kombi 15.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 szydas zgadza się tylko ta wieksza rzeka nazywała sie PŁONIA a teraz stoją tablice z opisem żołnierska struga kogoś w tym urzędzie pokreciło historje dabia ZMIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Racja Magbud bo zastanawiam sie czy kupic do fundamentow stropian fundamentowy czy drozszy poliester ekst. Moim skromnym zdaniem styropian wystarczy, tylko trzeba dopilnować, żeby izolacja była porządnie zrobiona. Polistyren ekstrudowany (poliester to raczej na bluzeczkę ) jest spoooro droższy, a pozostałą różnicę kasy lepiej dobrze zainwestować - na wykończeniówkę będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam wieczorkowo. Ja trochę mało budowlanie ale typowo Szczecińsko - potrzebuję przyspieszyć jedną sprawę w WORD - może ktoś mógłby pomóc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 szydas zgadza się tylko ta wieksza rzeka nazywała sie PŁONIA a teraz stoją tablice z opisem żołnierska struga kogoś w tym urzędzie pokreciło historje dabia ZMIENIA No własnie dzisiaj zauwazyłam tabliczki, niestety nie wiem, czy sa poprawme, trzeba by zajrzec na jakąś mapke wcześniejszą...mówisz, że cos pokręcili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 15.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 hej, czy robiliście gładzie na tynkach cement.-wap. i dopiero po tym farba czy może malowaliście bezpośrednio otynkowane ściany ? Czy tzw. gąbkowanie wystarczy żeby później tylko pomalować ? Nie jestem już fanką super gładkich ścian Czy przeciera się czymś specjalnym po tradycyjnych tynkach czy może dodaje jakiegoś super drobnego piasku (kwarcowego ?) ? Proszę o Wasze doświadczenia i uwagi. Też mam takie tynki i nie robię na nich gładzi. Zrobię tylko filcowanie. Potem fachowcy mi radzą grunt i farbę akrylową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 15.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Racja Magbud bo zastanawiam sie czy kupic do fundamentow stropian fundamentowy czy drozszy poliester ekst. Moim skromnym zdaniem styropian wystarczy, tylko trzeba dopilnować, żeby izolacja była porządnie zrobiona. Polistyren ekstrudowany (poliester to raczej na bluzeczkę ) jest spoooro droższy, a pozostałą różnicę kasy lepiej dobrze zainwestować - na wykończeniówkę będzie jak znalazł u mnie chlopaki dali AQUA STYROPEX - ponoć w dobrej /połowa styroduru/ cenie i niezły jakościowo - specjalnie do fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.02.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 szydas zgadza się tylko ta wieksza rzeka nazywała sie PŁONIA a teraz stoją tablice z opisem żołnierska struga kogoś w tym urzędzie pokreciło historje dabia ZMIENIA no właśnie też ostatnio byłam w szoku-przejeżdzam prawie codziennie koło komisariatu w Dąbiu gdzie przed torami płynie rzeczka a tu nagle napis-żołnierska -struga-nie maja co robi zamiast porządnie drogi porobi po tych remontach,skrecajac do lidla w dąbiu na przykłąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfol 15.02.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witajcie, Ma ktoś może namiary na dobrą (i oczywiście atrakcyjną cenowo ) firmę/osobę która robi balustrady z nierdzewki w Szczecinie lub okolicach ?? Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 16.02.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam. U mnie w Łobzie pogoda wiosena. I małe dylematy zaczynać kopać fundamenty i lać ławy, czy nie ? Będzie zima, czy nie ? Normalnie już nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 kopac zawsze mozesz zawsze bedziesz do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 16.02.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 No własnie nie bardzo. Kierownik budowy stwierdził, że jak wykopie i pozostawie na jakiś czas kiedy będzie padało, byc może mróz itp. to później będę musiał pogłębić wykopy bo na dole grunt nie będzie juz tak spoisty jak potrzeba pozatym istnieje realne zagrożenie, że grunt się będzie opsypywał. Wolałbym wykopać, chudziak, zazbroić i wylać ławy. Ale przez to już jedną wiosnę tego roku przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 WITAM GRUPĘ i mam pytanko kto wie gdzie w DĄBIU płynie rzeczka o nazwie ŻOŁNIERSKA STRUGA wczoraj właśnie zobaczyłam te tablice- a więc "żołnierska struga" płynie jak się jedzie na Załom chyba cała ta ulica nazywa się lubczyńska, a zaraz obok niej -tam gdzie jest mostek- rzeczka nazywa się "Chełszcząca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.02.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 szydas zgadza się tylko ta wieksza rzeka nazywała sie PŁONIA a teraz stoją tablice z opisem żołnierska struga kogoś w tym urzędzie pokreciło historje dabia ZMIENIA Oj. z tego co wiem, to płonie przepływa pod hotelem Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 No własnie nie bardzo. Kierownik budowy stwierdził, że jak wykopie i pozostawie na jakiś czas kiedy będzie padało, byc może mróz itp. to później będę musiał pogłębić wykopy bo na dole grunt nie będzie juz tak spoisty jak potrzeba pozatym istnieje realne zagrożenie, że grunt się będzie opsypywał. Wolałbym wykopać, chudziak, zazbroić i wylać ławy. Ale przez to już jedną wiosnę tego roku przegapiłem no to sprawdz serwisy pogodowe zbrojenie mozna wczesniej skrecic potem tylko aby do przodu - moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 16.02.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam jacakam zaczynaj prognozy są baaaardzo wiosenne wg tego co piszą tutaj Twoja Pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 No własnie nie bardzo. Kierownik budowy stwierdził, że jak wykopie i pozostawie na jakiś czas kiedy będzie padało, byc może mróz itp. to później będę musiał pogłębić wykopy bo na dole grunt nie będzie juz tak spoisty jak potrzeba pozatym istnieje realne zagrożenie, że grunt się będzie opsypywał. Wolałbym wykopać, chudziak, zazbroić i wylać ławy. Ale przez to już jedną wiosnę tego roku przegapiłem no to sprawdz serwisy pogodowe zbrojenie mozna wczesniej skrecic potem tylko aby do przodu - moim zdaniem moim tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich Ja jeszcze nie zaczynam czekam na pozwolenie . Dziennik budowy juz kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts