bryta 14.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mam do miłych forumowiczów kolejne zapytanie (złożone) : Cz ktoś miał okazję korzystać z usług: * Zakładu Budowlanego JAN-BUD Janusz Wieczorek * TOM-BUD Tomasz Spalony * Paweł Żeluk Usługi Ogólnobudowlane * Bogusław Bogdanowicz Usługi Budowlane Może ktoś dostał ofertę, sprawdzał dokonania i wiarygodność tych ekip i właścicieli? Wszelkie uwagi, informacje i opinie wskazane! O panu Bogdanowiczu slyszalem bardzo pochlebne opinie, niestety nasza wspolpraca zakonczyla sie szybciej niz zaczela, bo jak zobaczylem jego wycene, to mnie zatkalo. Widzialam w twojej galeri juz ze zaczynasz fundamenty po ile brales beton i deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 14.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam wieczorkiem Delf 4D to trójwymiar w ruchu Też mnie to zaintrygowało jak robiłam pierwszy raz badanie Pierwsze aparaty 3D przedstawiały statyczne obrazy ... a teraz można zobaczyć jak maluszek macha do Ciebie rączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 14.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mam do miłych forumowiczów kolejne zapytanie (złożone) : Cz ktoś miał okazję korzystać z usług: * Zakładu Budowlanego JAN-BUD Janusz Wieczorek * TOM-BUD Tomasz Spalony * Paweł Żeluk Usługi Ogólnobudowlane * Bogusław Bogdanowicz Usługi Budowlane Może ktoś dostał ofertę, sprawdzał dokonania i wiarygodność tych ekip i właścicieli? Wszelkie uwagi, informacje i opinie wskazane! O panu Bogdanowiczu slyszalem bardzo pochlebne opinie, niestety nasza wspolpraca zakonczyla sie szybciej niz zaczela, bo jak zobaczylem jego wycene, to mnie zatkalo. Marcin, sugerujesz, że po odbiór wyceny trza jechać z defibrylatorem lub przynajmniej wiadrem zimnej wody? Ja mam słabe serce ... Mozesz podrzucić na priv ile "zaspiewał" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.03.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam wieczorkiem Delf 4D to trójwymiar w ruchu Też mnie to zaintrygowało jak robiłam pierwszy raz badanie Pierwsze aparaty 3D przedstawiały statyczne obrazy ... a teraz można zobaczyć jak maluszek macha do Ciebie rączką tak sobie własnie kombinowałam, że tu pewnie czas dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.03.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jeszcze pamietam ze dobra cene miala tez firma Karo ( fili kolo struga juz nie ma chyba ze na zime zamkneli ) w Goleniowie dzialaja tylko nie mam juz telefonu do nich Goleniów, ul. Rzemieślnicza 7, 091 407 20 30, fax. 091 407 20 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.03.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jeszcze pamietam ze dobra cene miala tez firma Karo ( fili kolo struga juz nie ma chyba ze na zime zamkneli ) w Goleniowie dzialaja tylko nie mam juz telefonu do nich Goleniów, ul. Rzemieślnicza 7, 091 407 20 30, fax. 091 407 20 17 dla zainteresowanych http://www.ogrodzeniasiatki.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.03.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wieczorkiem Delf 4D to trójwymiar w ruchu Też mnie to zaintrygowało jak robiłam pierwszy raz badanie Pierwsze aparaty 3D przedstawiały statyczne obrazy ... a teraz można zobaczyć jak maluszek macha do Ciebie rączką ja mam nagrane jak Emilka wkłada sobie paluszki do buzi i drapie sie po nosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 15.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Widzialam w twojej galeri juz ze zaczynasz fundamenty po ile brales beton i deski Deski roznie w zaleznosci od dlugosci i szerokosci, ale cos w okolicach 500-550 za kubik. Beton B-7,5 na podsypke bralem w RMC po 200zl netto, beton B-20 na lawy zalatwialem za posrednictwem goleniowskiego Mad-Budu za 220zl netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Widzialam w twojej galeri juz ze zaczynasz fundamenty po ile brales beton i deski Deski roznie w zaleznosci od dlugosci i szerokosci, ale cos w okolicach 500-550 za kubik. Beton B-7,5 na podsypke bralem w RMC po 200zl netto, beton B-20 na lawy zalatwialem za posrednictwem goleniowskiego Mad-Budu za 220zl netto. Z tymi deskami to bylam zdziwiona ze deski moga tyle kosztowac wydawalo mi sie ze deski to tylko deski a tu taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Widzialam w twojej galeri juz ze zaczynasz fundamenty po ile brales beton i deski Deski roznie w zaleznosci od dlugosci i szerokosci, ale cos w okolicach 500-550 za kubik. Beton B-7,5 na podsypke bralem w RMC po 200zl netto, beton B-20 na lawy zalatwialem za posrednictwem goleniowskiego Mad-Budu za 220zl netto. Nie wiem czy to Ciebie zainteresuje ale jak bedziesz jechal do hurtowni od strony Szczecina w Goleniowie jest ciekawy zaklad stolarski z drzwiami to jest po drodze po lewej stronie ul Szkolna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.03.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Masz tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Czy kupujac stal wystarczy tylko kupic np 1,2 tony pretow 6 czy te szostki moga miej jeszcze rozna dlugosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 zapytanie do tych co już mieszkają - czy na terenie "polickim" wystarczy zgłosić zakończenie budowy, czy trzeba dodatkowo składać wniosek o zgodę na użytkowanie? skąd braliście druczki i jakie dokumenty były potrzebne? Jestem po rozmowie z Inspektoratem w Policach, druczki trzeba ściągnąć z PINB w Szczecinie tylko zmienić adresata na piśmie. Wszystkie potrzebne załączniki wymienione są we wniosku o zakończeniu budowy. do pobrania tutaj: http://www.bip.pinb.szczecin.pl/strony/menu/18.dhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Czy kupujac stal wystarczy tylko kupic np 1,2 tony pretow 6 czy te szostki moga miej jeszcze rozna dlugosc Mają różną długość i "niestety" od długości także zależy koszt transportu, ja potrzebowałem część prętów o długości 12 m więc skoro i tak musiał jechać długi samochód to wszystkie pręty przyjechały 12 mb a na placu sobie je potną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Masz tempo Żona "kazali" Sylwestra 2007 w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 zapytanie do tych co już mieszkają - czy na terenie "polickim" wystarczy zgłosić zakończenie budowy, czy trzeba dodatkowo składać wniosek o zgodę na użytkowanie? skąd braliście druczki i jakie dokumenty były potrzebne? Jestem po rozmowie z Inspektoratem w Policach, druczki trzeba ściągnąć z PINB w Szczecinie tylko zmienić adresata na piśmie. Wszystkie potrzebne załączniki wymienione są we wniosku o zakończeniu budowy. do pobrania tutaj: http://www.bip.pinb.szczecin.pl/strony/menu/18.dhtml o widzisz monka, tego mi było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts