matam 10.03.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Byłam na zebraniu w Gminie w sprawie drogi. Rozbawiło mnie nieprzygotowanie przedstawiciela gminy do tematu. Są skłonni dać 50% kwoty drogi. Bez względu na to czy zdecydujemy się robić 300m czy 4 km. Zaproponowałam aby zrobili więc sami pierwsze 2 km a z resztą poczekamy na lepsze wiatry, ale odpowiedz była, że tak nie można. Farsa. A, i jeszcze powiedziano nam, że to jest gest pomocy ze strony gminy, ciekawam kto jest zarządcą tej drogi. Rozumiem ze chodzi o drogi wewnetrzne i chodzi o drogi do tego regionu gdzie sa juz wybudowane domki. A czy mowione jak ma byc wykonana ta droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 10.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Polecam artykuł "Przerażające wzrosty cen domów" http://mojefinanse.interia.pl/news?inf=880701 Ciekaw jestem waszych opinii - jak to jest z zakupem materiałów w naszej okolicy? Czy faktycznie opłaca się szukać 20 - 50 km od Szczecina? Robert. Rzeczywiście jak sie to czyta to włosy stają dęba . Ciekawe czy gdyby zalegalizowano pracę dla robotników ze wschodu, to ostudziło by to ten boom cenowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokowal 10.03.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 trobe ostatnie budowy przy Ostoi-Zagórskiego idąc od strony Kredowej pzdr, KK 53*28'42''N 14*33'19''E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 53*28'42''N 14*33'19''E No jasne, że też od razu o tej działce nie pomyślałam! Wiem gdzie się budujesz. W tej okolicy wszędzie tylko glina i iły. Zwróc uwagę (konstruktor) na fundamenty, bo to grunty niestabilne i wymagają innego podejścia, chociaż zauważyłam, że nie każdy się tym przejmuje. Pozdrawiam - Niezbyt-Odległa-Sąsiadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokowal 11.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 trobe konstruktor dostał całą epistołę od geolożki i mam nadzieję, że wykorzystał jej informacje dopiero wieczorem będę miał czas usiąć i wczytać się w naszą kopię projektu glina i iły - faktycznie, a samochód należałoby umyć po każdej wizycie na działce pzdr, KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 trobe konstruktor dostał całą epistołę od geolożki i mam nadzieję, że wykorzystał jej informacje Przekonasz się płacąc za fundamenty. Jeśli koszty będą, jak pod wieżowiec, to znaczy że wykorzystał jej informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam . Ale drogi to macie naprawde koszmarne jak tam bylam to sie balam aby w zadna studzienke nie wjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.03.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam po urlopie - jak ja teraz przeczytam tyle postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.03.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam po urlopie - jak ja teraz przeczytam tyle postów lepiej pochwal się co tam na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwer1 11.03.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam wszystkich jestem z okolic szczecina pracuje w tej branzy i znam troche firm które oferuja rózne materialy budowlane w rozsadnych cenach jezeli bede mogl pomoc to sluze pomoca budowy z okolic MIERZYNA LUBIESZYNA DOLUJ DOBRA WOLCZKOWO BEZRZECZE RZEDZINY itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.03.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Iwonka i Adaś, dzwoniłam do tartaku w Pucicach. Worek kory kosztuje 3 zł. , trzeba sobie samemu zgrabić. No i trzeba mieć szczęście, żeby ta kora była, bo ludziska przyjeżdżajom z przyczepkami i grabiom i grabiom na maksa , buuu . Chyba zacznę obdzwaniać leśniczówki, albo szkółki leśne . Pozdrawiam. julieta nawet by mi do głowy nie przyszło, że to teraz taki towar deficytowy. Jeżeli chodzi o moje szczęście to chyba je mam - na imie mu Adaś, poprosiłam, żeby mi przywiózł kore z tartaku i przywiózl kilka worków. Tylko to było w ubiegłym roku . Czy w tym roku szczęście mi dopisze? Ja potrzebuję chociaż jedna przyczepe tej kory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.03.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A tak wogóle to dzień dobry wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 11.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam po urlopie - jak ja teraz przeczytam tyle postów lepiej pochwal się co tam na budowie Ano właśnie - poprawili to co sknocili? Może w ramach odbudowania wzajemnego zaufania zrobili cos ekstra, ponad normę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 11.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam, twoja znajoma też tak ma , ale mi położyli na tyle dobrze, że nic się nie dzieje poza tym nie bardzo rozumiem problem: Maggie jesli planujesz gładzie,to nie będzie róznicy między płytą a nie-płytą, jesli natomiast bedą to szorstkie tynki cementowo-wapienne, to różnica wyjdzie na pewno, ale trzeba się zastanowić, czy jest to wada, czy mozna zadziałac kolorem, a może będa tam same szafy?..... pozdrawiam z Doliny Radości (kto wie, gdzie to jest ?) Witaj Delfiku, jakże mogłabym zapomnieć, faktycznie też u Ciebie zastosowano taką technologię (nawet przyglądałam się Twoim ścianom). Mi jednak utkwił ten zły przykład z płytami. Z "barwy" Twojego postu wynika, że szczęśliwa jesteś w tej Dolinie Radości (zgadłam?). Jadąc do siebie na działkę, zawsze spoglądam w Twoją ulicę i wzdycham, że ja, niestety jeszcze musze poczekać na przeprowadzkę. Kiedy wpadniesz do Zielonej Chatki? Ucałuj chłopców i Roberta. O to widzę, że się znamy z widzenia. Dostarczam fa z Top Plantu. Jakiż ten Szczecin mały i okolice też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 11.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witojcie! Czytałam posty i chcę Was opiórkać...nie wszystkich oczywiście a tych, którzy nie chca pary puścić....Ala tez prosiła o linka do listy wykonawców i cisza...chytrusy...pomóżcie bo nie wiem qurka gdzie mam te schody zamówić... z wiosennym pozdrowieniem....gruśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 11.03.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 sprawdzam czy możecie zobaczyć mojego filonka spod lasu a przy okazji podbijam nas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 11.03.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 chyba mi tu kogoś brakuje...Teska...gdzie się podziewasz sąsiadko? Na Tobie to ja zawsze jak na Zawiszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.03.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 szybkie pytanie - ile teraz biorą za tynkowanie elewacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 11.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witojcie! Czytałam posty i chcę Was opiórkać...nie wszystkich oczywiście a tych, którzy nie chca pary puścić....Ala tez prosiła o linka do listy wykonawców i cisza...chytrusy...pomóżcie bo nie wiem qurka gdzie mam te schody zamówić... z wiosennym pozdrowieniem....gruśka Rzeczywiście ta lista to jakaś chyba bardzo tajna jest i dla bardzo wąskiego grona. Wydawało mi się, że poprzez to forum możemy sobie pomóc. A tak wygląda to w ten sposób, że działa jakiś "tajemny układ" , no i "nowi" nie maja na co liczyć. No cóż damy radę i bez tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witojcie! Czytałam posty i chcę Was opiórkać...nie wszystkich oczywiście a tych, którzy nie chca pary puścić....Ala tez prosiła o linka do listy wykonawców i cisza...chytrusy...pomóżcie bo nie wiem qurka gdzie mam te schody zamówić... z wiosennym pozdrowieniem....gruśka Rzeczywiście ta lista to jakaś chyba bardzo tajna jest i dla bardzo wąskiego grona. Wydawało mi się, że poprzez to forum możemy sobie pomóc. A tak wygląda to w ten sposób, że działa jakiś "tajemny układ" , no i "nowi" nie maja na co liczyć. No cóż damy radę i bez tego. nie dramatyzujmy...tylu nowych sie ostatnio pojawiło, że ja już nawet nie próbuje nicków pamietać Al list do Klausa napisaliście? On po takim liście dopisze was do listy mailingowej i, z tego co pamiętam, będzie rozsyłał listę raz na tydzien lub miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts