Maggie 19.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 po wylewkach, więc pewnie w kwietniu, a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska jest guru i kiedyś podawała zaraz tam guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam wieczorkowo witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.03.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska jest guru i kiedyś podawała zaraz tam guru nie trza sie wstydzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska jest guru i kiedyś podawała zaraz tam guru nie trza sie wstydzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Maggiezerknij privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Maggi,my pewnie wstawimy drzwi przy okazji robienia elewacji, więc też nam wyjdzie gdzieś w kwietniu (raczej pod koniec). Termin realizacji to podobno 10 dni roboczych od zamówienia i pomiaru. koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska, nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.03.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wiem, że powtarzam się z pytaniem, ale poprosze o namiary na szkółki lub inne rajskie ogrody sprzedające sosenki i inne iglaczki i drzewka lisciaste! Delf, zajrzyj na strone ogrodu dendrologicznego w Przelewicach (do ściągnięcia cennik na 2007r.), napewno warto po krzaczki do Smętowic, Sokolników i w Dobrzycach też jest jakas szkółka. W necie napewno znajdziesz namiarki. 12-13 maj na Wałach odbędzie się także cykliczny kiermasz "Pamiętajmy o ogrodach", więc napewno tam też będzie warto wpaść. Otworzyli również po przerie zimowej cetrum ogrodnicze Ogród pod wierzbami, wiec jak zajrzysz tam to juz bedziesz mialamdo mnie blisko Tam zaczynaja zwozic krzaczki, wiec jest swieży "towar". co do cen to zero orientacji z mojej strony. Wstąp takze do Bagrasu na kolumba, dzisiaj widziałam u nich jakies swieże krzaczki (tak przelotem wracajac do domu). No, to chyba na ten tydzien Ci wystarczy. I jeszcze podłączę sie pod pytanie Didi, tylko odnośnie innego szczepienia: chodzi o pneumokoki i meningokoki - szczepicie dzieciaczki przeciwko temu? macie jakieś informacje? Co do wszelkiego rodzaju szczepień to ja raczej nie panikuje. Jak mi lekarz sam powie, że trzeba zaszczepić to szczepimy, ale sama raczej nic nie wymyślam. pozdrowionka Iwonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.03.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Cześć Teska, dawaj adres skypa to pogadamy moż być priv Ale tumtłoczno sie zrobilo, az mi komp spowolnil w wysylaniu odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.03.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska, Teska - nie trzeci a dopiero drugi!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no i wychodze za maz niedllugo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jolly - Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 jolly- gratulacje i szczęścia życzę. Kiedy ta magiczna data ślubu? a teraz podziele sie czymś, co mnie dzisiaj bardzo rozbawiło. Byłam wczoraj ze swoimi dziecmi w Castoramie w celu zapoznania się z ofertą farb i kolorów, które wystepuja u różnych producentów. Ponieważ wielkimi krokami zbliżamy sie do malowania ścian naszego domku, wiec moje dziewczynki miały sobie same wybrac kolor swojego pokoju. Podumaliśmy, obejrzeliśmy, zabralismy tez foldery z próbkami kolorów i pojechaliśmy do domu. Dzisiaj moj mąz odbiera młodsza z przedszkola i oczy rozdziawia. Wyobraźcie sobie, że nasza Ewcia przemyciła rano te foldery z kolorami i przyniosla do przedszkola, zeby sobie wybrac w końcu ten kolor. Oczywiście wybierala razem ze swoja pania, która tez się będzie przeprowadzac. No i co sobie te Panie pomyślały? Jutro pewnie sie dowiem, bo ja prowadzę Ewcię do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.03.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wieczorkiem witam Ile dawaliscie styropianu w garażu pod wylewkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Teska, nic nie doszło hmm..raz jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Cześć Teska, dawaj adres skypa to pogadamy moż być priv Ale tumtłoczno sie zrobilo, az mi komp spowolnil w wysylaniu odpowiedzi no jeszcze nie mam:( dzis sciagne...i jade jakies porzadne sluchawki zakupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 witam wtorkowo dzis łaskawie po 6 miesiacach wymieniaja mi drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 20.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam Potrzebuje poprady prawnej z zakresu prawa administracyjnego. Jeżeli macie jakieś namiary na prawnika bądź radce prawnego to prosił bym na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam wszystkich! dziekuje za zyczenia i GRATULACJE!!!! mimo mojego juz "podeszlego" wieku jest to jednak przezycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam wszystkich! dziekuje za zyczenia i GRATULACJE!!!! mimo mojego juz "podeszlego" wieku jest to jednak przezycie... no nie...podeszły wiek a kiedy ta uroczystos jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts