Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Popytalam u konkurencji, jako ze mam znajomych... Nikt nie zna firmy, prawdopodobnie jakis niewielki posrednik ... jezeli to faktycznie tak jest, ze to posrednik, to sie dziwie, ze nikt nie wyslal ich do producenta... przy tak duzych kwotach zamowienia w gre wchodzi ubezpieczenie umowy, a male firmy z tego rezygnuja, bo to droga rzecz...

Jolly, bardzo dziękuję,że zechciałaś się popytac. Przekażę Twoje informacje.

Witam Forumowiczów.

Mój projekcik w adaptacji, a tymczasem zaczełam obdzwaniać firmy budowlane. No oczywiście zaczełam od tych z listy rankingowej. Później od tych poleconych przez dalszych znajomych

(bliźsi nie budują :cry: ), no i takie oto spostrzeżenia: ekipy górali budujących na naszym terenie mają roboty po "pachi" i cut ciut. Umowy mają popodpisywane na cały sezon 2007, a co niektórzy to nawet i na 2008 kilka. A szczecińskie ekipy mają wolne terminy (chcę zacząć w lipcu). I tak sobie myślę ze te ze Szczecina to chyba o wiele droższe muszą być, a może i z solidnością budowania nie jest tak dobrze?

I mam do Wasz pytanie.

Czy mieliście jakieś doświadczenia z firmą AN-BUD, jest ona na liście rankingowej i poleca ją Agnieszka1. Oni mają wolne terminy, no wyceny jeszcze nie mam.

Pozdrawiam

Witam Forumowiczów.

Mój projekcik w adaptacji, a tymczasem zaczełam obdzwaniać firmy budowlane. No oczywiście zaczełam od tych z listy rankingowej. Później od tych poleconych przez dalszych znajomych

(bliźsi nie budują :cry: ), no i takie oto spostrzeżenia: ekipy górali budujących na naszym terenie mają roboty po "pachi" i cut ciut. Umowy mają popodpisywane na cały sezon 2007, a co niektórzy to nawet i na 2008 kilka. A szczecińskie ekipy mają wolne terminy (chcę zacząć w lipcu). I tak sobie myślę ze te ze Szczecina to chyba o wiele droższe muszą być, a może i z solidnością budowania nie jest tak dobrze?

I mam do Wasz pytanie.

Czy mieliście jakieś doświadczenia z firmą AN-BUD, jest ona na liście rankingowej i poleca ją Agnieszka1. Oni mają wolne terminy, no wyceny jeszcze nie mam.

Pozdrawiam

Z tymi terminami to masz racje mi udalo sie zaklepac ekipe (tez gorale ) ale bez dachu bo maja za duzo roboty a chca byc w porzadku .

Wiec kladzenie dachowki bedzie osobno :lol:

I mam do Wasz pytanie.

Pozdrawiam

my szukając ekipy dotarliśmy do nich. wycena była najwyższa z tych, które dostaliśmy, a zakres robót nie najszerszy :wink: dla nas nie mieli wolnego terminu i dlatego odpadli w przedbiegach. a opinie jaki słyszeliśmy już później nie były entuzjastyczne, tylko przeciętne.