szydas 11.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrego wykonawcę schodów drewnianych - chętnie przyjmę krzyspx - http://www.u-pawla.pl - osobiście nie korzystamy (na razie), ale są polecani przez Kowalskich od okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Wracam po kilku dniach a tu śniegi Zostawić Was na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 11.02.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam A co tu dzisiaj takie pustki? Wymiotlo wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 11.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Spadamy otwierać spadochrony i podnosimy się ku górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam. pewnie i tak już mnie nikt nie pamięta ale podczytuję was od czasu do czasu. Nie wiem jak to się dzieje ale na nic nie mam czasu. Jestem ciągle niewyspana a co to będzie jak zaczniemy się budować...... Pogoda chyba tylko na parę dni wstrzymała prace budowlane. W związku z tym ociepleniem klimatu zastanawiam się czy zakładać ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 witampodciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Przyznać się dziewczyny, która była dzisiaj na inspekcji moich podjazdów? Delf, to nie ja . Po rozmowie z przystojnym, szarmanckim etc, etc Panem Pawłema chętnie bym zrobiła inspekcję Twoich drzwi wewnętrznych. Przy okazji, mam pytanie. Chodzą słuchy, że korzystałaś z jakiejś firmy robiącej meble kuchenne z Jagiellońskiej. Czy jeteś zadowolona? Skąd projekt (samodzielnie, czy z pomocą projektanta)? O mały włos sie nie spotkałyśmy, bo też byłam u Pawła w sobotę po klamki, ale troszkę później. Na inspekcje zapraszam serdecznie, chociaz drzwi sa bez klamek jeszcze. Co do kuchni: napisałam, że na jagiellońskiej zrobiono mi w komuperze projekt, który mogłam sobie obejrzeć, bo za wydruk oczywiscie musiałabym zapłacić; pozwoliło mi to jednak jako tako rozplanowac sobie w głowie (i kuchni ) meble. Natomiast kuchnię robił mi stolarz, który ma swoją firmę, z resztą całkiem prężnie działającą. Jakby co moge podac namiary. czy ja też mogę prosić o namiar na stolarza? i oczywiście witam Wszystkich i życzę Wam miłego tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 12.02.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam wszystkich w grupieJestem tu nowy bo dopiero zaczynam przygode z własnym domkiem, tzn. jest to naprawdę początek, gdyż jestem na etapie poszukiwania działki. Działki szukam już od ok. pół roku i narazie bezskutecznie. Na dwie byliśmy już mocno zdecydowani, ale na jednej z nich zrobiliśmy badania geologiczne i niestety wynik tych badań troszeczkę nas odstraszył, a drugą można było kupić jako współudział w większej działce, a na to żaden bank nie udzieli kredytu. No i dalej szukamy a ceny działek rosną, stąd mam pytanie do Was. Może posiadacie namiary na osoby sprzedające działki. Interesują mnie miejsca z których jest dostęp komunikacją miejską do centrum(żona nie jeździ autem). Mogą być tereny ok. Szosy Polskiej, Bezrzecze, Mierzyn, Dąbie, Bukowe, KijewoPozdrawiam i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.02.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 pozdrawiam poniedzialkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.02.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 e_tomi ostatnio przegladalem portal http://www.mieszkanie.szczecin.pl w wyszukiwarce wpisz dzielnice i cos wyskoczy obok mnie jest dzialka 3000 m2 z jeziorkiem ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.02.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam poniedziałkowo Witaj e_tomi - Bezrzecze jest OK Swego czasu sprzedawał tu DomBud - ostatnia cena 160 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.02.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam poniedziałkowo, czy ulgę odsetkową można odliczyć już w roku, w którym wzięło się kredyt i rozpoczęło budowę, czy dopiero po zakończeniu inwestycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 to ja tez witam poniedziałkowo....... ceny działek rosna w tempie oststnio dowiedziałam sie ze w Koscinie Panowie sprzedaja po 240zł/m2...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 12.02.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Halo, Hej a ja tez chce sie budować. Klikam już w różnych miejscach na forum ale tu mnie jeszcze nie było a to nie może tak być, bo w końcu jestem prawie ze Szczecina ( zakładając toleracje do 80 km ) No i dobra zgłaszam akcje społeczną. Otwórzmy okna i drzwi od domów to może się ociepli na dworze na tyle, żeby można było zacząć grzebać sobie w ziemi bo tak jakoś zimno jest trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.02.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 jacakam, e_tomi witajcie w grupie Jacek, a gdzie się budujesz? Bo nie mam pod ręką mapy ze współrzędnymi . żeby ziemia rozmarzła, to musiałbyś raczej jakiś ciepłociąg sabotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.02.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam wszystkich po lykendziku! ale przymrozilo... Bryta - prety fi 12 sa najczesciej 12 metrowe, fi 6 gladka jest 6 m. Jak beda robic strzemiona i zbrojenie to i tak beda je laczyc, a na pewno nie odcinkiem 1 m tylko najczesciej na prostej. Na zakrecie musi byc jako calosc - bynajmniej u mnie tak bylo. Laczylismy zawsze na prostej. Domy maja rozne dlugosci - budowlancy sie dostosuja, bo trudno zeby np. na moj dom dl. 15 m robili prety 15 m itd. Spoko poradza sobie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Odnosnie dzialek - przy komunikacji miejskiej mowisz, to musisz niestety wybolic ogromna kase... Prawobrzeze dzialek malo przy komunikacji, najczesciej sa dalej. Sory za porade, ale taniej by wyszlo zonke na kurs wyslac i prawo jazdy zrobic, bo ceny zwariowaly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIMT 12.02.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam,czy ktoś ma może namiary na dobrego architekta w Szczecinie? Zastanawiam się nad projektem na zamówienie. Czy ktoś z Was też buduje wg swojego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 12.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Odnosnie dzialek - przy komunikacji miejskiej mowisz, to musisz niestety wybolic ogromna kase... Prawobrzeze dzialek malo przy komunikacji, najczesciej sa dalej. Sory za porade, ale taniej by wyszlo zonke na kurs wyslac i prawo jazdy zrobic, bo ceny zwariowaly! Z dużą ceną działki powoli się oswajam W tym tygodniu będę coś więcej wiedział o działkach prze Szosie Polskiej. I faktycznie ceny działek wariują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts