bikosa 25.02.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Stasiek, niezły wykład. Maggi- zgadzam się z Tobą co do działki- moi znajomi we Włoszech dojeżdżali 60km i też się cieszyli. Ale swoją drogą myślę, może akurat ten kierunek przy pracy w Szczecinie nie jest najszczęśliwszy. Niby już nowy most a niedawno był wypadek i znów utkwiłam w korku (mieszkam na prawym). My wybraliśmy Dobrą mimo, że bez czerwonego busa ale po pierwsze chcieliśmy "trochę wiochy", po drugie jest b. dużo połączeń pks (więcej niż mam teraz na godzine!), po trzecie, liczę, że jest tyle nowych domów, że zawiąże się jakaś wspólnota na dowożenie dzieci Tak więc Gosiunia, przemyśl to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 25.02.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Stasiek, co się tak chwalisz tymi lisami U nas też szczekają, aż miło - na zmianę z naszym psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 25.02.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 No niech to szlag trafi... Gosiunia, tyle się napisałem o tym dojeździe i mi wykasowało coś... kurna, a tak ładnie wyszło... teraz już tego nie powtórzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 25.02.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Stasiek, co się tak chwalisz tymi lisami U nas też szczekają, aż miło - na zmianę z naszym psem Bo to pewnie te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.02.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Teska: A bo ja też jestem taka "letniskowa"! Zima mogłaby jak dla mnie zostać wykreślona z kalendarza. Stasiek: Hmmm, a co temu wołu trzeba dawać pilno, jak mu zimno? Kocyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 przegoncie tę zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 25.02.2004 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Maggie, --- Znacie? ponoć autentyk Miejsce akcji: Opole Czterech kumpli postanowilo sie zabawic, wiec spalili troche trawki i postanowili pojezdzic maluchem po miescie. Jezdza tak po tym miescie, w koncu wpadli na rondo i kreca sie na nim w kolko zeby faza byla lepsza. No, ale troche sie to im znudzilo wiec dla odmiany zaczeli jezdzic po tym rondzie do tylu. W pewnym momencie lup, walneli w drugi samochod. Przerazeni siedza dalej w samochodzie i nie wychodza. Zaraz zjawila sie policja. Chlopaki dalej siedza w tym aucie i nie wychodza, w koncu podchodzi do nich policjant i mówi: "Spokojnie chlopaki, nie bójcie sie, koles ma 2 promile i jeszcze mówi, ze jechaliscie do tylu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 26.02.2004 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Witamy Wszystkich po długim czasie Ivette-zapisz nas na imprezkę:Ewar i Daniel Ale się tu porobiło dzięki dla reprezentacji Spokojnej nocy dla wszystkich "Bobów Budowniczych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 26.02.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 witam nowych i starych forumowiczów Iwette na spotkanie to ja sie zapisuję narazie singel Bikosia jaki ładny bobas czy to Antoś jaki on juz duzy! a swoja droga jak tu nas duzo i wesoło JA CHCĘ KOŃCA ZIMY na śnieg już patrzeć nie mogę chcę zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.02.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Witajcie niestety zimowo.... EWAR macie piękny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 26.02.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 witam z rana tez mamy dosyc zimy aby do wiosny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 26.02.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 A moje dziecko rozpacza ze tak malo sniegu! EWAR wlasnie mialam do ciebie przekrecic.masz juz dostep do netu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.02.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Ależ się ta nasza grupa rozpisała.Fajnie, że znów tyle osób przyjdzie na nasze spotkanie w Imoli. To już dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.02.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 witam cieplutko brać forumową przyznam się bez bicia to przeze mnie ta zima mojego majstra nie było na budowie 2 tyg. - była wiosna a wczoraj.... przyjechał do roboty i.... przyciągnął ze swojej pipidówy zimę dzisiaj dostanie nakaz wyjazdu pozdrawiam w czwarteczek, a w piąteczek i poniedziałeczek mam urlopik bom się zmęczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 26.02.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Cześć Wam, Ależ się ta nasza grupa rozpisała. Fajnie, że znów tyle osób przyjdzie na nasze spotkanie w Imoli. To już dwa tygodnie. Dajcie znać kto zapisuje chętnych na spotkanie w IMOLI, chętnie bym się przyłączył, czy jest jakaś ograniczona liczba miejsc ?! Pozdr Wociek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.02.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Zapisuje Ivette, ograniczeń chyba nie przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 26.02.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Zapisuje Ivette, ograniczeń chyba nie przewiduje. chętnie Was poznamy "na żywo" Ivette: proszę o rezerwację w IMOLI 2-miejsca. p.s. jaki termin dokładnie (data, godz. ?) Pozdr Wociek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.02.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 12.03. godz. 18.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 witam szczecinianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.02.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Witam wszystkich! S.P. - dzieki za udzielenie informacji nowym o naszym spotkaniu. Ivoensca - witaj i miłego dnia! Poniżej aktualna lista chętncyh na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts