Kacha72 19.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 monka trobe dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.02.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam czy ktoś z was ma podbitke w kolorze elewacjina styropianie ....... i ma zdjęcia , albo żywy egzemplarz w postaci domu do obejrzenia ? zdjęcia z realizacji mozna zobaczyć tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64760&start=120 Witam grupę Didi współczuję Dziękuję najbardziej to ja teraz biedna jestem, bo wszystko trzeba podać i latam z góry na dół (ech! to domy z poddaszem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.02.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam! No i mam: męża chorego w domu Wiecie dziewczyny co to znaczy? Biedna jestes Ja kiedys mialam chorego meza .Mial skrecona noge .I ja musialam wszystko sama robic jako kierowca i bagazowy . Przyjechalismy do Szczecina ,pomoglam mezowi dowlec sie do mieszkania ,wpakowac walizki i pojechalam zawiesc auto na parking . Ide z parkingu i patrze na swoje mieszkanie na parteze i dziwie sie . Jak to mozliwe ze na schodach nie stoi moj pies i na mnie czeka . Dopiero do nie dotarlo ze zapomnialam wziosc psa z auta . Bylo to latem psu cieplo w aucie dobrze ze godzina 17-18 ,bo miala bym psa na sumieniu a to wszystko przez zmeczenie ,a jaka pies mial mine ze go niechcacy zostawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.02.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam czy ktoś z was ma podbitke w kolorze elewacjina styropianie ....... i ma zdjęcia , albo żywy egzemplarz w postaci domu do obejrzenia ? Kacha72 - moi sąsiedzi mają tak wykończoną podbitkę więc masz rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.02.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Melduję że dziś stanęła u nas pierwsza warstwa BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.02.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Melduję że dziś stanęła u nas pierwsza warstwa BK no to najfajniejszy okres przed wami - wszystko w oczach będzie rosło, z dnia na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam czy ktoś z was ma podbitke w kolorze elewacjina styropianie ....... i ma zdjęcia , albo żywy egzemplarz w postaci domu do obejrzenia ? Kacha72 - moi sąsiedzi mają tak wykończoną podbitkę więc masz rzut beretem hmmm widać za słabo sie rozgladam jak " pędzę' do siebie aaaa widzialam dzisiaj ze własnie coś rośnie u ciebie ... fajny czas .... najmniej boli a najbardziej cieszy oko , powodzenia i modły odobrą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.02.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Melduję że dziś stanęła u nas pierwsza warstwa BK To dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.02.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.02.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Melduję że dziś stanęła u nas pierwsza warstwa BK no to teraz do przodu 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.02.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Melduję że dziś stanęła u nas pierwsza warstwa BK no to teraz do przodu 3mam kciuki ja też trzymam pogoda ci sprzyja pozdrawiam całą grupę wtorkowo coś puściutko u nas, chyba wszyscy budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam wtorkowo, jako, że moje dziecię młodsze ma zapalenie płuc i aktualnie śpi to ja na sekundkę. Ktoś pytał o meble kuchenne - my kupowaliśmy w Meblobuku są w Heliosie, Top shopping, CH Turzyn. Wzięliśmy fronty drewniane/fornir?? , klasyczne. Cena była bardzo dorba pod warunkiem, że się trochę pokombinowało. Dają rabaty jesli weźmie się od nich sprzęt na określoną sume minimalną więc część sprzętu wzięliśmy aby mieć ten minimalny rabat a pozostałą kupiliśmy po znajomościach. mimo, że ceny wyposażenia w firmie kuchennej bytły wyższe to po podliczeniu sumy rabatu na meble - opłacało się. Dodatkowo zdecydowaliśmy sie na płatność z góry- ryzykowane ale ten jeden raz daliśmy się namówić co zaowocowało kolejnym rabatem. w efekcie byliśmy mocno do przodu finansowo i starczyło jeszcze na nowa pralkę Montazyści byli bardzo mili i fachowi, ogólnie bez większych problemów. kuchnię użytkuję 2 lata i jestem zadowolona. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam poniedziałkowo. Poszukuje namiarów na szalunki stropowe AlimexII i Hune_cośtam i jeszcze jakiś Bau_cośtam obdzwonione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Szukam kierowcy z kat.B do pracy. Najchętniej studenta zaocznego , ale niekoniecznie. Może znacie kogoś odpowiedniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 20.02.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 witam, ja z kolei poszukuję informacji gdzie dostanę wełnę do ocieplenia poddasza w rozsądnej cenie ? Czy ktoś z Was robił ostatnio rozpoznanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 20.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam No to jak już taki koncert życzeń to ja ponawiam pytanie o wymianę gruntu: Robił ktoś z Was i z jaką firmą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 witam, ja z kolei poszukuję informacji gdzie dostanę wełnę do ocieplenia poddasza w rozsądnej cenie ? Czy ktoś z Was robił ostatnio rozpoznanie ? jak ja robiłam rozeznanie to w korzystnej cenie wyszło w HMB a ostatecznie kupiliśmy w hurtowni Level na terenie Selfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 20.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 a na jaką wełnę się zdecydowaliście ? Ja mam tylko hasło : 15+5, a jak już zdążyłam się zorientować, to też jest tu w czym wybierać i dobierać (super nie super, Rd taki i inny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.02.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 a na jaką wełnę się zdecydowaliście ? Paroc - wełna kamienna 20 cm w płytach 5 cm w rolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 WITAM GRUPĘ i mam pytanko kto wie gdzie w DĄBIU płynie rzeczka o nazwie ŻOŁNIERSKA STRUGAz tego co się orientuję to są dwie różne rzeczki, obie wpadają do jez. dąbie... Żołnierska Struga przecina ul. Goleniowską i Lubczyńską, na wysokości drukarni Com-Graph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts