monka 15.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Masz tempo Żona "kazali" Sylwestra 2007 w nowym domu oj żeby tak wszyscy mężowie przejmowali się tym że żona kazała zapomniałam się przywitać cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 o widzisz monka, tego mi było trzeba mi też już tego trzeba komplet dokumentów chyba już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.03.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wieczorkiem Delf 4D to trójwymiar w ruchu Też mnie to zaintrygowało jak robiłam pierwszy raz badanie Pierwsze aparaty 3D przedstawiały statyczne obrazy ... a teraz można zobaczyć jak maluszek macha do Ciebie rączką tak sobie własnie kombinowałam, że tu pewnie czas dochodzi nasza byłą zajęta wkładaniem kciuka do buzi, wiec nie pomachała Ale nozkami ladnie wywijala. Ale niestety nie mam nagrane to badanie bylo z serii prenatalnych, genetycy sprawdzaja czy dzidzia zdrowa, nie "bawią się w nagrywanie". Raz zapytalismy czy nagra a on ze jest mozliwosc aparatu oczywiscie, ale ze oni tego nie robią Zdjecia a i owszem. Teraz juz glupio mi ponownie prosic o nagranie, a szkoda bo naprawde to jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.03.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Szydas pisales ze dostales wtornik od geodety w formie elektronicznej. To byl PDF czy byl w postaci wektorowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.03.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Szydas pisales ze dostales wtornik od geodety w formie elektronicznej. To byl PDF czy byl w postaci wektorowej ? nie, to był (jest) plik z autoCADa czy czegoś w tym stylu. oczywiście wektorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.03.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Witam, u mnie robi pan Kopyś z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Do obecnie kupujacych materialy budowlane. Czy ceny podane w tym serwisie http://www.dobrebudowanie.pl/ sa aktualne a tym samym rzeczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Do obecnie kupujacych materialy budowlane. Czy ceny podane w tym serwisie http://www.dobrebudowanie.pl/ sa aktualne a tym samym rzeczywiste. Albo ja kupuje za drogo materialy albo te ceny sa niestety nieaktualne Wycene w lutym na poroterma 25 byly w kilku hurtowniach po 5,4-5,6 netto Cegla tez jest juz po 1,2 .brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Do obecnie kupujacych materialy budowlane. Czy ceny podane w tym serwisie http://www.dobrebudowanie.pl/ sa aktualne a tym samym rzeczywiste. w zasadzie nieaktualne, ale ceny różnią się w zależności od regionu. u nas porotherm 25 kosztuje 8,50 pln za sztukę, w Warszawce 10,50 pln. i teraz warszawiacy zamawiają u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pochwale sie . Mam pozwolenie na budowe i po swietach ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 15.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam do miłych forumowiczów kolejne zapytanie (złożone) : Cz ktoś miał okazję korzystać z usług: * Zakładu Budowlanego JAN-BUD Janusz Wieczorek * TOM-BUD Tomasz Spalony * Paweł Żeluk Usługi Ogólnobudowlane * Bogusław Bogdanowicz Usługi Budowlane Może ktoś dostał ofertę, sprawdzał dokonania i wiarygodność tych ekip i właścicieli? Wszelkie uwagi, informacje i opinie wskazane! Witam, miałam kontakt z Tom-Bud-em, początkowo pan powiedział, że zajmuje się tylko wykończeniówką, ale potem okazało się, że ma jakiegoś kolegę, który mógłby zająć się budową, w efekcie czego pojawili się u nas razem. Sprawili na nas wrażenie, jakby chcieli skrzyknąć ekipę, bo jest "robota do wzięcia",a wycena też nie okazała się konkurencyjna w stosunku do pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 15.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pochwale sie . Mam pozwolenie na budowe i po swietach ruszam Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pochwale sie . Mam pozwolenie na budowe i po swietach ruszam Gratulacje! Dzieki bardzo sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 15.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam pytanko dotyczące ogrodzenia placu budowy, mój kierownik sugeruje, żeby nie grodzić, bo będzie wygodniej np. wylewać beton itd., nam sie to wydaje jednak trochę dziwne... Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.03.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wieczorkowo Kominy już stoją , w sobotę szalowanie podciągów od poniedziałku rozstawiają szalunek stropowy. W sobotę pierwszy grill na przyszłym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 15.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 chyba mi tu kogoś brakuje...Teska...gdzie się podziewasz sąsiadko? Na Tobie to ja zawsze jak na Zawiszy.... Witaj gruśka, Twoja sasiadka Teska ma problem z netem i komputerem,więc okno na swiat ma chwilowo zamkniete. Ale jest nadzieja,że może juz niedlugo dokona stosownego zakupu (chyba to będzie laptop), więc może już niedługo ją "zobaczymy" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam prośbę. Poszukuję numeru PKWiU listwy startowej cokołowej oraz rolet zewnętrznych aluminowych? Macie może na swoich fakturach takie numery? Zerknijcie proszę. Skarbówka chce mi uwalić te pozycje z odliczenia vatu...chyba że podam właściwy numer PKWiU a u mnie na fakturze nie ma żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wieczorkowo Kominy już stoją , w sobotę szalowanie podciągów od poniedziałku rozstawiają szalunek stropowy. W sobotę pierwszy grill na przyszłym ogrodzie A gdzie zdjecia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 15.03.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wszystkich serdecznie, EWAR -oj faktycznie, kto by sie spodziewał, że tutaj możemy sie spotkac. Ku przypomnieniu - moja księgowa oczekuje na zestawienie sald. pozdrawiam Iwona[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 15.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam prośbę. Poszukuję numeru PKWiU listwy startowej cokołowej oraz rolet zewnętrznych aluminowych? Macie może na swoich fakturach takie numery? Zerknijcie proszę. Skarbówka chce mi uwalić te pozycje z odliczenia vatu...chyba że podam właściwy numer PKWiU a u mnie na fakturze nie ma żadnego monka, powinnas koniecznie zadzwonic do wystawcy tej faktury, ponieważ obowiązek podawania PKWIU spoczywa po stronie dostawcy towaru, a nie Twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts