Klaus 22.02.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zamówiony dach, jutro dostawa bloczków i TOiTO-ja , w poniedziałek następne bloczki - mam nadzieję że śniegu jutro już nie będzie jutro zamawiam okna fasadowe, w poniedziałek więźbę - SIĘ DZIEJE A w środę na UUUUUUUURLOP Więźbę? Jak to więźbę? Po tygodniu budowania zamawiasz więźbę? A ja już 10 mies buduję i dopiero w poniedziałek mi będą więźbę stawiali. Shit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.02.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zamówiony dach, jutro dostawa bloczków i TOiTO-ja , w poniedziałek następne bloczki - mam nadzieję że śniegu jutro już nie będzie jutro zamawiam okna fasadowe, w poniedziałek więźbę - SIĘ DZIEJE A w środę na UUUUUUUURLOP Więźbę? Jak to więźbę? Po tygodniu budowania zamawiasz więźbę? A ja już 10 mies buduję i dopiero w poniedziałek mi będą więźbę stawiali. Shit! Klaus, spokojnie. na dobrą więźbę czeka się teraz jakieś 6 tygodni minimum, warto zamówić zawczasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 bryta poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 bryta - sprawdż maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zamówiony dach, jutro dostawa bloczków i TOiTO-ja , w poniedziałek następne bloczki - mam nadzieję że śniegu jutro już nie będzie jutro zamawiam okna fasadowe, w poniedziałek więźbę - SIĘ DZIEJE A w środę na UUUUUUUURLOP szok!!!! oby Ci pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 bryta - sprawdż maila Bodekku Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Więźbę? Jak to więźbę? Po tygodniu budowania zamawiasz więźbę? A ja już 10 mies buduję i dopiero w poniedziałek mi będą więźbę stawiali. Shit! Klaus, spokojnie. na dobrą więźbę czeka się teraz jakieś 6 tygodni minimum, warto zamówić zawczasu. Właśnie 6 tygodni trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zamówiony dach, jutro dostawa bloczków i TOiTO-ja , w poniedziałek następne bloczki - mam nadzieję że śniegu jutro już nie będzie jutro zamawiam okna fasadowe, w poniedziałek więźbę - SIĘ DZIEJE A w środę na UUUUUUUURLOP szok!!!! oby Ci pogoda dopisała Mam nadzieję że prognozy się sprawdzą. Jutro jest ostatnie tchnienie zimy. Od poniedziałku ostra wiosna. Na 7 marca zamówiłem szalunki do stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.02.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wieczorkowo, Czy ktos z was zdecydowal sie na biala podbitke i biale rynny .Podoba mi sie to ale boje sie ze po jakims czasie nie bedzie to dobrze wygladac czupurek takie ma, ale ona coraz rzadziej tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.02.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Więźbę? Jak to więźbę? Po tygodniu budowania zamawiasz więźbę? A ja już 10 mies buduję i dopiero w poniedziałek mi będą więźbę stawiali. Shit! Klaus, spokojnie. na dobrą więźbę czeka się teraz jakieś 6 tygodni minimum, warto zamówić zawczasu. Właśnie 6 tygodni trzeba czekać a dachówkę wybrałeś? Bo niektóre też trzeba zamawiać z większym wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a dachówkę wybrałeś? Bo niektóre też trzeba zamawiać z większym wyprzedzeniem Zamówiona dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Czy któryś z wkładów monolitycznych ma podnoszoną do góry szybę? Ja też myślałam o Tarnawie (albo Tarnavie) Z tego co widać w folderze Tarnavy to raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a jaka? Wlasnie tez jestem ciekawa i po ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mam nadzieję że prognozy się sprawdzą. Jutro jest ostatnie tchnienie zimy. Od poniedziałku ostra wiosna. Właśnie dzisiaj słyszałam że marzec zaskoczy nas wyjatkowo ciepłą pogodą. Fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARBI 22.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Mailem tylko mailem bo na łamach forum mogę nie doczytać. Aha, w temacie wiadomości proszę wpisać "lista". No to ja sie wyslalem dzieki To ja też wysłałem. Chociaż jestem nowy na forum ups - ciekawe co z tym fantem zrobi Klaus... Pewnie nie zapisze na listę i nie przyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mam nadzieję że prognozy się sprawdzą. Jutro jest ostatnie tchnienie zimy. Od poniedziałku ostra wiosna. Właśnie dzisiaj słyszałam że marzec zaskoczy nas wyjatkowo ciepłą pogodą. Fajnie by było miód lejesz mi na serce taką przepowiednią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.02.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 miód lejesz mi na serce taką przepowiednią wiem to z dobrze poinformowanego źródła także mam nadzieję że to pewnik a nie przepowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a jaka? BRASS DS Lumino ceglana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 22.02.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witamJakie robicie ogrzewanie w domu.Czy warto montować samą podłogówke na dole i poddaszu. Prosze o zalety i wady z uwzględnieniem kosztów wykonania i eksploatacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts