RomanW 24.02.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Linka! Te sokoły to "coś", co też chciałbym mieć. Mam działkę blisko lasu (a nawet z własnym lasem), więc może kiedyś? Jeśli możesz, podziel się informacjami dot. wykonawców i dostawców w "naszych" okolicach. Przede mną dobór ekip i materiałów, a jak sądzę u Ciebie już prawie gotowy domek. Nawiasem mówiąc, ładny projekt ta Idalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 24.02.2004 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Czy Wy mnie chcecie zdenerwować? ...to ja dorzucam jeszcze zające i szczekające lisy oraz niezindentyfikowanego do dzisiaj węża i unikalne ptaszki - nawet pisali o tym niedawno w Kurierze... ...oprócz tego przelatywały ostatnio jakieś dwa gęgadła z długimi szyjami, co jak machają szkrzydłami to świszczą... Wiosna jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 24.02.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witaj gromado budowlana z bliskich i dalszych stron! Ivette- zgłaszamy gotowość na marcową biesiadę Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 24.02.2004 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witaj Stasiek i Ulcia+Krzyś! Taaak! Wiosna to wiosna! Pięknie będzie! Stasiek! Poproszę o namiary na różdżkarza (oprócz wodociągu wykopię jeszcze studnię) i może jeszcze "fachowca" od studni, czyli studniarza. A z tymi lisami to chyba żart, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 24.02.2004 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Puk!Puk! Już po śledziku! Ale był słony! Straaaasznie chce się pić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.02.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 witam wszystkich. ale nagadaliście wczoraj. zostawić was tylko na chwilę to, potem pół godziny czytania. ivette - zgłaszam akces marcowej biesiady - 2 czupurki. jeden z panów hurtowników sugeruje żeby wziąść piec 2F Divalla, ponoć będzie ok. jednak nie mam przekonania. a co wy na to? pchać się w 2F czy standardowo 1f + zasobnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 witajcie.... ktoś kiedyś pisał ze wiosna juz tuż tuż....bo gęgadła przyleciały....niom...mamy piękniastą wisoenke... Ivette - cos zgrzeszyłas.... czy tam na górze im sie poprzestawiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.02.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 dzień dobry wszystkim !jaka piękna zima ............ ivette - dodaj 2 osoby bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 25.02.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Do: boddeku - Jak bym był w górach to bym się z tobą zgodził - ale jak mam wytyczać dom w sobotę to zima jest kompletnie nie na ręke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.02.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Zapraszam do obejrzenia nowych zdjęć ze spotkania w Warszawiehttp://www.dommaksia.prv.pl/ i klikamy w 'Galeria spotkania w Warszawie' pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.02.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 maksiu - jestes wielki ! no i nareszcie pojawiłeś się na zdjęciu słuchajcie...zdjęcie numer 1 to z aparatu Mamata i Tatuja numer 027 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.02.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Myśle, że jak Ivette posypie dzisiaj sobiew głowę to i pogoda się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.02.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Ivetko kochana, nas oczywiście dwie sztuki zapisz na tę imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.02.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 witaj S.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.02.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 a propos ivettki to jeszcze baaaaaaaaaardzo podoba mi się zdjęcie 026 z aparatu Agackiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian111 25.02.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Mariuszu R - polecałem te osoby ze swojej perspektywy i swojego doświadczenia, takie moje zdanie i prawo do własnych poglądów. Co się tyczy polemiki to bardzo chętnie dowiem się czegoś nowego o wymienionych wykonawcach.Jeszcze jedno - znam dobrze Mariusza Magierskiego i także uważam że jest to człowiek godny polecenia - przede wszystkim uczciwy.Zastanawia mnie tak nieprzypadkowy dobór osób przez Ciebie polecanych. Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko 25.02.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witam Was Dzis ciezki dzien, po pierwsze sledzik tzn. byl wczoraj ale czuc go do dzisiaj w organizmie a po drugie znowu zima a na dzialce tak ladnie sie robilo. Fajnie ze sa tu ludzie budujacy sie w mojej niedalekiej okolicy (pozdrowienia dla Linki i RomanaW). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witam zimowym rankiem! Teska - no chyba cosik zgrzeszyłam, ale bocianki juz do nas lecą..... S.P. - posypię główkę i będzie OK Ivonesca - mnie też się to zdjęcie podoba Spotkanie 12 marca - do dzisiaj zgłosili się: Didi - 2 osoby MamaTa i Tatuj - 2 osoby Grapusek - 2 osoby Ulcia i Krzyś - 2 osoby Czupurek - 2 osoby bodekku - 2 osoby S.P. - 2 osoby Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 25.02.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Przemko, jesli chodzi o mnie i o MAr35, to my już som wybudowani:) Teraz wykańczamy dom i siebie. Wprowadziliśmy się w surowe warunki w maju 2003 i do dzisiaj próbujemy powoli nasz domek doprowadzić do lepszego wyglądu:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.02.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Maksiu czy jeszcze masz dużo pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts