Maggie 26.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Bryta - klamki osobno. Na cenę poszczegolnych drzwi nie wplywala ilosc szyb, cena zalezala od grubosci osciezy i szerokosci drzwi. Oprocz tego doplata za opaski - trzeba pamietac, ze na kazde drzwi przypadaja dwie opaski. czy ja też mogłabym prosić o namiary na tego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 dziękuję, bryta, musiało mi umknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ladne te drzwi taki fajny kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 26.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Do grupy ze szczecina. Zawodłem się na Was zadałęm Wam konkretne pytanie ale odpowiedzi nie uzuskałem do dziś. Obserwując inne grupy z innych woj. z przykrością musze stwierdzić żeby się tu coś dowiedzieć trzeba najpierw pobiuć pianę wklejać kolejne posty aż ramka z temataem zajmie pół strony z forum i może wtedy uzyska się odpowiedz. Uważam że Wasza grupa bije pianę i nabija sobie posty. Przepraszam z moje słowa jeśli kogos uraziły ale forum to wymian inforacji na tematy /w tym przypadku/ budowlane. Natomiast pozostałe inne wątki powinny byc umieszczene w dziale Haidpark...ale chyba tu jest inaczej. Pozdrawia rozczarowany RoleX//// Rolex, widocznie nikt z nas nie potrafił odpowiedzieć na twoje pytanie albo nie dysponował odpowiednią wiedzą. Chciałbyś uzyskać kilkadziesiąt odpowiedzi "przykro mi, nie wiem"? to byłoby dopiero bicie piany i nabijanie postów, które nam zarzucasz. ja też na kilka pytań nie uzyskałem odpowiedzi, ale to nie powód do płaczu.... Ty RoleX, tu nikt nie musi Ci odpowiadać tylko dlatego, że zadałeś pytanie. To jest forum a nie automat do sprzedaży gdzie Wrzucasz złotówkę i musi wylecieć batonik a jak nie to lecisz z mordą do ajenta. Tu możesz co najwyżej grzecznie powtórzyć swoje pytanie. Może ktoś Ci odpowie. Może... A piszemy o czym chcemy i o tym co nas interesuje bo to jest wolny kraj. A tak w ogóle to ile Ty masz postów? 35? Dałeś coś z siebie grupie, ż masz takie wysokie wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Klaus czy duzo doszlo do listy bo ja wydrukowalam i nie wiem czy od nowa o nia poprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 26.01.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Klaus- bardzo dziękuję za listę. Sprawnie działaszDzięki raz jeszcze i pozdrawiam- Pecularis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Do grupy ze szczecina. Zawodłem się na Was zadałęm Wam konkretne pytanie ale odpowiedzi nie uzuskałem do dziś. Obserwując inne grupy z innych woj. z przykrością musze stwierdzić żeby się tu coś dowiedzieć trzeba najpierw pobiuć pianę wklejać kolejne posty aż ramka z temataem zajmie pół strony z forum i może wtedy uzyska się odpowiedz. Uważam że Wasza grupa bije pianę i nabija sobie posty. Przepraszam z moje słowa jeśli kogos uraziły ale forum to wymian inforacji na tematy /w tym przypadku/ budowlane. Natomiast pozostałe inne wątki powinny byc umieszczene w dziale Haidpark...ale chyba tu jest inaczej. Pozdrawia rozczarowany RoleX//// Rolex, widocznie nikt z nas nie potrafił odpowiedzieć na twoje pytanie albo nie dysponował odpowiednią wiedzą. Chciałbyś uzyskać kilkadziesiąt odpowiedzi "przykro mi, nie wiem"? to byłoby dopiero bicie piany i nabijanie postów, które nam zarzucasz. ja też na kilka pytań nie uzyskałem odpowiedzi, ale to nie powód do płaczu.... Ty RoleX, tu nikt nie musi Ci odpowiadać tylko dlatego, że zadałeś pytanie. To jest forum a nie automat do sprzedaży gdzie Wrzucasz złotówkę i musi wylecieć batonik a jak nie to lecisz z mordą do ajenta. Tu możesz co najwyżej grzecznie powtórzyć swoje pytanie. Może ktoś Ci odpowie. Może... A piszemy o czym chcemy i o tym co nas interesuje bo to jest wolny kraj. A tak w ogóle to ile Ty masz postów? 35? Dałeś coś z siebie grupie, ż masz takie wysokie wymagania? A ja na przekor - musze sie wypowiedziec, ze Klaus chyba przesadzasz - oceniajac ludzi i ich wklad po liczbie wyslanych postow!!!! To jakis zart! Ja akurat rzadko sie udzielam na forum - mimo iz jestem dluzej niz Ty moj drogi, co nie oznacza, ze nic z siebie nie dalam. Po prostu, odzywam sie wtedy, gdy czegos potrzebuje, lub komus moge pomoc lub tak jak teraz, cos mnie drazni... Mlody Rolex oczekuje odpowiedzi, a prawda jest taka, ze niektorych postow sie nie zauwaza, czesto to widac... i moze kogos uraze lub nie: robi sie z naszej grupy szczecinskiej a`la klan, w ktory ciezko wejsc.... gdyz sa lepsi lub gorsi i zalezy od tego jak sformuuja pytania, albo musza najpierw cos wniesc ( ) no to teraz sie posypie... Rolex - ´mi c.o. robili z firmy Ekoszok na Obotryckiej, ale razem z materialem - jestem zadowolona, tzn. bylam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 26.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Klaus czy duzo doszlo do listy bo ja wydrukowalam i nie wiem czy od nowa o nia poprosic Nie wiem, raczej nowych wpisów jest nie wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Klaus czy duzo doszlo do listy bo ja wydrukowalam i nie wiem czy od nowa o nia poprosic Nie wiem, raczej nowych wpisów jest nie wiele. To moze poprosze o nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 26.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Do grupy ze szczecina. Zawodłem się na Was zadałęm Wam konkretne pytanie ale odpowiedzi nie uzuskałem do dziś. Obserwując inne grupy z innych woj. z przykrością musze stwierdzić żeby się tu coś dowiedzieć trzeba najpierw pobiuć pianę wklejać kolejne posty aż ramka z temataem zajmie pół strony z forum i może wtedy uzyska się odpowiedz. Uważam że Wasza grupa bije pianę i nabija sobie posty. Przepraszam z moje słowa jeśli kogos uraziły ale forum to wymian inforacji na tematy /w tym przypadku/ budowlane. Natomiast pozostałe inne wątki powinny byc umieszczene w dziale Haidpark...ale chyba tu jest inaczej. Pozdrawia rozczarowany RoleX//// Rolex, widocznie nikt z nas nie potrafił odpowiedzieć na twoje pytanie albo nie dysponował odpowiednią wiedzą. Chciałbyś uzyskać kilkadziesiąt odpowiedzi "przykro mi, nie wiem"? to byłoby dopiero bicie piany i nabijanie postów, które nam zarzucasz. ja też na kilka pytań nie uzyskałem odpowiedzi, ale to nie powód do płaczu.... Ty RoleX, tu nikt nie musi Ci odpowiadać tylko dlatego, że zadałeś pytanie. To jest forum a nie automat do sprzedaży gdzie Wrzucasz złotówkę i musi wylecieć batonik a jak nie to lecisz z mordą do ajenta. Tu możesz co najwyżej grzecznie powtórzyć swoje pytanie. Może ktoś Ci odpowie. Może... A piszemy o czym chcemy i o tym co nas interesuje bo to jest wolny kraj. A tak w ogóle to ile Ty masz postów? 35? Dałeś coś z siebie grupie, ż masz takie wysokie wymagania? A ja na przekor - musze sie wypowiedziec, ze Klaus chyba przesadzasz - oceniajac ludzi i ich wklad po liczbie wyslanych postow!!!! To jakis zart! Ja akurat rzadko sie udzielam na forum - mimo iz jestem dluzej niz Ty moj drogi, co nie oznacza, ze nic z siebie nie dalam. Po prostu, odzywam sie wtedy, gdy czegos potrzebuje, lub komus moge pomoc lub tak jak teraz, cos mnie drazni... Mlody Rolex oczekuje odpowiedzi, a prawda jest taka, ze niektorych postow sie nie zauwaza, czesto to widac... i moze kogos uraze lub nie: robi sie z naszej grupy szczecinskiej a`la klan, w ktory ciezko wejsc.... gdyz sa lepsi lub gorsi i zalezy od tego jak sformuuja pytania, albo musza najpierw cos wniesc ( ) no to teraz sie posypie... Rolex - ´mi c.o. robili z firmy Ekoszok na Obotryckiej, ale razem z materialem - jestem zadowolona, tzn. bylam.... Nie przesadzaj, masz 1245 postów. Nie jest mi też znany przypadek, żebyś się na kogoś obrażała. RoleX jak by zapytał w innym tonie to może by i coś się dowiedział i tylko tego chciałem go nauczyć. Jak chce być poważnie traktowany to niech się też zachowuje poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 26.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam Wszystkich, w temacie drzwi wewnętrznych...ja kupowałem w firmie LIMBA na Mieszka I ( wjazd do Jysk'a po lewej stronie )w 2005r. za wzór podobny do Ulanki płaciłem 580 PLN ( ościeżnica gr.10cm ) + 200 PLN za malowanie ( na miejscu wybór koloru ) + opaski. Robią też niestandardowe wymiary. Za ościeżnicę innej grubości dopłata. Drzwi są z firmy MAŁETKA. http://www.maletka.pl Wszystko z nimi w porządku. Pozdrowienia arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 i moze kogos uraze lub nie: robi sie z naszej grupy szczecinskiej a`la klan, w ktory ciezko wejsc.... gdyz sa lepsi lub gorsi i zalezy od tego jak sformuuja pytania, albo musza najpierw cos wniesc ( ) no to teraz sie posypie... to nie jest kwestia grupy szczecińskiej, to tendencja zauważalna na całym forum a u nas jest z tym jeszcze dość przyzwoicie. Moim zdaniem prawda leży po środku, gdyby RoleX zapytał jeszcze raz to napewno by korona mu z głowy nie spadła, a Klaus tez troche przesadził, choć ogólnie patrząc ma wiele racji. generalnie proszę obie strony o uspokojenie emocji, szkoda psuć atmosfere w naszej grupce pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dzieki Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam Wszystkich, w temacie drzwi wewnętrznych... ja kupowałem w firmie LIMBA na Mieszka I ( wjazd do Jysk'a po lewej stronie ) w 2005r. za wzór podobny do Ulanki płaciłem 580 PLN ( ościeżnica gr.10cm ) + 200 PLN za malowanie ( na miejscu wybór koloru ) + opaski. Robią też niestandardowe wymiary. Za ościeżnicę innej grubości dopłata. Drzwi są z firmy MAŁETKA. http://www.maletka.pl Wszystko z nimi w porządku. Pozdrowienia arthee Dzieki tez zapisze I okazuje sie ze sa i drewniane drzwi tylko trzeba popytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam Didi-gratulacje Mnie też denerwowało chodzenie po schodach z małym dzieckiem, ale dzieci szybko dorastają i przestaje to być wiekszym problemem. Ale muszę przyznać, że jak córcia była malutka to trochę żałowałam, że nie wybraliśmy parterówki... A mi kołacze się po głowie, jak to było fajnie gdy sie urodziła Ania a my mieszkaliśmy w kawalerce - jaka to była wygoda - wszystko w zasięgu ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.01.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Nie ucz nas prosze co powinismy a co nie bo jestesmy doroslymi ludzmi Nie uczę tylko warto by było zapanować nad jakością techniczną i merytoryczną wypowiedzi na forum forum służ informowaniu i pomocy ludziom prawda? No chyba że forum muratora to forum plotów....ale zakończmy to już bo nie chcę wyjść na agresora .... więc ponawiam pytanie: czy możecie poleciś dobrego pana od instalacji c.o ? prosił bym Was o namiary na priv. bo niestety działanie i wyświetlanie Tych stron jest dramatyczne ... Pozdrawiam... A ja zacytuję: "Grupy budujące: Miejsce na przyjacielskie rozmowy niekoniecznie o budowie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Nie ucz nas prosze co powinismy a co nie bo jestesmy doroslymi ludzmi Nie uczę tylko warto by było zapanować nad jakością techniczną i merytoryczną wypowiedzi na forum forum służ informowaniu i pomocy ludziom prawda? No chyba że forum muratora to forum plotów....ale zakończmy to już bo nie chcę wyjść na agresora .... więc ponawiam pytanie: czy możecie poleciś dobrego pana od instalacji c.o ? prosił bym Was o namiary na priv. bo niestety działanie i wyświetlanie Tych stron jest dramatyczne ... Pozdrawiam... A ja zacytuję: "Grupy budujące: Miejsce na przyjacielskie rozmowy niekoniecznie o budowie." Masz racje popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.01.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 .... więc ponawiam pytanie: czy możecie poleciś dobrego pana od instalacji c.o ? prosił bym Was o namiary na priv. bo niestety działanie i wyświetlanie Tych stron jest dramatyczne ... Moja odpowiedź będzie przewrotna ale chyba zgodnie z wymaganiami Rolexa: niestety, mój instalator nie należy do tanich, poza tym o jego klasie będę mogła wypowiedzieć się dopiero po zakończeniu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 26.01.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam wszytkich, dawno nie zaglądałem a tu sporo nowych ludzi. Pozdrowienia dla nowych forumowiczów oraz dla wszytkich szczęśliwych rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 26.01.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ciąg dalszy szukania wykonawcy... współpracował ktoś z ekipą pana Glińskiego?? Piotrek, mam prośbę. Jak natkniesz się w trakcie poszukiwań na wykonawcę z rejonu Goleniowa, Klinisk to zatrzymaj namiar i daj znać. Oczywiście jesli sam nie będziesz zamierzał korzystać na kiedy potrzebujesz ekipę? Śpieszę poinformowac, iż ja właśnie zkończyłem stan surowy zamknięty Panem Glińskim. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts