Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam

czy ktoś z was ma podbitke w kolorze elewacjina styropianie ....... i ma zdjęcia , albo żywy egzemplarz w postaci domu do obejrzenia :roll: ?

zdjęcia z realizacji mozna zobaczyć tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64760&start=120

Witam grupę :)

Didi współczuję :roll:

Dziękuję :( najbardziej to ja teraz biedna jestem, bo wszystko trzeba podać i latam z góry na dół (ech! to domy z poddaszem)

Witam!

No i mam: męża chorego w domu :evil:

Wiecie dziewczyny co to znaczy? :evil:

Biedna jestes

Ja kiedys mialam chorego meza .Mial skrecona noge .I ja musialam wszystko sama robic jako kierowca i bagazowy .

Przyjechalismy do Szczecina ,pomoglam mezowi dowlec sie do mieszkania ,wpakowac walizki i pojechalam zawiesc auto na parking .

Ide z parkingu i patrze na swoje mieszkanie na parteze i dziwie sie .

Jak to mozliwe ze na schodach nie stoi moj pies i na mnie czeka .

Dopiero do nie dotarlo ze zapomnialam wziosc psa z auta .

Bylo to latem psu cieplo w aucie dobrze ze godzina 17-18 ,bo miala bym psa na sumieniu

a to wszystko przez zmeczenie ,a jaka pies mial mine ze go niechcacy zostawilam :oops:

Witam

czy ktoś z was ma podbitke w kolorze elewacjina styropianie ....... i ma zdjęcia , albo żywy egzemplarz w postaci domu do obejrzenia :roll: ?

Kacha72 - moi sąsiedzi mają tak wykończoną podbitkę więc masz rzut beretem :D

hmmm widać za słabo sie rozgladam jak " pędzę' do siebie aaaa widzialam dzisiaj ze własnie coś rośnie u ciebie ... fajny czas .... najmniej boli a najbardziej cieszy oko , powodzenia i modły odobrą pogodę

Witam wtorkowo,

jako, że moje dziecię młodsze ma zapalenie płuc i aktualnie śpi to ja na sekundkę.

Ktoś pytał o meble kuchenne - my kupowaliśmy w Meblobuku są w Heliosie, Top shopping, CH Turzyn. Wzięliśmy fronty drewniane/fornir?? , klasyczne. Cena była bardzo dorba pod warunkiem, że się trochę pokombinowało. Dają rabaty jesli weźmie się od nich sprzęt na określoną sume minimalną więc część sprzętu wzięliśmy aby mieć ten minimalny rabat a pozostałą kupiliśmy po znajomościach. mimo, że ceny wyposażenia w firmie kuchennej bytły wyższe to po podliczeniu sumy rabatu na meble - opłacało się. Dodatkowo zdecydowaliśmy sie na płatność z góry- ryzykowane ale ten jeden raz daliśmy się namówić co zaowocowało kolejnym rabatem. w efekcie byliśmy mocno do przodu finansowo i starczyło jeszcze na nowa pralkę :lol: Montazyści byli bardzo mili i fachowi, ogólnie bez większych problemów. kuchnię użytkuję 2 lata i jestem zadowolona.

Miłego dnia życzę

Gość Gosc123
WITAM GRUPĘ i mam pytanko kto wie gdzie w DĄBIU płynie rzeczka o nazwie ŻOŁNIERSKA STRUGA
z tego co się orientuję to są dwie różne rzeczki, obie wpadają do jez. dąbie... :roll:

Żołnierska Struga przecina ul. Goleniowską i Lubczyńską, na wysokości drukarni Com-Graph