Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

witam czwartkowo :)

kurcze tulipany mi wylazły i to całkiem sporo :-?

u nas krokusy od dwóch tygodni kwitną mimo, że maja porobione kopczyki :roll:

moje krokusiki całe szczescie sa pozne :-? :-? ale jak laze po trawniku to gdzieniegdzie widac..ale jeszcze nie kwitną...

hej,

czy robiliście gładzie na tynkach cement.-wap. i dopiero po tym farba czy może malowaliście bezpośrednio otynkowane ściany ?

Czy tzw. gąbkowanie wystarczy żeby później tylko pomalować ? Nie jestem już fanką super gładkich ścian :)

Czy przeciera się czymś specjalnym po tradycyjnych tynkach czy może dodaje jakiegoś super drobnego piasku (kwarcowego ?) ?

Proszę o Wasze doświadczenia i uwagi.

hej,

czy robiliście gładzie na tynkach cement.-wap. i dopiero po tym farba czy może malowaliście bezpośrednio otynkowane ściany ?

Czy tzw. gąbkowanie wystarczy żeby później tylko pomalować ? Nie jestem już fanką super gładkich ścian :)

Czy przeciera się czymś specjalnym po tradycyjnych tynkach czy może dodaje jakiegoś super drobnego piasku (kwarcowego ?) ?

Proszę o Wasze doświadczenia i uwagi.

przecierka była tzw mułkiem.... :-?

Szanowna grupo... :D

Czy ktoś z Was wie przypadkiem, kiedy ma być otwarta IKEA w Szczecinie?

We wczorajszym kurierze piszą, że za ok 2-3 lata bo na uruchomienie czekają Ikea w Bydgoszczy i (chyba) w Sosnowcu, ale nabór 200 osób do pracy juz zaczęli w Szczecinie przeprowadzać ponoć czelem dokładnego przeszkolenia ich.

za ok 2-3 lata

o matko...no to chyba wyprawa do Poznania mnie nie ominie :roll:

Ja też natknęłam się na ofertę pracy z Ikei właśnie do planowanego sklepu w Szczecinie, więc myślałam,ze skoro ludzi już szkolą to trochę szybciej to pójdzie.

No nic..dzięki Didi za odpowiedź :D

Pozdrawiam !!

za ok 2-3 lata

o matko...no to chyba wyprawa do Poznania mnie nie ominie :roll:

Ja też natknęłam się na ofertę pracy z Ikei właśnie do planowanego sklepu w Szczecinie, więc myślałam,ze skoro ludzi już szkolą to trochę szybciej to pójdzie.

No nic..dzięki Didi za odpowiedź :D

Pozdrawiam !!

przydałaby sie Ikea w Szczecinie

do Poznania kawał drogi :(

Czy ktos z Was zna styropian firmy MadBud . Czy jak fundament pokryje sie dysperbitem to zeby przykleic styropian daje sie jeszcze klej :lol:

Chyba Magbud http://www.magbud.com.pl/styropian.html Z tego co pamiętam to parę osób na forum kupowało taki styropian.

Jeśli chodzi o drugie pytanie to tak trzeba dać jeszcze klej.

Witam grupę :) dużo pączków zjedliście?

i ja witam środkowo-walentynkowo

dzisiaj panowie położyli instalację do odkurzacza centralnego-3 godzinki i po robocie :lol: faktycznie fachowo i czyściutko.- to jest dopiero druga ekipa,którą mogę polecić beZ żadnego ,,ale....-a propos dzieki Monka,a pierwszy to elektryk-na kabelki to aż miło sie patrzy i żal zakrywać tynkiem :lol:który jak dobrze pójdzie ruszy po niedzieli

miłego dzionku zyczę-

Miraśka cieszę sie że jesteś zadowolona :D

Czy ktos z Was zna styropian firmy MadBud . Czy jak fundament pokryje sie dysperbitem to zeby przykleic styropian daje sie jeszcze klej :lol:

Chyba Magbud http://www.magbud.com.pl/styropian.html Z tego co pamiętam to parę osób na forum kupowało taki styropian.

Jeśli chodzi o drugie pytanie to tak trzeba dać jeszcze klej.

Witam grupę :) dużo pączków zjedliście?

Jadlam ponczusie posypane cukrem z nadzieniem sliwkowym :D :D :D