bryta 14.02.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaiKrzyś 14.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich szczeciniaków, jestem od niedawna na forum, bo dopiero zaczynam interesować się fizycznym spełnieniem swoich marzeń, czyli oczywiście zamieszkaniem w domku. na razie mieszkamy w mieszkaniu z zaadaptowanego strychu (więc tak jakby jedną budowę - już mieliśmy okazję przeżyć) W związku z tym bardzo was proszę, jeśli wiecie coś o kawałku ziemi po lewobrzeżnej stronie Szczecina (najlepiej na trasie Szczecin-Police), które mogłaby nadawać się na działkę budowlaną i nie kosztowałoby fortuny (tak do 60 tys.), to byłabym wdzięczna za odzew. Galopujące ceny ziemi przyprawiają mnie o mdłości, a marzenie o domku się oddala, więc z Wami może mamy jeszcze szansę. Przy okazji dziękuję juliecie z tej grupy, która mnie tu skierowała, Dzięki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 WITAM wszystkich !! Mam pytanko do znawców tematów gimnazjalnych Czy posiadacie jakieś wieści na temat gimnazjum Fundacji w Dąbiu??? Będę wdzięczna za wszelkie informacje!! Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich szczeciniaków, jestem od niedawna na forum, bo dopiero zaczynam interesować się fizycznym spełnieniem swoich marzeń, czyli oczywiście zamieszkaniem w domku. na razie mieszkamy w mieszkaniu z zaadaptowanego strychu (więc tak jakby jedną budowę - już mieliśmy okazję przeżyć) W związku z tym bardzo was proszę, jeśli wiecie coś o kawałku ziemi po lewobrzeżnej stronie Szczecina (najlepiej na trasie Szczecin-Police), które mogłaby nadawać się na działkę budowlaną i nie kosztowałoby fortuny (tak do 60 tys.), to byłabym wdzięczna za odzew. Galopujące ceny ziemi przyprawiają mnie o mdłości, a marzenie o domku się oddala, więc z Wami może mamy jeszcze szansę. Przy okazji dziękuję juliecie z tej grupy, która mnie tu skierowała, Dzięki [/b] Witajcie Za taka cene to bardzo trudno bedzie Ale zycze Wam Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich szczeciniaków, jestem od niedawna na forum, bo dopiero zaczynam interesować się fizycznym spełnieniem swoich marzeń, czyli oczywiście zamieszkaniem w domku. na razie mieszkamy w mieszkaniu z zaadaptowanego strychu (więc tak jakby jedną budowę - już mieliśmy okazję przeżyć) W związku z tym bardzo was proszę, jeśli wiecie coś o kawałku ziemi po lewobrzeżnej stronie Szczecina (najlepiej na trasie Szczecin-Police), które mogłaby nadawać się na działkę budowlaną i nie kosztowałoby fortuny (tak do 60 tys.), to byłabym wdzięczna za odzew. Galopujące ceny ziemi przyprawiają mnie o mdłości, a marzenie o domku się oddala, więc z Wami może mamy jeszcze szansę. Przy okazji dziękuję juliecie z tej grupy, która mnie tu skierowała, Dzięki [/b] witajcie! za taka cene sam bym kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam poniedziałkowo, czy ulgę odsetkową można odliczyć już w roku, w którym wzięło się kredyt i rozpoczęło budowę, czy dopiero po zakończeniu inwestycji? Ulgę można odliczyć dopiero po zakończeniu budowy, ale oczywiście wszystkie odsetki, te zapłacone w trakcie budowy również. dziękuję za odpowiedź. No to muszę z odliczeniami pewnie poczekać do następnego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam! I witam znowu nowych. Ależ Szczecin się buduje. Cieszy to mnie, że nas coraz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.02.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A słyszeliście o dzisiejszej obławie policyjnej w Podjuchach?Ponoć samochodów ile było na stanie w policji, do tego wszystkie psy i nawet helikoptery dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich szczeciniaków, jestem od niedawna na forum, bo dopiero zaczynam interesować się fizycznym spełnieniem swoich marzeń, czyli oczywiście zamieszkaniem w domku. na razie mieszkamy w mieszkaniu z zaadaptowanego strychu (więc tak jakby jedną budowę - już mieliśmy okazję przeżyć) W związku z tym bardzo was proszę, jeśli wiecie coś o kawałku ziemi po lewobrzeżnej stronie Szczecina (najlepiej na trasie Szczecin-Police), które mogłaby nadawać się na działkę budowlaną i nie kosztowałoby fortuny (tak do 60 tys.), to byłabym wdzięczna za odzew. Galopujące ceny ziemi przyprawiają mnie o mdłości, a marzenie o domku się oddala, więc z Wami może mamy jeszcze szansę. Przy okazji dziękuję juliecie z tej grupy, która mnie tu skierowała, Dzięki [/b] Za taką kwotę można było kupić działkę do 1000m2 w Tanowie ok. 1,5 roku temu, ale teraz też ceny poszły w górę. W miarę tanio (i większa podaż ziemi) jest jeszcze za Policami w stronę Trzebieży, no ale odległość od miasta większa i dojazdy do Szczecina robią się problematyczne. Trochę ciekawych ofert ma biuro nieruchomości Hacjenda w Policach: http://www.hacjenda.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 14.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 cześć, czy cena 22 zł/ m2 tynków cementowo-wapiennych to standard ? Ewentualnie do jakiej kwoty udało się Wam wynegocjować ceny ?Na co zwrócić uwagę przy wykonywaniu takich tynków ? Ponawiam apel o drzwi tymczasowe !!! Maggie : kiedy wstawiasz okna ? i jak zaawansowanie prac u ciebie ? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 cześć, czy cena 22 zł/ m2 tynków cementowo-wapiennych to standard ? Ewentualnie do jakiej kwoty udało się Wam wynegocjować ceny ? Na co zwrócić uwagę przy wykonywaniu takich tynków ? Ponawiam apel o drzwi tymczasowe !!! Maggie : kiedy wstawiasz okna ? i jak zaawansowanie prac u ciebie ? pozdrowienia Jeśli z materiałem - to tak. Sama robocizna - ok. 18zł. Już wstawiłam . Wykonawca stanu surowego robi ostatnie poprawki i planujemy od przyszłego tygodnia ruszyć z elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A słyszeliście o dzisiejszej obławie policyjnej w Podjuchach? Ponoć samochodów ile było na stanie w policji, do tego wszystkie psy i nawet helikoptery dwa. Ze to da takich szalencow . Pewnie sie filmow naogladal i cos mu sie w glowie pomieszalo ze wystarczy wziasc pistplet i napad robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ostatnio rozmawialiscie o papie czarna mamba czym ona sie rozni i czy jest do fundamentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam! I witam znowu nowych. Ależ Szczecin się buduje. Cieszy to mnie, że nas coraz więcej. Ci co teraz chca kupic dzialki nie maja za dobrze ceny sa koszmarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 14.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 cześć, czy cena 22 zł/ m2 tynków cementowo-wapiennych to standard ? Ewentualnie do jakiej kwoty udało się Wam wynegocjować ceny ? Na co zwrócić uwagę przy wykonywaniu takich tynków ? Ponawiam apel o drzwi tymczasowe !!! Maggie : kiedy wstawiasz okna ? i jak zaawansowanie prac u ciebie ? pozdrowienia Jeśli z materiałem - to tak. Sama robocizna - ok. 18zł. Już wstawiłam . Wykonawca stanu surowego robi ostatnie poprawki i planujemy od przyszłego tygodnia ruszyć z elektryką. gartulacje ! Może wkleisz jakieś zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 zdjęcia niebawem będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Czy ktoś może orientuje się jaki max. czas ma sąd na dokonanie wpisu do księgi wieczystej ?? Nie mam pojęcia, ale jeśli w Szczecinie, to dwa razy korzystałam z usług sądu i w ciągu dwóch tygodni miałam informację w domu o dokonaniu wpisu. A ja w Policach złożyłem o wpis 4 stycznia i dalej nic to cos nie tak....ja czekałam w policach o wykreslenie dwa dni a o wpis trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 martelia, a Ty zamówiłaś już okna? Na jakie się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 WITAM wszystkich !! Mam pytanko do znawców tematów gimnazjalnych Czy posiadacie jakieś wieści na temat gimnazjum Fundacji w Dąbiu??? Będę wdzięczna za wszelkie informacje!! Pozdrawiam A. moj syn tam chodził...było super pod kazdym wzgledem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 witam Walentynkowo wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts