moonshine 06.02.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam wszystkich . Bylam u nastepnej firmy zajmujacej sie wentylacja i rekuperatorami i znowu totalna klapa Czy u nas w regionie nie ma kompetentnych firm od wentylacji Witam, właśnie zastanawiam sie nad zmianą wentylacji na mechaniczną. Chodziłoby mi o projekt, macie może jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.02.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Też jestem zainteresowana. Czy ktoś z Was korzystał z usług jakiegoś projektanta pracującego przy którymś z salonów kuchennych w "TOP -coś tam"? Nie wiem, czy warto u nich zamawiac projekt i/lub kupowac meble. Mój bratanek skorzystał, ale do końca nie był zadowolony a wycena z tego salonu powaliła go na kolana ( z przerażenia) Tego się właśnie obawiałam. Didi, zapytaj bratanka, co to znaczy "...nie do końca był zadowolony"? Który z salonów ma takie ceny (parter, czy góra?) - w ogóle nie będę się tam fatygowac, nie mam czasu na falstarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.02.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Nie wierze ze nikt nie zna zadnego rozsadnego architekta ..... Poszukuje architekta z uprawnieniami... najlep[iej emeryta - gdyz jak kazdy na starcie licze kazda zlotowke:) - o kontakt prosze na maila [email protected]. Kwestia adaptacji poddasza i zmiany dachu - poszycia. PROSZE BARDZO O POMOC !!! architekt z którego usług korzystałam to młoda kobieta Ja również nie korzystałam z usług emeryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.02.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam wszystkich . Bylam u nastepnej firmy zajmujacej sie wentylacja i rekuperatorami i znowu totalna klapa Czy u nas w regionie nie ma kompetentnych firm od wentylacji Niestety, nie. Jeśli jesteś zdecydowana na tę formę wentylacji musisz szukac w innych regionach Polski. Chyba, że skorzystasz z porad Boddeku, ale wówczas (chyba) częśc prac musisz wykonac we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.02.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Czy u nas w regionie nie ma kompetentnych firm od wentylacji Witam, właśnie zastanawiam sie nad zmianą wentylacji na mechaniczną. Chodziłoby mi o projekt, macie może jakies namiary? Najlepiej, jeśli projekt zrobi ktoś z firmy, która będzie to później montowac. Ja miałam inny projekt (niestety, projektanta nie polecę) i, oczywiście, poszedł do przeróbki (pytanie, czy na pewno musiał?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.02.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Mrozno -5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Też jestem zainteresowana. Czy ktoś z Was korzystał z usług jakiegoś projektanta pracującego przy którymś z salonów kuchennych w "TOP -coś tam"? Nie wiem, czy warto u nich zamawiac projekt i/lub kupowac meble. Mój bratanek skorzystał, ale do końca nie był zadowolony a wycena z tego salonu powaliła go na kolana ( z przerażenia) Tego się właśnie obawiałam. Didi, zapytaj bratanka, co to znaczy "...nie do końca był zadowolony"? Który z salonów ma takie ceny (parter, czy góra?) - w ogóle nie będę się tam fatygowac, nie mam czasu na falstarty. Z tego co pamiętam to "góra". A "nie do końca zadowolony" to powiedział, że te programy darmowe do projektowania dołączane do różnych gazet dają bardziej czytelny obraz i więcej możliwości aranżacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam środkowo - dziś z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam wszystkich . Bylam u nastepnej firmy zajmujacej sie wentylacja i rekuperatorami i znowu totalna klapa Czy u nas w regionie nie ma kompetentnych firm od wentylacji chyba niestety nie Nie moge zlalesc kompetentnej firmy z normalnymi cenami o jakich srednicach rur dawales anemostaty i przy jakiej powierzchni główne magistrale szły rurami Fi 160 typu Sonoduct giętkimi potem Fi 100 do anemostatów wszystko na pow. 170 m2 rury kupowałem w firmie w Dołujach przy zakręcie duża hala; nazwy nie pamietam ale jak znajdę to dam znac Czy chodzi o ten zakret w kierunku na Lubieszyn Jak bys znalazl adres albo telefon to bym poprosila . Czy obsluga tam jest kumata aby doradzic mi jak przygotowac strop wylewany na anemostaty . W tej firmie to za duzo mi nie powiedzial tylko twierdzil aby dobrac srednice otworow w stropie do anemostatow to trzeba zrobic projekt za 1000 zl tak dokladnie - za zakretem po lewej stronie jest duza hala - nazwa to chyba WEKA ale nie jestem pewien co do wentylacji to jest jeszcze firma Magnus na Swierczewskiej tel. 91 812 15 68 - ja tam probowalem konsultowac projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 pozdrawiam srodkowo z 3miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 uffffffff bryta - znalazlem http://www.deka.szczecin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.02.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 witam w pracowitą środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.02.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 uffffffff bryta - znalazlem http://www.deka.szczecin.pl Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 mam nadzieję że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.02.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Przyznać się dziewczyny, która była dzisiaj na inspekcji moich podjazdów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 07.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam wszystkich!!! Pytanie: czy ktos z forumowiczow mial do czynienia ( ) z firma Panow PIOTRA I BOGDANA RYTEL ? Wyslalam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.02.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 witam w pracowitą środę Ja też witam - pracowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Z tego co pamiętam to "góra". A "nie do końca zadowolony" to powiedział, że te programy darmowe do projektowania dołączane do różnych gazet dają bardziej czytelny obraz i więcej możliwości aranżacji. Uff. odetchnęłam z ulgą, bo oczywiście dzisiaj nie wytrzymałam nerwowo i nie czekając na Twoją odpowiedź, zaczęłam się umawiac z projektantką ( "z dołu", co też niczego nie gwarantuje). Dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts