Teska 02.03.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. polecem Bejnarowicza ( jest chyba na liscie Klausa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.03.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 bosze moj ostatni weekend wolnosci w poniedziałek wracam do pracy po 6tyg wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. Spójrz 11 postów wyżej Spojrzałam spojrzałam - Ferlas już obdzwoniony i umówiony.Przez telefon bardzo miły i kompetentne. A jak u niego z terminowością??? nie było problemu, a nawet my zaproponowaliśmy, że wejdziemy środa/czwartek a zaczeliśmy w czwartek i się do nas dopasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Czy mogla bym prosic o namiary na koparkowego bo tez budujesz na prawobrzezu Ile u Ciebie to kosztowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.03.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pozdrawiam piatkowo! szydas - tyle to ja wiem ale moze jakis konkretny typ hmm... będziesz miała kilka do wyboru: http://www.skapiec.pl/site/cat/400/filtr/_0_1181_1189_6963_0_0_0_0_0_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.03.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. trudno powiedzieć z tą ekipą na stałe współpracuje mój wykonawca, ale zapytam go o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 02.03.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Czy mogla bym prosic o namiary na koparkowego bo tez budujesz na prawobrzezu Ile u Ciebie to kosztowalo Dom-Bud, ul. Uczniowska 5A tel.503 167 920 90zl/h, dojazd tez sie liczy do czasu pracy. U mnie dojazd zajal nie wiecej niz 10min, bo mam bardzo bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 02.03.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszystkich budowniczych tych zaczynajacych i kończących.Ja jestem po środku i poszukuję informacji na temat tynkarzy i cen jakie sobie żądaja.Mialam kontakt z dwoma ekipami i zaśpiewali mi 22 zł i ani zł taniej. A jeszcze w styczniu mówiło sie od 18 do 20zł. Jak najszybciej wybudować i zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.03.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszystkich budowniczych tych zaczynajacych i kończących.Ja jestem po środku i poszukuję informacji na temat tynkarzy i cen jakie sobie żądaja.Mialam kontakt z dwoma ekipami i zaśpiewali mi 22 zł i ani zł taniej. A jeszcze w styczniu mówiło sie od 18 do 20zł. Jak najszybciej wybudować i zapomnieć u mnie robił w styczniu Pan Bogdan Stańczyk ( jest na liście) za 17,50 zł / m maszynowe na Knauf-ie --- bez zastrzerzeń szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.03.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Czy mogla bym prosic o namiary na koparkowego bo tez budujesz na prawobrzezu Ile u Ciebie to kosztowalo Dom-Bud, ul. Uczniowska 5A tel.503 167 920 90zl/h, dojazd tez sie liczy do czasu pracy. U mnie dojazd zajal nie wiecej niz 10min, bo mam bardzo bliziutko. Dzieki spisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobek . 02.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Czesc wszystkim Donosze, ze mama donosi mi niunka. Nie odwiedzam was za czesto, bo jestem taka zajeta poradami dla zdradzonych i innych (poszukaj na tym forum) jak rowniez w sprawach sexu, a to juz tylko dla wtajemniczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 02.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam Szanownych Forumowiczów!O ile to byłoby możliwe chciałbym się przyłączyć do Grupy.W nastepnym tygodniu powinienem złożyć dokumentację w Starostwie w Policach. Niestety moje budowanie muszę zacząć od wiercenia studni. Piszę niestety bo to niezłe koszta, a studnia musi być głęboka.Może ktoś zna jakąś solidną firmę do wierceń studni z rozsądnymi cenami.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 02.03.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Marcin, robisz/pokazujesz gdzieś fotki z postępu prac? Na blogu ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 02.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Pardon, wyciąć poprzedni wpis! Najpierw zapytałem a potem zajrzałem do bloga - a tam wszystko jest! Mógłbys dać znać (może na priv'a) jaką ekipę wybrałeś i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 02.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam! A teraz coś o sobie i mojej budowie: wczoraj lali posadzki - ja ich nie widziałam , ale mój mąż twierdzi, że są super, a robił Ferlas - ten z listy - w wolnym czasie wyślę jak najbardziej pozytywną notkę do Klausa aby umieścił na liście. Witam wszystkich umnie ten pan robił posadzki w całym domu jestem bardzo zadowolona ,słowny bez najmniejszego opóżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.03.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dom-Bud, ul. Uczniowska 5A tel.503 167 920 90zl/h, dojazd tez sie liczy do czasu pracy. U mnie dojazd zajal nie wiecej niz 10min, bo mam bardzo bliziutko. Czytam blog z zainteresowaniem. Kawał dobrej roboty. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 03.03.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam sobotnio, cosik spadlismy, wiec podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 03.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 ostatnio obiecalam sobie ze bede jej miej pila ale nic z tego nie wychodzi ja tez miałam takowe obietnice....ale tez nie wyszło nic...dalej pije duzo ups, cosik nam sie grupa rozpija Dziewczyny mogłybyście chociaz w jakimś towarzystwie, a Wy co do lusterka, czy do monitora popijacie pozdrawiam też niestety pijąca, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 03.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 pozdrawiam wieczorową porą! i od razu z pytaniem na ok 1100 m2 trawy jaką kosiarkę, mam obecnie elektryczną 800 W - ale koszenie trwa ok. 6 h co byście polecili - może spalinówka ? Didi - co ty na to ?! bodekku, koniecznie spalinowa i najlepiej samojezdna, nie masz kłopotu z kablem i kosiarka jest silniejsza. My od zeszłego roku kosimy jakieś 1500 m2 kosiarką praktycznie z odzysku, starą i wysłuzoną, narazie na nowa mnie nie stac. Nawet ja maxymalnie kosze 2,5 h (nie jest samojezdna, więc troche waży). Jedyna wada kosiarki spalinowej - robi duzo hałasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts