trobe 27.02.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 TROBE - nie zabijesz jak zadzwonię w wiadomym temacie ? Robert He, he, gdybyś był wyjątkiem wśród moich znajomych albo gdybym miała trochę mniej lat, niż mam, to kto wie. Wal śmiało! (Tylko weź poprawkę na moją ograniczoną dyspozycyjność w kwestii odbierani9a telefonu. Niestety, poczta głosowa nie działa a ja ciągle o tym zapominam.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Teska, jeśli jeszcze czasem tu zaglądasz, spójrz na priv. zerknęłam No, to jeszcze raz. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 .Witam wtorkowo, dzisiaj z mojej budowy wreszcie zniknęło 10 wywrotek ziemi i gruzu. W końcu działka przestała przypominać krajobraz po bombardowaniu . Czas na zakup grabi Do akcji wkroczył elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 a moze i jakis roslinek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam popoludniowo przy kawce i po obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam popoludniowo przy kawce i po obiadku witaj własnie ide po kawkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A jaka macie pogode bo u mnie po poludniu byl grad,pozniej wialo ,nastepnie sloneczko a teraz deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A jaka macie pogode bo u mnie po poludniu byl grad,pozniej wialo ,nastepnie sloneczko a teraz deszcz najpierw był deszcz, pozniej wyszło słoneczko..pozniej grad....i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.02.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 u mnie lało, w gorzowie rano tez lało, a niedawno w Barlinku słonko swieciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Troche dziwna ta pogoda niewiadomo jak sie ubrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.02.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 .Witam wtorkowo, dzisiaj z mojej budowy wreszcie zniknęło 10 wywrotek ziemi i gruzu. W końcu działka przestała przypominać krajobraz po bombardowaniu . Czas na zakup grabi Do akcji wkroczył elektryk. Witaj kto Ci to wywoził ? i za ile jeśli mozna , bo mam podobny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Czy robiliscie u siebie wiatrolap bo wolala bym bez ale boje sie ze bedzie zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek_One 27.02.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam, Będę rozpoczynał budowę w okolicach Szczecina(Wołczkowo). Chciałbym zapytać czy możecie polecić ekipę budowlaną do stanu surowego. Jestem obecnie na etapie otrzymania pozwolenia na budowę, a ekipa, która miała wykonywać zadanie niestety się ulotniła. Wiem, że temat był poruszany, ale byłbym wdzięczny za wszelkie informacje. dziękuję i pozdrawiam,Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Kur............ dziś byłem na budowie - w 3 dni tak spier..... robotę że zastanawiam się z kierownikiem czy nie będą 1 ściany rozbierać Nawet na minutę nie można ekipy zostawić samej na placu - ręce opadają. I jak ja mam jutro na urlop pojechać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Kur............ dziś byłem na budowie - w 3 dni tak spier..... robotę że zastanawiam się z kierownikiem czy nie będą 1 ściany rozbierać Nawet na minutę nie można ekipy zostawić samej na placu - ręce opadają. I jak ja mam jutro na urlop pojechać ?? Przykra sytuacja Nawet jak kierownik przypilnuje to ciezko bedzie ci nie myslec co na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 27.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich wieczorkiem!!!! Dawno mnie tu nie było bo braki czasu straszne ,ale myślę ze znajde troche wiecej czasu aby tu zaglądać. U mnie cały czas trwają prace adaptacyjne projektu i mapa na czwartek juz bedzie gotowa .No i myslę ze do maja bedzie pozwolenie na budowe.Ach te papierki....... POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 .Witam wtorkowo, dzisiaj z mojej budowy wreszcie zniknęło 10 wywrotek ziemi i gruzu. W końcu działka przestała przypominać krajobraz po bombardowaniu . Czas na zakup grabi Do akcji wkroczył elektryk. Witaj kto Ci to wywoził ? i za ile jeśli mozna , bo mam podobny problem Koparko-spycharko-ładowarkę i wywrotki zamówiłam od pana Macieszonka (tel. 601 301 613) ze Stobna, który zresztą wykonywał u nas do tej pory prace ziemne. Godzina pracy koparki 80 zł Wywóz jednej wywrotki (11m3) 150 zł. Znalazł się chętny z sąsiedniej wioski na mój piach i gruz, więc koszta podzieliliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 27.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Czy robiliscie u siebie wiatrolap bo wolala bym bez ale boje sie ze bedzie zimno ja mam w projekcie wiatrołap, z którego jest wejście na schody na poddasze. Robimy go, ale nie wstawiamy drzwi (bo wydają mi się bez sensu w takim układzie). Jeśli okaże się zbyt zimno, to wstawimy. Łatwiej wstawić niż demontować drzwi. A tu wątek na ten temat (ale ilu forumowiczów tyle opinii ) : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1652342&highlight=wiatro%B3ap#1652342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Kur............ dziś byłem na budowie - w 3 dni tak spier..... robotę że zastanawiam się z kierownikiem czy nie będą 1 ściany rozbierać Nawet na minutę nie można ekipy zostawić samej na placu - ręce opadają. I jak ja mam jutro na urlop pojechać ?? Powiem tak: codzienne bywanie na budowie jest bardzo wskazane, nawet przy dobrej ekipie . Szkoda rezygnować z urlopu, ale pomyśl o kimś, kto Cię godnie zastąpi w dozorowaniu ekipy. Kierownik by nie mógł zaglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam,Trobe - my mamy wiatrołap i jestem wielką fanką tej części domku. Część gości ma taką dziwną cechę, że mimo nalegania, nie chce wejść do środka, tylko kwitnie w drzwiach. Zanim podejmą tę strategiczną decyzję , w którą stronę, miałabym już bardzo zimno. Moi znajomi nie zrobili i nie jest żle, tylko zimą pojawia się problem bo wtedy dmucha do salonu i do pokoju dizecka , który jest vis a vis. Inne rozwiązanie planowała moja koleżanka - drzwi odsuwane - na lato non stop otwarte, zimą miały być zamykane.Asia i Robert - od jakiegoś czasu zaczęły mi się bardzo podobać tego rodzaju bryły. Najlepsze jest to, że oglądając projekt myślałam o podobnych zmianach jakie Wy zamierzacie przeprowadzić. Życzę powodzenia i konsekwencji w realizacji bo projekt naprawdę mi się podoba i chętnie zobaczyłabym go kiedyś na żywo.Dobrej nocy i miłego dnia jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts