delf 08.02.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kacha72 oczywiście, że sam potrafi, musisz się liczyć z tym, że on nie jest "profesjonalnym studiem kuchennym", które dysponuje najnowoczesniejszymi technologiami, ale ma całkiem spory próbnik blatów i szafek (mam na myśli rodzaj okleiny), także szkło mleczne i zwykłe; ma też tandemboxy oryginalne i takie w wersji dla ubogich (ja mam takie) w postaci małych siłowniczków. Tak na marginesie, to takie same próbniki ma większość sprzedawców mebli kuchennych. On wychodził najtaniej. Namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kacha72 oczywiście, że sam potrafi, musisz się liczyć z tym, że on nie jest "profesjonalnym studiem kuchennym", które dysponuje najnowoczesniejszymi technologiami, ale ma całkiem spory próbnik blatów i szafek (mam na myśli rodzaj okleiny), także szkło mleczne i zwykłe; ma też tandemboxy oryginalne i takie w wersji dla ubogich (ja mam takie) w postaci małych siłowniczków. Tak na marginesie, to takie same próbniki ma większość sprzedawców mebli kuchennych. On wychodził najtaniej. Namiary na priv. fajnie dzięki ... obawiam sie że na tym etapie budowy " wersje dla ubogich" bedą mnie najbardziej interesować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja mam z konglomeratu i jestem baaardzo zadowolona. Łatwe w utrzymaniu czystości, praktyczne (nie boję się gdy przeleję kwiatki), no i efektowne Didi a pamietasz gdzie je kupowałaś? ja mam z marmuru od M&S-ów wygladaja ładnie a jak sie spisuja to zobaczymy nie przewiduje jednak trudności w utrzymaniu ich zdjęcia w galerii Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr? bo chyba tak to się wycenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.02.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 W temacie kuchni: ja też zaczynałam od wyceny w studiu kuchennym (wiem że mają właśnie oddział w Top Shopingu) za zwykłą kuchnię bez wodotrysków z mdf-u wyszło im 12 tyś - kuchnia bardzo prosta - dwa ciągi szafek - żadnych trudnych elementów. Znajomy stolarz wycenił ją na 5 tyś (oczywiście ta cena to po znajomośći i w dodatku szafki złożymy sami ale wyposażenie i prowadnice Bluma więc chyba nie najgorsze) Tak więc oczywiste jest że robimy u stolarza jak już wreszcie się zdecyduję co chcę mdf czy fornir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam zimowo Wczoraj mielismy duzo roboty i po przyjezdzie do domu w skrzynce pocztowej bylo awizo ze czeka na mnie paczka u sasiadki . Sasiadki nie bylo wczoraj w domu . A poniewaz w poniedzialek mialam urodziny oczami wyobrazni myslalam ze to prezent urodzinowy . Ostatnio zamawialam broszury z ceglami i klinkierami . Okazalo sie ze w paczce sa 3 cegly Moj maz tak sie usmial Ale się uśmiałam wyobrażam sobie Twoją minę jak zobaczyłaś te cegły, hehe... Ładny prezent urodzinowy A tak wogóle to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 bryta to ja tez sie dolaczam Alles Gute zum Geburtstag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 08.02.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke Oooooo to my tyle samo latek mamy ... tylko ja jeszcze nie skończlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke Oooooo to my tyle samo latek mamy ... tylko ja jeszcze nie skończlam ani się obejrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 08.02.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke Oooooo to my tyle samo latek mamy ... tylko ja jeszcze nie skończlam ani się obejrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja mam z konglomeratu i jestem baaardzo zadowolona. Łatwe w utrzymaniu czystości, praktyczne (nie boję się gdy przeleję kwiatki), no i efektowne Didi a pamietasz gdzie je kupowałaś? kupowałam je od człowieka, który robił mi kominek, bo chciałam na kominku i na parapetach mieć to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.02.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja mam z konglomeratu i jestem baaardzo zadowolona. Łatwe w utrzymaniu czystości, praktyczne (nie boję się gdy przeleję kwiatki), no i efektowne Didi a pamietasz gdzie je kupowałaś? kupowałam je od człowieka, który robił mi kominek, bo chciałam na kominku i na parapetach mieć to samo no proszę nie wiedziałam że konglomerat sprawdza się także na kominku widziałam że namiar na tego Pana jest liście także zadzwonię do niego i wypytam się co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke kiedy to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.02.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr? bo chyba tak to się wycenia mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 08.02.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam Mam dobra informacje dla mieszkancow i budujacych w Dobrej na dzialkach od Agrowestu przy Sportowej. Gmina roztrzygnela przetarg na budowe drogi do Buku wiec do wakacji bedzie lepsza droga http://bip.dobraszczecinska.pl/pliki/dobraszczecinska/zamowienia/25/Informacja.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No i jak tam budujący w śniegu. A miało już być wiosennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.02.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Matam, to ty mój sąsiad lub sąsiadka jesteś? Na jakiej ulicy budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.02.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No i jak tam budujący w śniegu. A miało już być wiosennie. miało jest takie ukraińskie przysłowie: .... " żarło , żarło i zdechło......" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts