ulanka 26.01.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 witam. my mamy drzwi sosnowe lakierowane na kolor teak, taki jak stolarka okienna. Cena w zaleznosci od grubosci oscieznicy do 1100 zł. Plus opaski z obu stron - stolarz szczecinski, lokalny, godny polecenia. Tomadyna widzial nasze drzwi i chyba sie spodobaly. ula Drzwi są super potwierdzam to w imieniu zainteresowanych proszę o namiary Stolarz nazywa sie Skonieczny, firma jest na ul. Chmielewskiegp - tam gdzie wymiana opon Stodola, telefon - 0609785135 prosze mi napisac (lopatologicznie;-) jak sie wkleja zdjecia to pokaze te drzwi. ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 26.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Do grupy ze szczecina.Zawodłem się na Was zadałęm Wam konkretne pytanie ale odpowiedzi nie uzuskałem do dziś. Obserwując inne grupy z innych woj. z przykrością musze stwierdzić żeby się tu coś dowiedzieć trzeba najpierw pobiuć pianę wklejać kolejne posty aż ramka z temataem zajmie pół strony z forum i może wtedy uzyska się odpowiedz. Uważam że Wasza grupa bije pianę i nabija sobie posty. Przepraszam z moje słowa jeśli kogos uraziły ale forum to wymian inforacji na tematy /w tym przypadku/ budowlane. Natomiast pozostałe inne wątki powinny byc umieszczene w dziale Haidpark...ale chyba tu jest inaczej. Pozdrawia rozczarowany RoleX//// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.01.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam grupę ulanka a ile kosztowały wasze drzwi? łopatologicznie to jest tak: jak masz zdjęcie w sieci, w jakimś albumie to otwierasz to zdjęcie a potem naciskasz prawy przycisk myszy - następnie właściwości - następnie kopiujesz adres URL zdjęcia. Potem wchodzisz na forum i robisz tak : pisząc odpowiedz masz różne opcje, klikasz IMG wklejasz skopiowany adres URL i jeszcze raz klikasz IMG To tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam Ale mrozik -6 Co do albumow polecam http://www.fotosik.pl podaje on kody ktore wystarczy skopiowac myszka i wkleic postepujac tak jak podala Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Do grupy ze szczecina. Zawodłem się na Was zadałęm Wam konkretne pytanie ale odpowiedzi nie uzuskałem do dziś. Obserwując inne grupy z innych woj. z przykrością musze stwierdzić żeby się tu coś dowiedzieć trzeba najpierw pobiuć pianę wklejać kolejne posty aż ramka z temataem zajmie pół strony z forum i może wtedy uzyska się odpowiedz. Uważam że Wasza grupa bije pianę i nabija sobie posty. Przepraszam z moje słowa jeśli kogos uraziły ale forum to wymian inforacji na tematy /w tym przypadku/ budowlane. Natomiast pozostałe inne wątki powinny byc umieszczene w dziale Haidpark...ale chyba tu jest inaczej. Pozdrawia rozczarowany RoleX//// Nie ucz nas prosze co powinismy a co nie bo jestesmy doroslymi ludzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 26.01.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 http://ulaz.wrota.net/dudek/008/imagepages/image139.html drzwi niezbyt widoczne - w domu poszukam zblizenia. http://ulaz.wrota.net/marynarze/imagepages/image53.html jeszcze bez opasek. aha - stolarz robi tez parapety drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ulanka: chciałas pewnie pokazać to: http://ulaz.wrota.net/dudek/008/images/0152.JPG i jeszcze to... http://ulaz.wrota.net/marynarze/images/IMG_0097.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 26.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Nie ucz nas prosze co powinismy a co nie bo jestesmy doroslymi ludzmi Nie uczę tylko warto by było zapanować nad jakością techniczną i merytoryczną wypowiedzi na forum forum służ informowaniu i pomocy ludziom prawda? No chyba że forum muratora to forum plotów....ale zakończmy to już bo nie chcę wyjść na agresora .... więc ponawiam pytanie: czy możecie poleciś dobrego pana od instalacji c.o ? prosił bym Was o namiary na priv. bo niestety działanie i wyświetlanie Tych stron jest dramatyczne ... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Do grupy ze szczecina. Zawodłem się na Was zadałęm Wam konkretne pytanie ale odpowiedzi nie uzuskałem do dziś. Obserwując inne grupy z innych woj. z przykrością musze stwierdzić żeby się tu coś dowiedzieć trzeba najpierw pobiuć pianę wklejać kolejne posty aż ramka z temataem zajmie pół strony z forum i może wtedy uzyska się odpowiedz. Uważam że Wasza grupa bije pianę i nabija sobie posty. Przepraszam z moje słowa jeśli kogos uraziły ale forum to wymian inforacji na tematy /w tym przypadku/ budowlane. Natomiast pozostałe inne wątki powinny byc umieszczene w dziale Haidpark...ale chyba tu jest inaczej. Pozdrawia rozczarowany RoleX//// Rolex, widocznie nikt z nas nie potrafił odpowiedzieć na twoje pytanie albo nie dysponował odpowiednią wiedzą. Chciałbyś uzyskać kilkadziesiąt odpowiedzi "przykro mi, nie wiem"? to byłoby dopiero bicie piany i nabijanie postów, które nam zarzucasz. ja też na kilka pytań nie uzyskałem odpowiedzi, ale to nie powód do płaczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ulanka: chciałas pewnie pokazać to: http://ulaz.wrota.net/dudek/008/images/0152.JPG i jeszcze to... http://ulaz.wrota.net/marynarze/images/IMG_0097.JPG Bardzo ladne i wlasnie o takim kolorku mysle Czy cena zawierala szyby ,klamik , oscieznice, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 26.01.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 MAKSIU - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 26.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Bryta - klamki osobno. Na cenę poszczegolnych drzwi nie wplywala ilosc szyb, cena zalezala od grubosci osciezy i szerokosci drzwi. Oprocz tego doplata za opaski - trzeba pamietac, ze na kazde drzwi przypadaja dwie opaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Czy pojechalas do nich ze swoim wzorem czy maja swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 26.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 my wzielismy typowe, z podzialem na 4. Maja w katalogu wiele modeli, ale robia tez na wyraźne zamowienie. Jestesmy zadowoleni z wspolpracy z tą firmą. ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 26.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Przepraszam jeśli powtarzam rzecz juz na forum opisaną ale czy ktoś z WAs nie pisał czasem o kwocie na jaką wycenia swoją pracę Pan Andrzej Żabicki? Chciałbym porównać "zeznania" witaj, wczoraj dostałem wycenę od tego Pana, 78 tyś netto za stan surowy, myślałem że padnę, mały domek 150 m2, chyba mu się już w głowi poprzewracało, zaznaczam, że mam jeszcze dwie wyceny: 44 i 46 tyś. a właśnie się szykuję z projektem do tego pana po wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Bryta - klamki osobno. Na cenę poszczegolnych drzwi nie wplywala ilosc szyb, cena zalezala od grubosci osciezy i szerokosci drzwi. Oprocz tego doplata za opaski - trzeba pamietac, ze na kazde drzwi przypadaja dwie opaski. Nie wiem czy dobrze zrozumialam nie kupuje sie kompletnej oscieznicy tylko osobno wlicza sie za opaski . Czy twoje drzwi sa z sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Przepraszam jeśli powtarzam rzecz juz na forum opisaną ale czy ktoś z WAs nie pisał czasem o kwocie na jaką wycenia swoją pracę Pan Andrzej Żabicki? Chciałbym porównać "zeznania" witaj, wczoraj dostałem wycenę od tego Pana, 78 tyś netto za stan surowy, myślałem że padnę, mały domek 150 m2, chyba mu się już w głowi poprzewracało, zaznaczam, że mam jeszcze dwie wyceny: 44 i 46 tyś. a właśnie się szykuję z projektem do tego pana po wycenę Oprocz ceny patrzcie przede wszystkim na fachowosc czysami lepiej potargowac sie I zakres prac to tez wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 26.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Bryta - klamki osobno. Na cenę poszczegolnych drzwi nie wplywala ilosc szyb, cena zalezala od grubosci osciezy i szerokosci drzwi. Oprocz tego doplata za opaski - trzeba pamietac, ze na kazde drzwi przypadaja dwie opaski. Nie wiem czy dobrze zrozumialam nie kupuje sie kompletnej oscieznicy tylko osobno wlicza sie za opaski . Czy twoje drzwi sa z sosny w cenie sa drzwi z oscieznica - cena w zaleznosci od grubosci oscieznicy - my mamy sciany 14 cm i 25 cm. potem zakłada sie opaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Czy pada u Was teraz snieg Dzieki Ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Przepraszam jeśli powtarzam rzecz juz na forum opisaną ale czy ktoś z WAs nie pisał czasem o kwocie na jaką wycenia swoją pracę Pan Andrzej Żabicki? Chciałbym porównać "zeznania" witaj, wczoraj dostałem wycenę od tego Pana, 78 tyś netto za stan surowy, myślałem że padnę, mały domek 150 m2, chyba mu się już w głowi poprzewracało, zaznaczam, że mam jeszcze dwie wyceny: 44 i 46 tyś. Tak, słyszałam, że ostatnio podniósł ceny. Mnie się jeszcze trafiło za stawkę zeszłoroczną. Ciekawe, czy znajdą się chętni na taką wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts