Miraśka 22.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witam wszystkich Szydas,Delf -dzieki wielkie Delf-może faktycznie jakąś fotkę-mamy tak blisko a nie ma kiedy podskoczyc a podjazdem i ścieżkami z kostki granitowej twojego sąsiada spod 5 mężulek był zauroczony tyko tarasu nie moze strawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witam wszystkich Szydas,Delf -dzieki wielkie Delf-może faktycznie jakąś fotkę-mamy tak blisko a nie ma kiedy podskoczyc a podjazdem i ścieżkami z kostki granitowej twojego sąsiada spod 5 mężulek był zauroczony tyko tarasu nie moze strawic Sąsiad spod 5 nie ma kostki granitowej, tylko kostke betonową robioną a'la granit, dlatego jest taka równiutka. Cenowo całkiem droga, wycjhodzi tyle, co granit, ale robocizna jest tańsza (chyba), ale to ciagle jest beton. Jest taka gładka, że ślady po samochodzie (piach z opon) zalega na niej, nie ma gdzie "uciec" i tak średnio wg. mnie to wygląda. Ale faktycznie ogólny efekt jest jak najbardziej OK. Zobaczymy za 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ups aż tak sie nie znam i tak to jest- a pierwsze wrazenie faktycznie ciekawe-dzieki ,przy okazji zerkniemy uważniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 bo odlewany monolit to najsolidniejsza możliwa konstrukcja, niewiele firm takie robi - poza tarnawą jeszcze jakaś szwedzka firma. nad obudową jeszcze myślimy, bo pewnie będziemy robić ją sami. co do ceny to żadna tajemnica - 4400 z ze stojakiem bez targowania się, transport za darmo myślałam o Tarnavie Comfort - cena 3800 ze stojakiem, bez targowania. Mężowi też pasuje to że żeliwny monolit i że popielnik na zewnątrz. Ja patrzę na naiego bardziej pod kątem wizualnym stalowe są takie subtelniejsze w wyglądzie Obudowę też planujemy sami zrobić wiesz mniej więcej jak się do tego zabrać...bo pewnie są jakieś zasady pandusia dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.02.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dotarły. A co? Nie ma na liście? nic do mnie nie doszło Zapiszę Cię na listę i dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dotarły. A co? Nie ma na liście? nic do mnie nie doszło Zapiszę Cię na listę i dostaniesz. dzięki własnie miałam się zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.02.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Mailem tylko mailem bo na łamach forum mogę nie doczytać. Aha, w temacie wiadomości proszę wpisać "lista". No to ja sie wyslalem dzieki A napisałeś żeś matam bo jak nie to nie dopisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 22.02.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 bo odlewany monolit to najsolidniejsza możliwa konstrukcja, niewiele firm takie robi - poza tarnawą jeszcze jakaś szwedzka firma. nad obudową jeszcze myślimy, bo pewnie będziemy robić ją sami. co do ceny to żadna tajemnica - 4400 z ze stojakiem bez targowania się, transport za darmo myślałam o Tarnavie Comfort - cena 3800 ze stojakiem, bez targowania. Mężowi też pasuje to że żeliwny monolit i że popielnik na zewnątrz. Ja patrzę na naiego bardziej pod kątem wizualnym stalowe są takie subtelniejsze w wyglądzie Obudowę też planujemy sami zrobić wiesz mniej więcej jak się do tego zabrać...bo pewnie są jakieś zasady pandusia dzięki za info Czy bierzecie pod uwagę to co nas przekonało (do zakupu innego typu) do monolitów, że w momencie kiedy żeliwo pęka, a to się zdarza niestety to trzeba wymienić cały wkład.Jak jest z części to wymienia się tylko uszkodzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wszystkim budującym szczerze współczuję pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 bo odlewany monolit to najsolidniejsza możliwa konstrukcja, niewiele firm takie robi - poza tarnawą jeszcze jakaś szwedzka firma. nad obudową jeszcze myślimy, bo pewnie będziemy robić ją sami. co do ceny to żadna tajemnica - 4400 z ze stojakiem bez targowania się, transport za darmo myślałam o Tarnavie Comfort - cena 3800 ze stojakiem, bez targowania. Mężowi też pasuje to że żeliwny monolit i że popielnik na zewnątrz. Ja patrzę na naiego bardziej pod kątem wizualnym stalowe są takie subtelniejsze w wyglądzie Obudowę też planujemy sami zrobić wiesz mniej więcej jak się do tego zabrać...bo pewnie są jakieś zasady pandusia dzięki za info Czy bierzecie pod uwagę to co nas przekonało (do zakupu innego typu) do monolitów, że w momencie kiedy żeliwo pęka, a to się zdarza niestety to trzeba wymienić cały wkład.Jak jest z części to wymienia się tylko uszkodzoną. ja mam monilit zeliwny i ma w srodku wkladki jakby cos do wymiany.Jotul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wszystkim budującym szczerze współczuję pogody. Sylwia jak tam drzwi? wymienili? mi maja wymienic do konca lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 22.02.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Mailem tylko mailem bo na łamach forum mogę nie doczytać. Aha, w temacie wiadomości proszę wpisać "lista". I ja wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 czesc wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 22.02.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Co to za pogoda No pogoda niezbyt piekna, ale najwidoczniej nie odstrasza mojej ekipy, bo dzwonili, ze chca jak najszybciej wejsc na budowe WOW! Stachanowcy czy inna nacja? Ależ się pozmieniało w tej branzy - kolega mi dziś mówił, że ekipa od dachu pracuje codziennie od 7 do 22 - w tym w niedziele!!! Dla mnie szok! Ale pozytywny. Tylko co jak się im LPR dobierze do zadków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 22.02.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Co to za pogoda No pogoda niezbyt piekna, ale najwidoczniej nie odstrasza mojej ekipy, bo dzwonili, ze chca jak najszybciej wejsc na budowe WOW! Stachanowcy czy inna nacja? Ależ się pozmieniało w tej branzy - kolega mi dziś mówił, że ekipa od dachu pracuje codziennie od 7 do 22 - w tym w niedziele!!! Dla mnie szok! Niby fajnie, ale ja sie troche obawiam zimowego budowania. Niby zima lagodna jak nigdy, ale w nocy potrafi przymrozic. Poradzcie mi na co zwrocic uwage na etapie fundamentow. Na pewno warto zakupic dodatki do betonu, ale one tez chyba maja granice temperatury? Co ekipa moze zepsuc budujac zima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.02.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Mailem tylko mailem bo na łamach forum mogę nie doczytać. Aha, w temacie wiadomości proszę wpisać "lista". No to ja sie wyslalem dzieki A napisałeś żeś matam bo jak nie to nie dopisałem. Wlasnie odmowe dostalem . Kurczaki nikt obcy sie nie dostanie. Wyslalem ponownie z odpowiednim podpisem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zamówiony dach, jutro dostawa bloczków i TOiTO-ja , w poniedziałek następne bloczki - mam nadzieję że śniegu jutro już nie będzie jutro zamawiam okna fasadowe, w poniedziałek więźbę - SIĘ DZIEJE A w środę na UUUUUUUURLOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zamówiony dach, jutro dostawa bloczków i TOiTO-ja , w poniedziałek następne bloczki - mam nadzieję że śniegu jutro już nie będzie jutro zamawiam okna fasadowe, w poniedziałek więźbę - SIĘ DZIEJE A w środę na UUUUUUUURLOP tylko pozazdroscic urlopu tez by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARBI 22.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Mailem tylko mailem bo na łamach forum mogę nie doczytać. Aha, w temacie wiadomości proszę wpisać "lista". No to ja sie wyslalem dzieki To ja też wysłałem. Chociaż jestem nowy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Mailem tylko mailem bo na łamach forum mogę nie doczytać. Aha, w temacie wiadomości proszę wpisać "lista". No to ja sie wyslalem dzieki To ja też wysłałem. Chociaż jestem nowy na forum ups - ciekawe co z tym fantem zrobi Klaus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts