Teska 15.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 witam czwartkowo kurcze tulipany mi wylazły i to całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 czy wam tez wyskauje postów brak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 witam czwartkowo kurcze tulipany mi wylazły i to całkiem sporo u nas krokusy od dwóch tygodni kwitną mimo, że maja porobione kopczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 witam czwartkowo kurcze tulipany mi wylazły i to całkiem sporo u nas krokusy od dwóch tygodni kwitną mimo, że maja porobione kopczyki moje krokusiki całe szczescie sa pozne ale jak laze po trawniku to gdzieniegdzie widac..ale jeszcze nie kwitną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 czy wam tez wyskauje postów brak??? Niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 hej, czy robiliście gładzie na tynkach cement.-wap. i dopiero po tym farba czy może malowaliście bezpośrednio otynkowane ściany ? Czy tzw. gąbkowanie wystarczy żeby później tylko pomalować ? Nie jestem już fanką super gładkich ścian Czy przeciera się czymś specjalnym po tradycyjnych tynkach czy może dodaje jakiegoś super drobnego piasku (kwarcowego ?) ? Proszę o Wasze doświadczenia i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 hej, czy robiliście gładzie na tynkach cement.-wap. i dopiero po tym farba czy może malowaliście bezpośrednio otynkowane ściany ? Czy tzw. gąbkowanie wystarczy żeby później tylko pomalować ? Nie jestem już fanką super gładkich ścian Czy przeciera się czymś specjalnym po tradycyjnych tynkach czy może dodaje jakiegoś super drobnego piasku (kwarcowego ?) ? Proszę o Wasze doświadczenia i uwagi. przecierka była tzw mułkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.02.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Szanowna grupo... Czy ktoś z Was wie przypadkiem, kiedy ma być otwarta IKEA w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Szanowna grupo... Czy ktoś z Was wie przypadkiem, kiedy ma być otwarta IKEA w Szczecinie? We wczorajszym kurierze piszą, że za ok 2-3 lata bo na uruchomienie czekają Ikea w Bydgoszczy i (chyba) w Sosnowcu, ale nabór 200 osób do pracy juz zaczęli w Szczecinie przeprowadzać ponoć czelem dokładnego przeszkolenia ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 za ok 2-3 lata o matko...no to chyba wyprawa do Poznania mnie nie ominie Ja też natknęłam się na ofertę pracy z Ikei właśnie do planowanego sklepu w Szczecinie, więc myślałam,ze skoro ludzi już szkolą to trochę szybciej to pójdzie. No nic..dzięki Didi za odpowiedź Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 15.02.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 za ok 2-3 lata o matko...no to chyba wyprawa do Poznania mnie nie ominie Ja też natknęłam się na ofertę pracy z Ikei właśnie do planowanego sklepu w Szczecinie, więc myślałam,ze skoro ludzi już szkolą to trochę szybciej to pójdzie. No nic..dzięki Didi za odpowiedź Pozdrawiam !! przydałaby sie Ikea w Szczecinie do Poznania kawał drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 15.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Wszystkich!delf dziękuję za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 15.02.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 WITAM GRUPĘ i mam pytanko kto wie gdzie w DĄBIU płynie rzeczka o nazwie ŻOŁNIERSKA STRUGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.02.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Czy ktos z Was zna styropian firmy MadBud . Czy jak fundament pokryje sie dysperbitem to zeby przykleic styropian daje sie jeszcze klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.02.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 WITAM GRUPĘ i mam pytanko kto wie gdzie w DĄBIU płynie rzeczka o nazwie ŻOŁNIERSKA STRUGAz tego co się orientuję to są dwie różne rzeczki, obie wpadają do jez. dąbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.02.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Czy ktos z Was zna styropian firmy MadBud . Czy jak fundament pokryje sie dysperbitem to zeby przykleic styropian daje sie jeszcze klej Chyba Magbud http://www.magbud.com.pl/styropian.html Z tego co pamiętam to parę osób na forum kupowało taki styropian. Jeśli chodzi o drugie pytanie to tak trzeba dać jeszcze klej. Witam grupę dużo pączków zjedliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.02.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 i ja witam środkowo-walentynkowo dzisiaj panowie położyli instalację do odkurzacza centralnego-3 godzinki i po robocie faktycznie fachowo i czyściutko.- to jest dopiero druga ekipa,którą mogę polecić beZ żadnego ,,ale....-a propos dzieki Monka,a pierwszy to elektryk-na kabelki to aż miło sie patrzy i żal zakrywać tynkiem :lol:który jak dobrze pójdzie ruszy po niedzieli miłego dzionku zyczę- Miraśka cieszę sie że jesteś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Czy ktos z Was zna styropian firmy MadBud . Czy jak fundament pokryje sie dysperbitem to zeby przykleic styropian daje sie jeszcze klej Chyba Magbud http://www.magbud.com.pl/styropian.html Z tego co pamiętam to parę osób na forum kupowało taki styropian. Jeśli chodzi o drugie pytanie to tak trzeba dać jeszcze klej. Witam grupę dużo pączków zjedliście? Jadlam ponczusie posypane cukrem z nadzieniem sliwkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Racja Magbud bo zastanawiam sie czy kupic do fundamentow stropian fundamentowy czy drozszy poliester ekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.02.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Jadlam ponczusie posypane cukrem z nadzieniem sliwkowym a ja właśnie pochłaniam drugiego pączka i zaraz się biorę za faworki własnego wyrobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts