Didi 30.01.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam wszystkich.Czy ktos wie cos o firmie Kompleksowe Wykonczanie Wnetrz p.Robert Zajaczkowski.Mam wkrotce spotka sie z czlowiekiem i maja zapasc wiazace decyzje.Bede wdzieczny za kazda informacje.Pozdrawiam. Krzymi Znam a w zasadzie znałam jednego o tym imieniu i nazwisku, ale czy on się tym właśnie zajmuje to nie wiem. I nie mam o nim dobrego zdania. Ten którego znam jeździ (chyba) VW Passatem (starszym), granatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam! Stasiek!O "terminie ważności" odbiorów nic nie wiem, bo chcąc uniknąć właśnie wpadki z tą "przydatnością" odbiory robiłam krótko przed złożeniem dokumentów o zakończeniu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.01.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 witam starych, nowych i najnowszych. całe szczęście informacje o 72 godz. bez prądu nie potwierdziły się, chłopaki zdążyli wcześniej połapać kabelki, ale i tak 25 godz. o chłodzie i głodzie to, sporo. tęsknię do ciepełka, słoneczka, etc. pozdrowionka dla wszystkich i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam wszystkich Czy kupowaliscie materialy nie majac jeszcze pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 30.01.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Aga thx za listę....ukłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 potrzebuje biegłego.... jak dodac ogłoszenie do kontaków wyd zachodniopom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam potrzebuje biegłego.... jak dodac ogłoszenie do kontaków wyd zachodniopom? Spojrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam potrzebuje biegłego.... jak dodac ogłoszenie do kontaków wyd zachodniopom? Spojrz na priv bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.01.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam wszystkich!! Joasia - dawno Cie nie bylo! Wspomniana tu byla Jozia - ciekawe co u niej - pewnie tak dobrze jej sie mieszka w tym domku, ze nie ma czasu na forum! Apropos - Bryta - ja kupuje materialy nie majac pozwolenia, bo przeciez ogrodzenie tez mozesz odliczyc - na to nie patrza - wazne jest by akt notarialny byl wczesniejszy niz zakup materialow - bo chyba w sprawie zwrotu tych 15% pytasz, nie? Bynajmniej tak mi sie zdaje, bo tak robilam i tak robie tym razem, a jeden zwrot juz otrzymalam, ale to bylo dawno ... a pieniazki szybko sie rozchodza... Didi - dziecko drogie - byl pewien starszy gosciu (widac ze nie stroni od alkoholu) i straszyl mnie, ze jak bede skladowac materialy na dzialce, to polowy miec nie bede!!! Naprawde tak kradna???? boje sie cokolwiek zostawiac na tej dzialce... Aha - dab juz nie jest pomnikiem przyrody! Apropos - firmy Partner - tez zdecyduje sie na nich - przeliczajac cene wiezby i jej jakosc a wiazary firmy Partner roznica 2000 nie jest ogromna a warta poswiecenia! Wiezba wyglada cudnie, jest przede wszystkim heblowana i strugana i nie potrzeba dodatkowych impregnatow, ktore jak wiadomo nie sa do konca technologicznie dobrze robione w tradycyjnej wiezbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.01.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam wtorkowo Właśnie siedzę w aucie i czekam na dostawę betonu na chudziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Chcialam sie jeszcze zapytac o tanie ubezpieczenie na auto co mozecie polecic znalazlam Link 4 a moze jest cos taniego w Szczecinie ,niedlugo i budowe trzeba by bylo ubezpieczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam wtorkowo Właśnie siedzę w aucie i czekam na dostawę betonu na chudziaka Przynajmiej nie jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 30.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Chcialam sie jeszcze zapytac o tanie ubezpieczenie na auto co mozecie polecic znalazlam Link 4 a moze jest cos taniego w Szczecinie ,niedlugo i budowe trzeba by bylo ubezpieczyc Polecam p. Grzegorza Mordzak biuro ma koło urzędu miejskiego tel. 602 317376 facet zan się na rzeczy umie zrobić tak by było dobrze i dla Ciebie i dla autak i przy okazji dla domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.01.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Chcialam sie jeszcze zapytac o tanie ubezpieczenie na auto co mozecie polecic znalazlam Link 4 a moze jest cos taniego w Szczecinie ,niedlugo i budowe trzeba by bylo ubezpieczyc Co do link4 to ja w tamtym roku testowalem i okazalo sie ze na calym pakiecie zaoszczedze kilka zlotych. Podziekowalem i w tym roku znowu mnie meczyli. Osobiscie mam w PZU od wielu lat i nie narzekam. Najlepiej idz do brokera i popros o wycene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.01.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Chcialam sie jeszcze zapytac o tanie ubezpieczenie na auto co mozecie polecic znalazlam Link 4 a moze jest cos taniego w Szczecinie ,niedlugo i budowe trzeba by bylo ubezpieczyc Polecam p. Grzegorza Mordzak biuro ma koło urzędu miejskiego tel. 602 317376 facet zan się na żeczy umie zrobić tak by było dobrze i dla Ciebie i dla autak i przy okazji dla domku. On ma jedno czy kilka towarzystw ubezpieczeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Chcialam sie jeszcze zapytac o tanie ubezpieczenie na auto co mozecie polecic znalazlam Link 4 a moze jest cos taniego w Szczecinie ,niedlugo i budowe trzeba by bylo ubezpieczyc Co do link4 to ja w tamtym roku testowalem i okazalo sie ze na calym pakiecie zaoszczedze kilka zlotych. Podziekowalem i w tym roku znowu mnie meczyli. Osobiscie mam w PZU od wielu lat i nie narzekam. Najlepiej idz do brokera i popros o wycene. Klika zlotych to rzeczywiscie malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam wszystkich!! Joasia - dawno Cie nie bylo! Wspomniana tu byla Jozia - ciekawe co u niej - pewnie tak dobrze jej sie mieszka w tym domku, ze nie ma czasu na forum! Apropos - Bryta - ja kupuje materialy nie majac pozwolenia, bo przeciez ogrodzenie tez mozesz odliczyc - na to nie patrza - wazne jest by akt notarialny byl wczesniejszy niz zakup materialow - bo chyba w sprawie zwrotu tych 15% pytasz, nie? Bynajmniej tak mi sie zdaje, bo tak robilam i tak robie tym razem, a jeden zwrot juz otrzymalam, ale to bylo dawno ... a pieniazki szybko sie rozchodza... Didi - dziecko drogie - byl pewien starszy gosciu (widac ze nie stroni od alkoholu) i straszyl mnie, ze jak bede skladowac materialy na dzialce, to polowy miec nie bede!!! Naprawde tak kradna???? boje sie cokolwiek zostawiac na tej dzialce... Aha - dab juz nie jest pomnikiem przyrody! Apropos - firmy Partner - tez zdecyduje sie na nich - przeliczajac cene wiezby i jej jakosc a wiazary firmy Partner roznica 2000 nie jest ogromna a warta poswiecenia! Wiezba wyglada cudnie, jest przede wszystkim heblowana i strugana i nie potrzeba dodatkowych impregnatow, ktore jak wiadomo nie sa do konca technologicznie dobrze robione w tradycyjnej wiezbie... W ktorym miejscu jest ta firma Partner od wiezby Czy gdzies kolo gieldy sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.01.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 W ktorym miejscu jest ta firma Partner od wiezby Czy gdzies kolo gieldy sam . Za giełdą w prawo jedzie się na Gorzów - zaraz za skrętem po prawej stronie. Jest tam dużo wystawionej dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 30.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 On ma jedno czy kilka towarzystw ubezpieczeniowych Kilka...!! Wybiera najlepszy dla Ciebie wariant oczywiście po konsultacjach z klientem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 W ktorym miejscu jest ta firma Partner od wiezby Czy gdzies kolo gieldy sam . Za giełdą w prawo jedzie się na Gorzów - zaraz za skrętem po prawej stronie. Jest tam dużo wystawionej dachówki. Dzieki Wiesz wstepnie wydzwanialam o BK i roznica miedzy Solbetem a Ytongiem wcale nie jest taka duza Nie wiem jak z transportem ale spodziewalam sie wiekszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts