Didi 09.02.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Castoramę pomińmy. A dlaczego? Przecież mają te same produkty co mniejsze sklepiki a często bardziej atrakcyjne cenowo.. A jeśli chodzi o firmę to my wszędzie chyba mieliśmy MAPEI-a Też zapytam: a dlaczego nie castorama? Wg mnie tam wszelkie zaprawy i kleje były najtańsze. No i też chyba mapei bym polecała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.02.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajo 09.02.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam wszystkich. Szukam osób budujących, lub tych co już wybudowali projekt BARWNY. Jeśli ktoś ki tu jest proszę o kontakt na priv. Miłego PIĄTKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 a u nas wczoraj serwisant odpalił kotłownię i dziś na budowie w domku cieplutko..... szydas, kto Ci robił hydraulikę i c.o.? Doszły mnie słuchy, że firma się spisała, a ja się zaczynam rozglądać robił, i dalej robi stały współpracownik mojego wykonawcy, p. Mariusz. jeśli chcesz to zapytam, czy mogę podać jego namiary Bardzo proszę. Czy masz wykonawcę na kompleksową wykończeniówkę? Co wchodzi w zakres prac? Jeżeli możesz, to napisz, jak to wygląda cenowo, terminowo i jak wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam wszystkich. Szukam osób budujących, lub tych co już wybudowali projekt BARWNY. Jeśli ktoś ki tu jest proszę o kontakt na priv. Miłego PIĄTKU Witaj Czajo, jest wątek o tym domu w dziale "Projekty i Architektura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.02.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam Maggie --- dzięki historia cegieł bryty poszła w świat ......... robi furorę wśród moich nie/budujących sie znajomych. dla takich cegły poczta to kompletna abstrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Castoramę pomińmy. A dlaczego? Przecież mają te same produkty co mniejsze sklepiki a często bardziej atrakcyjne cenowo.. A jeśli chodzi o firmę to my wszędzie chyba mieliśmy MAPEI-a Też zapytam: a dlaczego nie castorama? Wg mnie tam wszelkie zaprawy i kleje były najtańsze. No i też chyba mapei bym polecała. Bardzo dziękuję - właśnie - Sopro - muszę sprawdzić! Castoramę pomijam, bo już oglądałem, mają Ceresita (ładne, czyste kolory), Mapeia (również słyszałem o dobrej jakości - kupiłem do terakoty) i Atlasa (no tak...)... ale Sopro, właśnie... Sopro, tylko gdzie je sprzedają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A kładliście w łazience folię w płynie? Np. Ceresita CL50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A kładliście w łazience folię w płynie? Np. Ceresita CL50? coś takiego kładłam na taras pod płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.02.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam Maggie --- dzięki chistoria cegieł bryty poszła w świat ......... robi furorę wśród moich nie/budujących sie znajomych. dla takich cegły poczta to kompletna abstrakcja Szkoda ze tylko mojej miny nie widzieliscie . Ja tu przez noc oczami wyobrazni myslalam co to za prezent . Ale pomyslalam sobie ze te cegly to na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.02.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Poniewaz fundament robie nie wylewany ale z bloczkow mam pytanie . Czy do murowania bloczkow fundamentowych idzie jakas gotowa zaprawa czy cos takiego . Co uzywaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.02.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A kładliście w łazience folię w płynie? Np. Ceresita CL50? Witam wszystkich! tak, ja kladlam folie w plynie w lazienkach we wszystkich rogach i podlogach i przy umywalkach i przy wannie itp. - smierdzi, ale ponoc trzeba... acha oprocz tego po rogach kladlam specjalna tasme - nie wiem jak to sie nazywa. Brycia - ja bloczki bede murowala na normalna zaprawe murarska - chyba... mniej wapna nie wiem, bo to Moj robic bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 09.02.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 WitamFuga Mapei. W lazienkach i pralni polożona folia w plynie. Dodatkowo, w związku w tym że brodziki mam murowane fuga epoksydowa, Keraproxy Mapei'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.02.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 My też kładliśmy folię w płynie w newralgiczne miejsca i te narożniki o których pisała jolly stosowaliśmy w murowanym prysznicu. My to kupowaliśmy w castoramie własnie - firmy nie pamiętam, ale to było w takich wiaderkach specjalnych - całe komplety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.02.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Monka, wrzuc namiary na stolarza, chyba że nie wiesz, czy nie jest zakonspirowanym partaczem. Trobe głową to ja za niego ręczyć nie mogę Głową , to ja i za siebie nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.02.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.02.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 i znowu pokazuje ze postów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.02.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Didi - chcialam otworzyc liste w Twojej stopce i nie moge... a potrzebuje tej listy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.02.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Didi - chcialam otworzyc liste w Twojej stopce i nie moge... a potrzebuje tej listy... ...bo lista nie jest już dostępna przez www, tylko u Klausa przez e-mail.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts