martelia 21.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam wszystkich.Kto moze dac namiar na firme od kominkow. To i ja podłączę się do tego pytania. Osobnicy z listy jeden zawolony robotą i nie przyjmuje zleceń, drugi nie odbiera telefonów tylko jeden jest gotów do wykonania prac ale chciałabym mieć jakiś punkt odniesienia A tak wogóle to mam pytanie. Jakie macie wkłady kominkowe? Chodzi mi o zwykły wkład, który ma spełniać tylko rolę ozdobną. Wszędzie polecają żeliwną Tarnawę Zastanawiam się jeszcze nad Merkurym, Arysto, Hajdukiem użytkuje ktoś taki wkład i mógłby coś napisać albo polecić inny?? A tak wogóle to witam witam wszystkich, podłączam się do pytania telepatia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam wszystkich.Kto moze dac namiar na firme od kominkow.Nie umiem sciagnac listy wykonawcow.Jeszcze raz Didi dziekujemy sprawa byla wiecej niz sliska. Krzymi ciesze się, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 telepatia ? chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.02.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 WITAM GRUPĘ i mam pytanko kto wie gdzie w DĄBIU płynie rzeczka o nazwie ŻOŁNIERSKA STRUGAz tego co się orientuję to są dwie różne rzeczki, obie wpadają do jez. dąbie... Żołnierska Struga przecina ul. Goleniowską i Lubczyńską, na wysokości drukarni Com-Graph tam sa dwie blisko siebie i nie mam pewności, czy sa poprawnie w kolejności nazwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam Witam Czy w Top-Shoping jest jakies stoisko z meblami sosnowymi ?? jest, ja ogladałam 2 tyg temu thx. W takim razie czeka mnie wyprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ja mam Spartherma i poki co nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam wszystkich!!!! ja tez jeszcze czekam na pozwolenie, powinnam na dniach dostac... Dlaczego Klaus nie wysyla mi listy, dal mi odpowiedz, ze lista jest tylko dla uczestnikow forum - to kim ja jeste`m?????? Klaus jeszcze raz prosze, plissssss dajze mi te liste....., bo bede plakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.02.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam i krotko pytam: Czy 90zl za godzine pracy spycha to duzo? Za czas dojazdu tez kasuje, choc ma blisko, wiec duzo pewnie nie strace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.02.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam i krotko pytam: Czy 90zl za godzine pracy spycha to duzo? Za czas dojazdu tez kasuje, choc ma blisko, wiec duzo pewnie nie strace. to sporo, tyle bierze wysiegnik, a nawet maly dzwig - wiem, bo pare dni temu korzystalam... ja placilam 1,5 roku temu 40 zl/godz- jakos tak....ale maszyna spora, wiec sobie liczy- troche stowek Ci ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 21.02.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam wszystkich.Kto moze dac namiar na firme od kominkow.Nie umiem sciagnac listy wykonawcow.Jeszcze raz Didi dziekujemy sprawa byla wiecej niz sliska. Krzymi Jeżeli wodny kominek to proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 WITAM Maggie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.02.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam, proszę bardzo . Wiecie, że mamy dzisiaj Międzynarodowy Dzień Języka Ojczystego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.02.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam i krotko pytam: Czy 90zl za godzine pracy spycha to duzo? Za czas dojazdu tez kasuje, choc ma blisko, wiec duzo pewnie nie strace. Kopary biorą ok.80 zł za godzinę. Szukam namiarów na kogoś, kto zbierze mi ziemię z działki i wywiezie razem z gruzem budowlanym. Czas na wiosenne porządki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam i krotko pytam: Czy 90zl za godzine pracy spycha to duzo? Za czas dojazdu tez kasuje, choc ma blisko, wiec duzo pewnie nie strace. to sporo, tyle bierze wysiegnik, a nawet maly dzwig - wiem, bo pare dni temu korzystalam... ja placilam 1,5 roku temu 40 zl/godz- jakos tak....ale maszyna spora, wiec sobie liczy- troche stowek Ci ucieknie Hmm, zatem jesli macie namiary na sensownych spycharkowych, najlepiej z prawobrzeza, to poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.02.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam i krotko pytam: Czy 90zl za godzine pracy spycha to duzo? Za czas dojazdu tez kasuje, choc ma blisko, wiec duzo pewnie nie strace. jeśli dobrze myślę to chciałeś z dom-budu? w maju-czerwcu u.r brał 80 za godz ale teraz jak postawili takie hale i biurowiec to ktos musi zapłacic dojazdu liczyli 15 min razy 2 a jak weżmiesz kogoś z innego miejsca to dojazd bedzie droższy witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam....... ...i pytam: w jakiej cenie jest teraz zrobienie posadzek z materiałem (tu: piasek i cement bez styropianu)? u nas 20 pln za m2 robocizna mi zaproponowano cene 30zł z materiałem - dobrze, czy mam się targować? za materiał trzeba liczyć jakieś 7-8 pln za m2, a potargować się zawsze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.02.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam i krotko pytam: Czy 90zl za godzine pracy spycha to duzo? Za czas dojazdu tez kasuje, choc ma blisko, wiec duzo pewnie nie strace. Kopary biorą ok.80 zł za godzinę. Szukam namiarów na kogoś, kto zbierze mi ziemię z działki i wywiezie razem z gruzem budowlanym. Czas na wiosenne porządki . a jaką masz ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.02.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam i krotko pytam: Czy 90zl za godzine pracy spycha to duzo? Za czas dojazdu tez kasuje, choc ma blisko, wiec duzo pewnie nie strace. hmmm. to zależy - jeżeli to tylko spychacz powinno być taniej. jednak najczęściej są to spychokoparki i liczą sobie stawkę za godzinę jak dla koparki, bo w końcu paliwa żre to tyle samo. w zależności od wielkości sprzętu stawki są od 80 do 120 pln za godzinę z vat - upewnij się, że stawka jaką podają jest z vatem, potem może być niespodzianka. zdecydowanie odradzam Darkop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.02.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 i oczywiście również witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts