Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Kacha72 oczywiście, że sam potrafi, musisz się liczyć z tym, że on nie jest "profesjonalnym studiem kuchennym", które dysponuje najnowoczesniejszymi technologiami, ale ma całkiem spory próbnik blatów i szafek (mam na myśli rodzaj okleiny), także szkło mleczne i zwykłe; ma też tandemboxy oryginalne i takie w wersji dla ubogich (ja mam takie) w postaci małych siłowniczków. Tak na marginesie, to takie same próbniki ma większość sprzedawców mebli kuchennych. On wychodził najtaniej.

Namiary na priv.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Kacha72 oczywiście, że sam potrafi, musisz się liczyć z tym, że on nie jest "profesjonalnym studiem kuchennym", które dysponuje najnowoczesniejszymi technologiami, ale ma całkiem spory próbnik blatów i szafek (mam na myśli rodzaj okleiny), także szkło mleczne i zwykłe; ma też tandemboxy oryginalne i takie w wersji dla ubogich (ja mam takie) w postaci małych siłowniczków. Tak na marginesie, to takie same próbniki ma większość sprzedawców mebli kuchennych. On wychodził najtaniej.

Namiary na priv.

fajnie dzięki ... obawiam sie że na tym etapie budowy " wersje dla ubogich" bedą mnie najbardziej interesować :D :D :D

Ja mam z konglomeratu i jestem baaardzo zadowolona. Łatwe w utrzymaniu czystości, praktyczne (nie boję się gdy przeleję kwiatki), no i efektowne :wink:

Didi a pamietasz gdzie je kupowałaś?

ja mam z marmuru od M&S-ów wygladaja ładnie a jak sie spisuja to zobaczymy nie przewiduje jednak trudności w utrzymaniu ich

zdjęcia w galerii

Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr?

bo chyba tak to się wycenia :roll:

W temacie kuchni:

ja też zaczynałam od wyceny w studiu kuchennym (wiem że mają właśnie oddział w Top Shopingu) za zwykłą kuchnię bez wodotrysków z mdf-u wyszło im 12 tyś - kuchnia bardzo prosta - dwa ciągi szafek - żadnych trudnych elementów. Znajomy stolarz wycenił ją na 5 tyś (oczywiście ta cena to po znajomośći i w dodatku szafki złożymy sami :roll: ale wyposażenie i prowadnice Bluma więc chyba nie najgorsze) Tak więc oczywiste jest że robimy u stolarza jak już wreszcie się zdecyduję co chcę :roll: :wink: mdf czy fornir :roll:

Witam zimowo :lol:

Wczoraj mielismy duzo roboty i po przyjezdzie do domu w skrzynce pocztowej bylo awizo ze czeka na mnie paczka u sasiadki .

Sasiadki nie bylo wczoraj w domu .

A poniewaz w poniedzialek mialam urodziny oczami wyobrazni myslalam ze to prezent urodzinowy .

Ostatnio zamawialam broszury z ceglami i klinkierami .

Okazalo sie ze w paczce sa 3 cegly :D :D :D

Moj maz tak sie usmial :roll:

Ale się uśmiałam :lol: wyobrażam sobie Twoją minę jak zobaczyłaś te cegły, hehe... :lol: Ładny prezent urodzinowy :D

A tak wogóle to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D

Dzieki :D

Ja mam z konglomeratu i jestem baaardzo zadowolona. Łatwe w utrzymaniu czystości, praktyczne (nie boję się gdy przeleję kwiatki), no i efektowne :wink:

kupowałam je od człowieka, który robił mi kominek, bo chciałam na kominku i na parapetach mieć to samo

kupowałam je od człowieka, który robił mi kominek, bo chciałam na kominku i na parapetach mieć to samo

no proszę nie wiedziałam że konglomerat sprawdza się także na kominku :D

widziałam że namiar na tego Pana jest liście także zadzwonię do niego i wypytam się co i jak.

Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr?

bo chyba tak to się wycenia

mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt :D