Didi 06.02.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam Wszystkich Późno, ale serdecznie: Bryta, najlepsze życzenia urodzinowe! UPS! to ja chyba też coś przeoczyłam Również najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 06.02.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witamdzióbek dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.02.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dzięki RoleX za info, trochę daleko z Polic bo muszę się przebijać przez całe miasto w szczycie ale chyba się skuszę. Tak przy okazji - może się przydać... http://www.obejscie-zachodnie.szczecin.pl/index2.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salabun 06.02.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nie wierze ze nikt nie zna zadnego rozsadnego architekta ..... Poszukuje architekta z uprawnieniami... najlep[iej emeryta - gdyz jak kazdy na starcie licze kazda zlotowke:) - o kontakt prosze na maila [email protected]. Kwestia adaptacji poddasza i zmiany dachu - poszycia. PROSZE BARDZO O POMOC !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.02.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nie wierze ze nikt nie zna zadnego rozsadnego architekta ..... Poszukuje architekta z uprawnieniami... najlep[iej emeryta - gdyz jak kazdy na starcie licze kazda zlotowke:) - o kontakt prosze na maila [email protected]. Kwestia adaptacji poddasza i zmiany dachu - poszycia. PROSZE BARDZO O POMOC !!! architekt z którego usług korzystałam to młoda kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nie wierze ze nikt nie zna zadnego rozsadnego architekta ..... Poszukuje architekta z uprawnieniami... najlep[iej emeryta - gdyz jak kazdy na starcie licze kazda zlotowke:) - o kontakt prosze na maila [email protected]. Kwestia adaptacji poddasza i zmiany dachu - poszycia. PROSZE BARDZO O POMOC !!! architekt z którego usług korzystałam to młoda kobieta Witam, niestety moi znajomi architekci nie robią już adaptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 06.02.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 witam posiadam w ciągłej sprzedaży drewno kominkowe akacja dąb brzoza buk cena 100 zł m3 plus transport tel 668031394 lub 0914241115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.02.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a za te 100 zł to co jest pocięte, porąbane, podsuszone ? transport na Warszewo - ile ? ile max za jednym razem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maggi i Didi dziekuje za zyczenia To rozpoczelam nastepna dekade zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.02.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam wszystkich . Bylam u nastepnej firmy zajmujacej sie wentylacja i rekuperatorami i znowu totalna klapa Czy u nas w regionie nie ma kompetentnych firm od wentylacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 06.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nie wierze ze nikt nie zna zadnego rozsadnego architekta ..... Poszukuje architekta z uprawnieniami... najlep[iej emeryta - gdyz jak kazdy na starcie licze kazda zlotowke:) - o kontakt prosze na maila [email protected]. Kwestia adaptacji poddasza i zmiany dachu - poszycia. PROSZE BARDZO O POMOC !!! My korzystamy z usług starszego gościa ale czy on emeryt to nie wiem- nie wyglada! Nie pytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witajcie Monka-czy doszedł priv-jakiś błąd mi wyskoczył doszedł, odpowiedziałam już Monka w tym sklepie w Mierzynie wybór całkiem niezły tylko cenowo trochę drogo u nich. właśnie tego się obawiałam a na jakiej ulicy jest ten Świetlik? Jeden jest na struga vis a vis NOMI po prawej stronie od wjazdu drugi w Tej nowej Hali Top Shopping na Hangarowej. Na Gryfińskiej jak sie skręca dio Top shopping jest po prawej jeszcze jeden sklep z oświetleniem Kandela, ale w tym sklepie nie byłem. zobaczyłem go po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 06.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nie wierze ze nikt nie zna zadnego rozsadnego architekta ..... Poszukuje architekta z uprawnieniami... najlep[iej emeryta - gdyz jak kazdy na starcie licze kazda zlotowke:) - o kontakt prosze na maila [email protected]. Kwestia adaptacji poddasza i zmiany dachu - poszycia. PROSZE BARDZO O POMOC !!! wyslalem ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam wszystkich . Bylam u nastepnej firmy zajmujacej sie wentylacja i rekuperatorami i znowu totalna klapa Czy u nas w regionie nie ma kompetentnych firm od wentylacji chyba niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam wszystkich . Bylam u nastepnej firmy zajmujacej sie wentylacja i rekuperatorami i znowu totalna klapa Czy u nas w regionie nie ma kompetentnych firm od wentylacji chyba niestety nie Nie moge zlalesc kompetentnej firmy z normalnymi cenami o jakich srednicach rur dawales anemostaty i przy jakiej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 06.02.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a za te 100 zł to co jest pocięte, porąbane, podsuszone ? transport na Warszewo - ile ? ?metrówki,transport 8 m3 można zamówić pocięte koszt dodatkowy 20 zł od każdego m3 transport 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam wszystkich . Bylam u nastepnej firmy zajmujacej sie wentylacja i rekuperatorami i znowu totalna klapa Czy u nas w regionie nie ma kompetentnych firm od wentylacji chyba niestety nie Nie moge zlalesc kompetentnej firmy z normalnymi cenami o jakich srednicach rur dawales anemostaty i przy jakiej powierzchni główne magistrale szły rurami Fi 160 typu Sonoduct giętkimi potem Fi 100 do anemostatów wszystko na pow. 170 m2 rury kupowałem w firmie w Dołujach przy zakręcie duża hala; nazwy nie pamietam ale jak znajdę to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a za te 100 zł to co jest pocięte, porąbane, podsuszone ? transport na Warszewo - ile ? ?metrówki,transport 8 m3 można zamówić pocięte koszt dodatkowy 20 zł od każdego m3 transport 80 zł OK - dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam wszystkich . Bylam u nastepnej firmy zajmujacej sie wentylacja i rekuperatorami i znowu totalna klapa Czy u nas w regionie nie ma kompetentnych firm od wentylacji chyba niestety nie Nie moge zlalesc kompetentnej firmy z normalnymi cenami o jakich srednicach rur dawales anemostaty i przy jakiej powierzchni główne magistrale szły rurami Fi 160 typu Sonoduct giętkimi potem Fi 100 do anemostatów wszystko na pow. 170 m2 rury kupowałem w firmie w Dołujach przy zakręcie duża hala; nazwy nie pamietam ale jak znajdę to dam znac Czy chodzi o ten zakret w kierunku na Lubieszyn Jak bys znalazl adres albo telefon to bym poprosila . Czy obsluga tam jest kumata aby doradzic mi jak przygotowac strop wylewany na anemostaty . W tej firmie to za duzo mi nie powiedzial tylko twierdzil aby dobrac srednice otworow w stropie do anemostatow to trzeba zrobic projekt za 1000 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts