matam 08.02.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Matam, to ty mój sąsiad lub sąsiadka jesteś? Na jakiej ulicy budujesz? Ja jestem sasiad na Paproci, narazie papierki, budowa w nast. roku. A ty na jakiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke kiedy to bylo no, parę ładnych lat temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a u nas wczoraj serwisant odpalił kotłownię i dziś na budowie w domku cieplutko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr? bo chyba tak to się wycenia mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt A gdzie . Czy mozna prosic o namiary . Drewniane u Kowalskich sa nie na moja kieszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Pomozcie Ile bloczkow fundamentowych wchodzi na metr kwadratowy i czy one maja standardowy wymiar czy sa rozne szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr? bo chyba tak to się wycenia mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt A gdzie . Czy mozna prosic o namiary . Drewniane u Kowalskich sa nie na moja kieszen u kowalskich 1 m2 parapetów kosztuje koło 400 pln, w zależności od wzoru i gatunku drewna. czyli przy 30 cm szerokości, a jest to szeroki parapet wychodzi 400 pln za prawie 3,5 metra parapetu.... ile w takim razie kosztują marmurowe czy z konglomeratu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.02.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Matam, to ty mój sąsiad lub sąsiadka jesteś? Na jakiej ulicy budujesz? Ja jestem sasiad na Paproci, narazie papierki, budowa w nast. roku. A ty na jakiej ? Ja na Frezjowej, więc sprawa drogi do Buki czyli ul. Sportowej jest dla mnie gorąca. Zwłaszcza ostatnio po roztopach i deszczach. Woda stoi od krawęznika do krawężnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja mam taki metlik w glowie I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke kiedy to bylo no, parę ładnych lat temu.... taaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja mam taki metlik w glowie I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam wystarczy poprosić o ofertę, będziesz miała na piśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja mam taki metlik w glowie I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam wystarczy poprosić o ofertę, będziesz miała na piśmie Oferte na okna dostalam tylko ze ja ciapa do potegi nie pomyslalam o parapetach Dzisiaj omawialam telefonicznie oferte i spytalam sie o parapety (wydawalo mi sie ze je kupuje sie na metry bierzace ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja mam taki metlik w glowie I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam wystarczy poprosić o ofertę, będziesz miała na piśmie Oferte na okna dostalam tylko ze ja ciapa do potegi nie pomyslalam o parapetach Dzisiaj omawialam telefonicznie oferte i spytalam sie o parapety (wydawalo mi sie ze je kupuje sie na metry bierzace ) to chyba zależy od firmy. liczenie w metrach bieżących jest o tyle kłopotliwe, że w zależności od szerokości metr ma różną cenę. a jak liczą na m2 to łatwo sobie samemu policzyć różne warianty parapetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Czy masz moze parapety od Kowalskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 08.02.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja na Frezjowej, więc sprawa drogi do Buki czyli ul. Sportowej jest dla mnie gorąca. Zwłaszcza ostatnio po roztopach i deszczach. Woda stoi od krawęznika do krawężnika. Bylem ostatnio u kolegi ktory sie tam buduje i jego dom stoi w wodzie. Mowi ze ma teraz fose dokola swego zamku . Ma zdjety humus i z okolicznych dzialek wszystko do niego splywa. Ogolnie trzeba przyznac ze na tych terenach woda jest wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Czy masz moze parapety od Kowalskich mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I jestes zadowolony ladna jakosc . Na okna dostalam troche lepsza oferte niz z Pozbudu (eko domu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.02.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Co do kuchni: napisałam, że na jagiellońskiej zrobiono mi w komuperze projekt, który mogłam sobie obejrzeć, bo za wydruk oczywiscie musiałabym zapłacić; pozwoliło mi to jednak jako tako rozplanowac sobie w głowie (i kuchni ) meble. Natomiast kuchnię robił mi stolarz, który ma swoją firmę, z resztą całkiem prężnie działającą. Jakby co moge podac namiary. Oczywiście, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A czy ktos z Was robil fajna rustykalna kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.02.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 W temacie kuchni: ja też zaczynałam od wyceny w studiu kuchennym (wiem że mają właśnie oddział w Top Shopingu) za zwykłą kuchnię bez wodotrysków z mdf-u wyszło im 12 tyś - kuchnia bardzo prosta - dwa ciągi szafek - żadnych trudnych elementów. Znajomy stolarz wycenił ją na 5 tyś (oczywiście ta cena to po znajomośći i w dodatku szafki złożymy sami ale wyposażenie i prowadnice Bluma więc chyba nie najgorsze) Tak więc oczywiste jest że robimy u stolarza jak już wreszcie się zdecyduję co chcę mdf czy fornir Monka, wrzuc namiary na stolarza, chyba że nie wiesz, czy nie jest zakonspirowanym partaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.02.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke Serdeczności! Co do odczuc, to ... hm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts