane na kolor teak, taki jak stolarka okienna. Cena w zaleznosci od grubosci oscieznicy do 1100 zł. Plus opaski z obu stron - stolarz szczecinski, lokalny, godny polecenia. Tomadyna widzial nasze drzwi i chyba sie spodobaly.

ula

Drzwi są super :p potwierdzam

to w imieniu zainteresowanych proszę o namiary :D

Stolarz nazywa sie Skonieczny, firma jest na ul. Chmielewskiegp - tam gdzie wymiana opon Stodola, telefon - 0609785135

prosze mi napisac (lopatologicznie;-) jak sie wkleja zdjecia to pokaze te drzwi.

ula

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Do grupy ze szczecina.

Zawodłem się na Was zadałęm Wam konkretne pytanie ale odpowiedzi nie uzuskałem do dziś. Obserwując inne grupy z innych woj. z przykrością musze stwierdzić żeby się tu coś dowiedzieć trzeba najpierw pobiuć pianę wklejać kolejne posty aż ramka z temataem zajmie pół strony z forum i może wtedy uzyska się odpowiedz. Uważam że Wasza grupa bije pianę i nabija sobie posty. Przepraszam z moje słowa jeśli kogos uraziły ale forum to wymian inforacji na tematy /w tym przypadku/ budowlane. Natomiast pozostałe inne wątki powinny byc umieszczene w dziale Haidpark...ale chyba tu jest inaczej.

Pozdrawia rozczarowany RoleX////

Witam grupę :)

ulanka a ile kosztowały wasze drzwi?

łopatologicznie to jest tak: jak masz zdjęcie w sieci, w jakimś albumie to otwierasz to zdjęcie a potem naciskasz prawy przycisk myszy - następnie właściwości - następnie kopiujesz adres URL zdjęcia. Potem wchodzisz na forum i robisz tak : pisząc odpowiedz masz różne opcje, klikasz IMG wklejasz skopiowany adres URL i jeszcze raz klikasz IMG To tyle :D

Do grupy ze szczecina.

Zawodłem się na Was zadałęm Wam konkretne pytanie ale odpowiedzi nie uzuskałem do dziś. Obserwując inne grupy z innych woj. z przykrością musze stwierdzić żeby się tu coś dowiedzieć trzeba najpierw pobiuć pianę wklejać kolejne posty aż ramka z temataem zajmie pół strony z forum i może wtedy uzyska się odpowiedz. Uważam że Wasza grupa bije pianę i nabija sobie posty. Przepraszam z moje słowa jeśli kogos uraziły ale forum to wymian inforacji na tematy /w tym przypadku/ budowlane. Natomiast pozostałe inne wątki powinny byc umieszczene w dziale Haidpark...ale chyba tu jest inaczej.

Nie ucz nas prosze co powinismy a co nie bo jestesmy doroslymi ludzmi :lol:

Nie ucz nas prosze co powinismy a co nie bo jestesmy doroslymi ludzmi :lol:

Nie uczę tylko warto by było zapanować nad jakością techniczną i merytoryczną wypowiedzi na forum forum służ informowaniu i pomocy ludziom prawda? No chyba że forum muratora to forum plotów....ale zakończmy to już bo nie chcę wyjść na agresora ....

więc ponawiam pytanie: czy możecie poleciś dobrego pana od instalacji c.o ? prosił bym Was o namiary na priv. bo niestety działanie i wyświetlanie Tych stron jest dramatyczne ...

Pozdrawiam...

Do grupy ze szczecina.

Rolex, widocznie nikt z nas nie potrafił odpowiedzieć na twoje pytanie albo nie dysponował odpowiednią wiedzą. Chciałbyś uzyskać kilkadziesiąt odpowiedzi "przykro mi, nie wiem"? to byłoby dopiero bicie piany i nabijanie postów, które nam zarzucasz. ja też na kilka pytań nie uzyskałem odpowiedzi, ale to nie powód do płaczu....

Przepraszam jeśli powtarzam rzecz juz na forum opisaną ale czy ktoś z WAs nie pisał czasem o kwocie na jaką wycenia swoją pracę Pan Andrzej Żabicki?

Chciałbym porównać "zeznania" :-)

witaj, wczoraj dostałem wycenę od tego Pana, 78 tyś netto za stan surowy, myślałem że padnę, mały domek 150 m2, chyba mu się już w głowi poprzewracało, zaznaczam, że mam jeszcze dwie wyceny: 44 i 46 tyś.

a właśnie się szykuję z projektem do tego pana po wycenę :o

Bryta - klamki osobno. Na cenę poszczegolnych drzwi nie wplywala ilosc szyb, cena zalezala od grubosci osciezy i szerokosci drzwi. Oprocz tego doplata za opaski - trzeba pamietac, ze na kazde drzwi przypadaja dwie opaski.

Nie wiem czy dobrze zrozumialam nie kupuje sie kompletnej oscieznicy tylko osobno wlicza sie za opaski .

Czy twoje drzwi sa z sosny :lol:

Przepraszam jeśli powtarzam rzecz juz na forum opisaną ale czy ktoś z WAs nie pisał czasem o kwocie na jaką wycenia swoją pracę Pan Andrzej Żabicki?

witaj, wczoraj dostałem wycenę od tego Pana, 78 tyś netto za stan surowy, myślałem że padnę, mały domek 150 m2, chyba mu się już w głowi poprzewracało, zaznaczam, że mam jeszcze dwie wyceny: 44 i 46 tyś.

a właśnie się szykuję z projektem do tego pana po wycenę :o

Oprocz ceny patrzcie przede wszystkim na fachowosc czysami lepiej potargowac sie :lol:

I zakres prac to tez wazne

Bryta - klamki osobno. Na cenę poszczegolnych drzwi nie wplywala ilosc szyb, cena zalezala od grubosci osciezy i szerokosci drzwi. Oprocz tego doplata za opaski - trzeba pamietac, ze na kazde drzwi przypadaja dwie opaski.

Nie wiem czy dobrze zrozumialam nie kupuje sie kompletnej oscieznicy tylko osobno wlicza sie za opaski .

Czy twoje drzwi sa z sosny :lol:

w cenie sa drzwi z oscieznica - cena w zaleznosci od grubosci oscieznicy - my mamy sciany 14 cm i 25 cm. potem zakłada sie opaski.

Tak, słyszałam, że ostatnio podniósł ceny. Mnie się jeszcze trafiło za stawkę zeszłoroczną. Ciekawe, czy znajdą się chętni na taką wycenę.