Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Castoramę pomińmy.

A dlaczego?

Przecież mają te same produkty co mniejsze sklepiki a często bardziej atrakcyjne cenowo..

A jeśli chodzi o firmę to my wszędzie chyba mieliśmy MAPEI-a

Też zapytam: a dlaczego nie castorama? Wg mnie tam wszelkie zaprawy i kleje były najtańsze.

No i też chyba mapei bym polecała.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

a u nas wczoraj serwisant odpalił kotłownię i dziś na budowie w domku cieplutko..... 8) :D :D :D

szydas, kto Ci robił hydraulikę i c.o.? Doszły mnie słuchy, że firma się spisała, a ja się zaczynam rozglądać

robił, i dalej robi stały współpracownik mojego wykonawcy, p. Mariusz. jeśli chcesz to zapytam, czy mogę podać jego namiary :D

Bardzo proszę. :D

Czy masz wykonawcę na kompleksową wykończeniówkę? Co wchodzi w zakres prac? Jeżeli możesz, to napisz, jak to wygląda cenowo, terminowo i jak wrażenia :wink:

Gość Gosc123
Castoramę pomińmy.

A dlaczego?

Przecież mają te same produkty co mniejsze sklepiki a często bardziej atrakcyjne cenowo..

A jeśli chodzi o firmę to my wszędzie chyba mieliśmy MAPEI-a

Też zapytam: a dlaczego nie castorama? Wg mnie tam wszelkie zaprawy i kleje były najtańsze.

No i też chyba mapei bym polecała.

Bardzo dziękuję - właśnie - Sopro - muszę sprawdzić!

Castoramę pomijam, bo już oglądałem, mają Ceresita (ładne, czyste kolory), Mapeia (również słyszałem o dobrej jakości - kupiłem do terakoty) i Atlasa (no tak...)... ale Sopro, właśnie... Sopro, tylko gdzie je sprzedają...

Witam

Maggie --- dzięki :D :D

chistoria cegieł bryty poszła w świat ......... robi furorę wśród moich nie/budujących sie znajomych. :D dla takich cegły poczta to kompletna abstrakcja :o

Szkoda ze tylko mojej miny nie widzieliscie .

Ja tu przez noc oczami wyobrazni myslalam co to za prezent .

Ale pomyslalam sobie ze te cegly to na szczescie :D

A kładliście w łazience folię w płynie? Np. Ceresita CL50?

Witam wszystkich!

tak, ja kladlam folie w plynie w lazienkach we wszystkich rogach i podlogach i przy umywalkach i przy wannie itp. - smierdzi, ale ponoc trzeba... acha oprocz tego po rogach kladlam specjalna tasme - nie wiem jak to sie nazywa.

Brycia - ja bloczki bede murowala na normalna zaprawe murarska - chyba... mniej wapna nie wiem, bo to Moj robic bedzie :lol: