szydas 08.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I jestes zadowolony ladna jakosc . Na okna dostalam troche lepsza oferte niz z Pozbudu (eko domu ) jakby to powiedzieć - ładnie się komponują z ich oknami co do okien to na pewno będziesz zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I jestes zadowolony ladna jakosc . Na okna dostalam troche lepsza oferte niz z Pozbudu (eko domu ) jakby to powiedzieć - ładnie się komponują z ich oknami co do okien to na pewno będziesz zadowolona... Czy zamawiajac okna ,drzwi moze parapety razem idzie sie wytargowac o dobry rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke Serdeczności! Co do odczuc, to ... hm. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I jestes zadowolony ladna jakosc . Na okna dostalam troche lepsza oferte niz z Pozbudu (eko domu ) jakby to powiedzieć - ładnie się komponują z ich oknami co do okien to na pewno będziesz zadowolona... Czy zamawiajac okna ,drzwi moze parapety razem idzie sie wytargowac o dobry rabat trudno mi powiedzieć, bo parapety zamawiałem osobno. ale kowalscy klientów traktują poważnie i rabat na parapety dostałem z marszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Czy nie pamietasz ile bloczkow fundamentowych wchodzi na metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Czy nie pamietasz ile bloczkow fundamentowych wchodzi na metr kwadratowy? zależy od wymiarów, ale trzeba liczyć około 19-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Czy nie pamietasz ile bloczkow fundamentowych wchodzi na metr kwadratowy? zależy od wymiarów, ale trzeba liczyć około 19-20 Tak mam podane ze 75 m kwadratowych scian fundamentowych . Dzieki przelicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke Serdeczności! Co do odczuc, to ... hm. Witam, a ja uważam, że jak do tej pory to najlepsza dekada (mam nadzieję, że po 40 zmienię zdanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I jestes zadowolony ladna jakosc . Na okna dostalam troche lepsza oferte niz z Pozbudu (eko domu ) jakby to powiedzieć - ładnie się komponują z ich oknami co do okien to na pewno będziesz zadowolona... Czy zamawiajac okna ,drzwi moze parapety razem idzie sie wytargowac o dobry rabat Ja zamawiałam okna i bramę garażową w MS. Na bramę Normstahla dostałam bardzo atrakcyjny rabat - wyszło ok. 500 zł taniej, niż gdzie indziej. Mam też wstępną ofertę na parapety z marmuru (takie jak u Kachy 72) i też dostałam rabat. Wizja lokalna u Kachy (pozdrawiam ) przekonała mnie do kamiennych parapetów. Naprawdę są ładne. Ranyyyyy!!! Będę miała marmury i złote klamki w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Czy nie pamietasz ile bloczkow fundamentowych wchodzi na metr kwadratowy? zależy od wymiarów, ale trzeba liczyć około 19-20 Tak mam podane ze 75 m kwadratowych scian fundamentowych . Dzieki przelicze Bloczki mają zwykle wymiary 38 x 24 x 12 lub 38 x 24 x 14cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a u nas wczoraj serwisant odpalił kotłownię i dziś na budowie w domku cieplutko..... szydas, kto Ci robił hydraulikę i c.o.? Doszły mnie słuchy, że firma się spisała, a ja się zaczynam rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a u nas wczoraj serwisant odpalił kotłownię i dziś na budowie w domku cieplutko..... szydas, kto Ci robił hydraulikę i c.o.? Doszły mnie słuchy, że firma się spisała, a ja się zaczynam rozglądać robił, i dalej robi stały współpracownik mojego wykonawcy, p. Mariusz. jeśli chcesz to zapytam, czy mogę podać jego namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I jestes zadowolony ladna jakosc . Na okna dostalam troche lepsza oferte niz z Pozbudu (eko domu ) jakby to powiedzieć - ładnie się komponują z ich oknami co do okien to na pewno będziesz zadowolona... Czy zamawiajac okna ,drzwi moze parapety razem idzie sie wytargowac o dobry rabat Ja zamawiałam okna i bramę garażową w MS. Na bramę Normstahla dostałam bardzo atrakcyjny rabat - wyszło ok. 500 zł taniej, niż gdzie indziej. Mam też wstępną ofertę na parapety z marmuru (takie jak u Kachy 72) i też dostałam rabat. Wizja lokalna u Kachy (pozdrawiam ) przekonała mnie do kamiennych parapetów. Naprawdę są ładne. Ranyyyyy!!! Będę miała marmury i złote klamki w oknach Ale oni robia tylko plastiki czy drewniane rownierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 08.02.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jakiej firmy polecilibyście fugi do glazury i terakoty do łazienki (ogrzewanie podłogowe) i gdzie najlepiej kupować?Castoramę pomińmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke Serdeczności! Co do odczuc, to ... hm. Witam, a ja uważam, że jak do tej pory to najlepsza dekada (mam nadzieję, że po 40 zmienię zdanie ) He, he, Maggie, ja już dawno po... zmianie zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Castoramę pomińmy. A dlaczego? Przecież mają te same produkty co mniejsze sklepiki a często bardziej atrakcyjne cenowo.. A jeśli chodzi o firmę to my wszędzie chyba mieliśmy MAPEI-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.02.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam wszystkich. (No, chociaż raz zachowałam się kulturalnie.) Jakiej firmy polecilibyście fugi do glazury i terakoty do łazienki (ogrzewanie podłogowe) i gdzie najlepiej kupować? Castoramę pomińmy. Na pewno elastyczne. Co do firmy - przemyśl Mapei, Sopro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.02.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 pozdrawiam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.02.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Monka, wrzuc namiary na stolarza, chyba że nie wiesz, czy nie jest zakonspirowanym partaczem. Trobe głową to ja za niego ręczyć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.02.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam piątkowo! Macie może namiar na dobrego reumatologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts