bryta 01.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam popoludniowo Pije kawke i przegladam dachy na forum Czy ktos z Was ma zdjecia dachu angobe lub glazure w kolorach wisnia ,ciemna czerwien albo braz . Bo ogladajac pojedyncze dachowki to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam wszystkich znowu po długiej przerwie. Szczególnie cieplutko witam Didi, Delfika, Teskę i innych starych znajomych. Strasznie dużo się tu dzieje, oj dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.02.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Popytalam u konkurencji, jako ze mam znajomych... Nikt nie zna firmy, prawdopodobnie jakis niewielki posrednik ... jezeli to faktycznie tak jest, ze to posrednik, to sie dziwie, ze nikt nie wyslal ich do producenta... przy tak duzych kwotach zamowienia w gre wchodzi ubezpieczenie umowy, a male firmy z tego rezygnuja, bo to droga rzecz... Jolly, bardzo dziękuję,że zechciałaś się popytac. Przekażę Twoje informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.02.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Klaus rzuć okiem na e-mail Jak tak dalej będzie wyglądała pogoda to od poniedziałku ruszam ze stawianiem ścian- szkoda ze zrobiłem przerwę po listopadzie bo teraz to chyba bym miał już dachówki Ciekawe tylko co ze śniegiem w tym roku na nartach będzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 01.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam Forumowiczów. Mój projekcik w adaptacji, a tymczasem zaczełam obdzwaniać firmy budowlane. No oczywiście zaczełam od tych z listy rankingowej. Później od tych poleconych przez dalszych znajomych (bliźsi nie budują ), no i takie oto spostrzeżenia: ekipy górali budujących na naszym terenie mają roboty po "pachi" i cut ciut. Umowy mają popodpisywane na cały sezon 2007, a co niektórzy to nawet i na 2008 kilka. A szczecińskie ekipy mają wolne terminy (chcę zacząć w lipcu). I tak sobie myślę ze te ze Szczecina to chyba o wiele droższe muszą być, a może i z solidnością budowania nie jest tak dobrze? I mam do Wasz pytanie. Czy mieliście jakieś doświadczenia z firmą AN-BUD, jest ona na liście rankingowej i poleca ją Agnieszka1. Oni mają wolne terminy, no wyceny jeszcze nie mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam Forumowiczów. Mój projekcik w adaptacji, a tymczasem zaczełam obdzwaniać firmy budowlane. No oczywiście zaczełam od tych z listy rankingowej. Później od tych poleconych przez dalszych znajomych (bliźsi nie budują ), no i takie oto spostrzeżenia: ekipy górali budujących na naszym terenie mają roboty po "pachi" i cut ciut. Umowy mają popodpisywane na cały sezon 2007, a co niektórzy to nawet i na 2008 kilka. A szczecińskie ekipy mają wolne terminy (chcę zacząć w lipcu). I tak sobie myślę ze te ze Szczecina to chyba o wiele droższe muszą być, a może i z solidnością budowania nie jest tak dobrze? I mam do Wasz pytanie. Czy mieliście jakieś doświadczenia z firmą AN-BUD, jest ona na liście rankingowej i poleca ją Agnieszka1. Oni mają wolne terminy, no wyceny jeszcze nie mam. Pozdrawiam Z tymi terminami to masz racje mi udalo sie zaklepac ekipe (tez gorale ) ale bez dachu bo maja za duzo roboty a chca byc w porzadku . Wiec kladzenie dachowki bedzie osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.02.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kurka! Mistrzostwa Swiata w piłce ręcznej:Polska - Dania / Dogrywka!!!!! Trzymajmy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 I mam do Wasz pytanie. Czy mieliście jakieś doświadczenia z firmą AN-BUD, jest ona na liście rankingowej i poleca ją Agnieszka1. Oni mają wolne terminy, no wyceny jeszcze nie mam. Pozdrawiam my szukając ekipy dotarliśmy do nich. wycena była najwyższa z tych, które dostaliśmy, a zakres robót nie najszerszy dla nas nie mieli wolnego terminu i dlatego odpadli w przedbiegach. a opinie jaki słyszeliśmy już później nie były entuzjastyczne, tylko przeciętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.02.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jak moge wstawic rozne rzeczy po odpowiedzi ( macie dziennik budowy itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.02.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 II dogrywka!!! To jest szalony mecz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.02.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jak moge wstawic rozne rzeczy po odpowiedzi ( macie dziennik budowy itp) na górze strony masz Profil, a w profilu sekcję Podpis. i tam wpisujesz to co chcesz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jak moge wstawic rozne rzeczy po odpowiedzi ( macie dziennik budowy itp) na górze strony masz Profil, a w profilu sekcję Podpis. i tam wpisujesz to co chcesz mieć Wlasnie tak zrobilam a to mi sie nie pojawia czy dlatego ze to strona www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Udalo sie Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.02.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 II dogrywka!!! To jest szalony mecz!!! JEEEEEEEEEEST!!!!! Mamy finał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.02.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 II dogrywka!!! To jest szalony mecz!!! JEEEEEEEEEEST!!!!! Mamy finał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))) Fiuuuch, ale emołszyn!!!! Myślałam, że nie dadzą rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 01.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 i jeszcze prośba -w ostatniej chwili zdecydowaliśmy sie na odkurzacz centralny-właściwie narazie instalacje-może jakieś namiary macie na sprawdzonych i niedrogich Miraśka wyslalam info na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 i jeszcze prośba -w ostatniej chwili zdecydowaliśmy sie na odkurzacz centralny-właściwie narazie instalacje-może jakieś namiary macie na sprawdzonych i niedrogich Miraśka wyslalam info na priv. Pozdrawiam dzieki -napisałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.02.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam Wszystkich Pusciutko juz myslalam ze moze dzisiaj Sobota a nie Piatek i wszyscy spia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Cześć Bryta, aż tak puściutko to chyba nie jest. Ja chyba po półrocznej przerwie forumowej pomału budze się z letargu. No i chyba trochę zatęskniłam za forum, więc "czuwam". pozdrawiam i miłego piąteczku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Didi,dostałam wiadomość i napewno odwiedze, ale jeszcze niech Emilka dobrze się zaklimatyzuje. Może za około 2 tygodnie, ale napewno wcześniej zadzwonię. Serdeczności Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts