Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

po kilkudziesięciu latach użytkowania

życzę ci długiego życia, ale za kilkadziesiąt lat twoim największym zmartwieniem będzie nieprzeoczenie ulubionego tokszołu w TV, Dzień Dziadka u prawnuków w przedszkolu i cotygodniowa wizyta młodziutkiej pielęgniarki 8) :wink: do tego też czasu remontu będzie wymagać kilka innych rzeczy w domu... zanim zdążysz dojść do komina.....

Ale, Sto Lat!!!

bimbelt, deski szalunkowe mają chyba w każdym tartaku. My braliśmy z "Kudra i spółka" w Mierzynie i na Santockiej.

Asia i Robert Zawsze mi się podobały projekty Włada-Kowalskiego, choć niektóre są mocno awangardowe. A jakie zmiany planujecie wprowadzić? Zostawiacie schody na środku salonu?

Jancio Wodnik Pomyślności i trzymam kciuki :D . Opinie na listę rankingową trzeba wysłać mailem do Klausa. On umieści je na liście i roześle do zainteresowanych.

Irma II? Czy to nie taki dom, jak ma Teska?

Witam Wszystkich!

Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie mogę kupić drzwi zewnętrzne w rozsądnej cenie pod kolor okien (z M&S) orzech?

Jancio Wodnik życzę powodzenia

My mamy Humdrex z Profi na Boh.Warszawy, ale podobno nie są to najlepsze drzwi, chociaż nam służą 3 rok.

Witam Wszystkich!

Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie mogę kupić drzwi zewnętrzne w rozsądnej cenie pod kolor okien (z M&S) orzech?

Jancio Wodnik życzę powodzenia

My mamy Humdrex z Profi na Boh.Warszawy, ale podobno nie są to najlepsze drzwi, chociaż nam służą 3 rok.

a pamiętasz w jakim przedziale cenowym sprzedają te drzwi; jakie są ich wady?

witam wszystkich,

potrzebuję informacji gdzie mogę kupić w dobrej cenie płyty osb do wykonania sufitu między użytkowym poddaszem a nieużytkowym stryszkiem.

pozdrawiam

Zrobiłem casting składów budowlanych oferujących suchą zabudowę, i na pierwszym miejscu uplasowała się PSB Nowa (teraz chyba Futura) z Mierzyna. Właściwie prawie wszystko u nich kupowałem - od płyt R/G, OSB przez stelaże, masy Profin-Mix, kleje do gruntera. Ceny mieli konkurencyjne a jak do tego przyszły rabaty to byli nie do pobicia - do dzisiaj korzystam z ich usług.

Lista rozesłana.

Kogoś pominąłem? Ktoś dostał dwa razy? Komuś nicka przekręciłem?

Piszcie to poprawię. Tylko mailem, nie na forum bo mogę niedoczytać.

ja nie dostałam a zamówienie wysłałam 2 razy :cry:

Jesteś na pierwszym miejscu listy, musiałaś dostać. Jak nie to może to problem serwera pocztowego. Napisz do mnie maila to Ci w odpowiedzi wyślę jeszcze raz.

Od Ciebie nie dostałam, ale Kasia już mi wysłała :D

Witam wszystkich.

życzę ci długiego życia, ale za kilkadziesiąt lat twoim największym zmartwieniem będzie nieprzeoczenie ulubionego tokszołu w TV, Dzień Dziadka u prawnuków w przedszkolu i cotygodniowa wizyta młodziutkiej pielęgniarki 8) ........

Ale, Sto Lat!!!

Hm, mam duże wątpliwości co do tej listy. Myślę, że głównym problemem będą jedna szeroko pojęte wypróżnienia. :wink:

witam wszystkich,

potrzebuję informacji gdzie mogę kupić w dobrej cenie płyty osb do wykonania sufitu między użytkowym poddaszem a nieużytkowym stryszkiem.

pozdrawiam

Zrobiłem casting składów budowlanych oferujących suchą zabudowę, i na pierwszym miejscu uplasowała się PSB Nowa (teraz chyba Futura) z Mierzyna. Właściwie prawie wszystko u nich kupowałem - od płyt R/G, OSB przez stelaże, masy Profin-Mix, kleje do gruntera. Ceny mieli konkurencyjne a jak do tego przyszły rabaty to byli nie do pobicia - do dzisiaj korzystam z ich usług.

dzięki za info. Czekam na wycenę materiałów i zobaczymy :)

Witam wszystkich wieczorowo!

Witam.......

...i pytam: w jakiej cenie jest teraz zrobienie posadzek z materiałem (tu: piasek i cement bez styropianu)?

u nas 20 pln za m2 robocizna

mi zaproponowano cene 30zł z materiałem - dobrze, czy mam się targować?

za materiał trzeba liczyć jakieś 7-8 pln za m2, a potargować się zawsze warto. :wink: :D :D :D :D

my robilismy posadzki miesiac temu i wyszlo nam 23 zl-m2 tzn.

12zl -m2 robocizna + 11zl-m2 piasek,cement,siatka, transport tych materialow[/quote

Poprosila bym o namiary .

Witam wszystkich.

życzę ci długiego życia, ale za kilkadziesiąt lat twoim największym zmartwieniem będzie nieprzeoczenie ulubionego tokszołu w TV, Dzień Dziadka u prawnuków w przedszkolu i cotygodniowa wizyta młodziutkiej pielęgniarki 8) ........

Ale, Sto Lat!!!

Hm, mam duże wątpliwości co do tej listy. Myślę, że głównym problemem będą jedna szeroko pojęte wypróżnienia. :wink:

nieeeee, w tym wieku wypróżnienia nie są już żadnym problemem.... :wink: :D :D :D