bryta 14.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam Wszystkich Zapomnialam sie przywitac to pewnie przez przesilenie wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.03.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Cześć. 14 tys za stal nieźle ... A ja szukam czegoś taniego na chodniki macie jakieś pomysły ? Narazie najtaniej to widze szary polbruk, moze ktos ma inny, tanszy pomysl ? Dziewczyny dzieki za gratulacje , zyczenia i pozdrowienia Didi,Walus ale macie fajnie, a ja jeszcze pochodze do lipca, zanim zobacze swoja corcie. Chociaz ... - mialam usg 4d - to tak jak bym ja juz widziała A czy becikowe jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 14.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam po dłuzszej przerwie ale dołaczyłam do grona świeżo up[ieczonych mamuś. Moja Zuzia ma 2,5 tygodnia i wczoraj uczestniczyła w podpisywaniu umowy z bankiem Pozdrawiam przy okazji Didi i Agnieszkę. Co do budowy to humus zebrany, dom wytyczony i od poniedziałku ruszamy pełna parą. W Stargardzie narazie nie ma problemów z materiałami wszystko ma być na bierząco. Mam nadzieje że nie wrócą przymrozki bo coś zapowiadali na przyszły tydzień. Jak w Stargardzie z cenami interesowala by mnie stal i beton B15,B20 do Stargardu nie jest tak daleko od Wielgowa Co do betonu to nie wiem bo mąż bedzie załatwiał ale zamówilismy stal na fundamenty to 12 kosztuje 2,45mb a 6 kosztuje 0,78mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 walus1 - gratulacje! Widzę, że urodzaj na dziewczynki ostatnio, chyba tylko szydas się wyłamał, jeśli mnie pamięć nie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 14.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dziewczyny dzieki za gratulacje , zyczenia i pozdrowienia Didi,Walus ale macie fajnie, a ja jeszcze pochodze do lipca, zanim zobacze swoja corcie. Chociaz ... - mialam usg 4d - to tak jak bym ja juz widziała A czy becikowe jeszcze jest? Ja własnie czekam na becikowe ma przyjść przekazem pocztowym-1000zł, ale chyba zabiora jeszcze jakis podatek. A gdzie robiłaś USG bo ja na Unii Lubelskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dziewczyny dzieki za gratulacje , zyczenia i pozdrowienia Didi,Walus ale macie fajnie, a ja jeszcze pochodze do lipca, zanim zobacze swoja corcie. Chociaz ... - mialam usg 4d - to tak jak bym ja juz widziała A czy becikowe jeszcze jest? Ja własnie czekam na becikowe ma przyjść przekazem pocztowym-1000zł, ale chyba zabiora jeszcze jakis podatek. A gdzie robiłaś USG bo ja na Unii Lubelskiej? USG w Poradni Genetycznej na Połabskiej. Miałam juz 2 razy, nastepne za jakies 2 miesiące. Maggie , Szydas ma córcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 czy ktoś może kupował grzejniki w sklepie internetowym? Chyba niektóre z Was kupowały agd. Chciałabym zapytać, jak z gwarancją albo wymianą, gdyby sprzęt miał wady albo uszkodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam po dłuzszej przerwie ale dołaczyłam do grona świeżo up[ieczonych mamuś. Moja Zuzia ma 2,5 tygodnia i wczoraj uczestniczyła w podpisywaniu umowy z bankiem Pozdrawiam przy okazji Didi i Agnieszkę. Co do budowy to humus zebrany, dom wytyczony i od poniedziałku ruszamy pełna parą. W Stargardzie narazie nie ma problemów z materiałami wszystko ma być na bierząco. Mam nadzieje że nie wrócą przymrozki bo coś zapowiadali na przyszły tydzień. Jak w Stargardzie z cenami interesowala by mnie stal i beton B15,B20 do Stargardu nie jest tak daleko od Wielgowa Co do betonu to nie wiem bo mąż bedzie załatwiał ale zamówilismy stal na fundamenty to 12 kosztuje 2,45mb a 6 kosztuje 0,78mb To sa ceny brutto i z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 walus1 - gratulacje! Widzę, że urodzaj na dziewczynki ostatnio, chyba tylko szydas się wyłamał, jeśli mnie pamięć nie zawodzi I ja skladam Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Maggie , Szydas ma córcie No to coś mi się pokręciło . Wydawało mi się, że komuś z forumowiczów urodził się niedawno synek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 14.03.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam po dłuzszej przerwie ale dołaczyłam do grona świeżo up[ieczonych mamuś. Moja Zuzia ma 2,5 tygodnia i wczoraj uczestniczyła w podpisywaniu umowy z bankiem Pozdrawiam przy okazji Didi i Agnieszkę. Co do budowy to humus zebrany, dom wytyczony i od poniedziałku ruszamy pełna parą. W Stargardzie narazie nie ma problemów z materiałami wszystko ma być na bierząco. Mam nadzieje że nie wrócą przymrozki bo coś zapowiadali na przyszły tydzień. Jak w Stargardzie z cenami interesowala by mnie stal i beton B15,B20 do Stargardu nie jest tak daleko od Wielgowa Co do betonu to nie wiem bo mąż bedzie załatwiał ale zamówilismy stal na fundamenty to 12 kosztuje 2,45mb a 6 kosztuje 0,78mb To sa ceny brutto i z dowozem Tak. Czy według ciebie ceny przystępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Trudno mi powiedziec bo jeszcze stali nie zamawialam . Zaliczkowalam Ytonga i troche cegly i cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.03.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam, szkoda, że nie słonecznie Co do łazienki. Narazie mamy jedną a w niej komplet z pojedynczą umywalką (porażka przy wychodzeniu do pracy i chodzeniu spać o tej samej porze - na górze na 100% będzie podwójna). Mamy wannę z któej korzystają dzieci, prysznic, którego używamy my, bidet - tu wpisuję całą naszą czwórkę. Docelowo dolna łązienka ma być dla dzieci i gości. Górna - dostępna tylko z sypialni będzie miała to samo co dlna plus dodatkową umywalkę. dybym od razu robiła obie łazienki to dolna byłaby bez wanny ael jako, że wiedziała, ze tak się nie stanie, z uwagi na kąpiel dzieci (z peirwszym chłopcem męczyła się bez wanny) i od czasu do czasu nasz relaks zdecydowałam się jw. Pozdrawiam A na marginesie jak wyglądają teraz ceny robocizny za położenie płytek ceramicznych w łązience i na tarasie? Agnieszka 1 - gratuluję i życzę dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 14.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 WitamCzy ktoś się orientuje, gdzie można kupić siatkę ogrodzeniową plus słupki i dodatki. Taką zwykła 1,5 m w zielonym PCV, najprostszą i niedrogą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić siatkę ogrodzeniową plus słupki i dodatki. Taką zwykła 1,5 m w zielonym PCV, najprostszą i niedrogą. Pozdrawiam Zwykla siatke moj majster kupowal w castoramie 1,50 10 m za 61,4 zl rolka ale 20 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Bylam na spotkaniu w banku . Chce wziasc kredyt na 10 lat .Po dwoch jest mozliwosc wczesniejszej splaty bez odsetek . Chcialam sobie zagwarantowac robienie nadplat a pracownik mi powiedzial ze po 2 latach bede mogla nadplacac bez odsetek . Czy nadplaty sa traktowane jako wczesniejsze splaty . Czy pracownik robi mnie w konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dziewczyny dzieki za gratulacje , zyczenia i pozdrowienia Didi,Walus ale macie fajnie, a ja jeszcze pochodze do lipca, zanim zobacze swoja corcie. Chociaz ... - mialam usg 4d - to tak jak bym ja juz widziała A czy becikowe jeszcze jest? Ja własnie czekam na becikowe ma przyjść przekazem pocztowym-1000zł, ale chyba zabiora jeszcze jakis podatek. A gdzie robiłaś USG bo ja na Unii Lubelskiej? spokojnie - równy tysiaczek wpłynął - tylko, że nawet na wózek nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 14.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Bylam na spotkaniu w banku . Chce wziasc kredyt na 10 lat .Po dwoch jest mozliwosc wczesniejszej splaty bez odsetek . Chcialam sobie zagwarantowac robienie nadplat a pracownik mi powiedzial ze po 2 latach bede mogla nadplacac bez odsetek . Czy nadplaty sa traktowane jako wczesniejsze splaty . Czy pracownik robi mnie w konia Witam wszystkich! Co rozumiesz przez słowo "nadpłata" a co rozumiesz przez słowo "spłata"? W którym momencie pracownik miałby Cię "robić w konia"? Wzięłaś może od niego wzór umowy lub jakis regulamin kredytowania - tam zazwyczaj jest legenda jak nalezy rozumieć użyte w treści pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Wczesniejsza splata to dla mnie splacenie calosci . A nadplata dotyczy czesci kwoty np 3 miesiecy Ale bankowcem nie jestem i dlatego sie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jeszcze umowy nie mam bo kompletuje dokumenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts