Agnieszka1 22.03.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tesko - priv odpisałam ja juz tez znowu dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam! Co za pogoda Tylko położyć się i spać (bo kawą porato wać się nie mogę ) Witam Didi ja tez kawki nie moge,ale polecila mi kolezanka kawke Nestle Caro ( zbozowa). Nie sprawi, ze bedziesz mniej senna co prawda, ale orzezwi Cie jej smak Wlasnie mam zamiar ja dzis kupic, tylko nie wiem czy w naszym sklepie bedzie ... P.S. co to jest ten rotowirus? o tej kawie nie słyszałam - jak kupisz to powiesz czy to inka czy smak normalnej kawy "Rotawirusy to najczęstsza przyczyna ciężkich postaci ostrych nieżytów żołądkowo-jelitowych u niemowląt i małych dzieci" cytat za ulotką Niestety smakuje jak inka bo to inka z napisem Nescafe Didi a nie mozesz bezkofeinowej:) wprawdzie spac bedziesz dalej...ale smak ciut podobny Mi smakuje Ricore ale ona jest mieszana z prawdziwa kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.03.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Teska, Iwonka ja juz nic nie kumam, a priv ciągle pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Teska, Iwonka ja juz nic nie kumam, a priv ciągle pusty zerknij teraz. napisz co potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.03.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Teska, Iwonka ja juz nic nie kumam, a priv ciągle pusty a ja ie moge pokasowac starych privow - co jest grane? tez tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.03.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ricore jest fantastyczna i na pewno jedna dziennie przyszłej mamie nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.03.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 uff, złożyliśmy papiery o zakończeniu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.03.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam, szydas, gratulacje - ale masz tempo! To kiedy przeprowadzka? Agnieszka1: jeśli masz tak jak ja, to musisz otworzyć każdą wiadomość z osobna i dopiero ją skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 22.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jak wstrzymaly realizacje zamowien [/quoteNp. np. szczecińskie euroklinkier czy gryf-mat i goleniowski marbud nie przyjmą ode mnie zamówienia na BK przed 1 kwietnia a i po tym terminie nie dają gwarancji Sie lekuchno wystraszyłem - to jest jakiś kartel producentów! Po 1 kwietnia ma byc nowy cennik Jakiego BK szukasz Witajcie, Wiem, że ma być nowy cennik ale nawet po 1 kwietnia ww. hurtownie nie chciały mi potwierdzić czy przyjma moje zamówienie ... Mam sie dowiadywać - masakra! PS. Szukam BK 24 (np. Rurka) odm. 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 22.03.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Znajoma z pracy zamierza budowac się w czerwcu w Kobylance. Hurtownie w Stargardzie przyjmuja zamówienia na towar ale ... trza wyskoczyć z zaliczki. Nie ma gwarancji kiedy towar bedzie ani po jakiej cenie Super układ! Nic tylko się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 M3, jak takie trudne początki, to potem może być już tylko lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 22.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Znajoma z pracy zamierza budowac się w czerwcu w Kobylance. Hurtownie w Stargardzie przyjmuja zamówienia na towar ale ... trza wyskoczyć z zaliczki. Nie ma gwarancji kiedy towar bedzie ani po jakiej cenie Super układ! Nic tylko się budować Nic tylko otwierać hurtownie budowlana. Biznes jak się patrzy, zaliczki, przedpłaty, wiec mozna obracac cudzymi pieniędzmi hihi. pozdrowionka Iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 22.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Teska, Iwonka ja juz nic nie kumam, a priv ciągle pusty delfiku, Ty na forum szukaj a nie na privie, żadnych tajemnic w kwestii roslin, i szkółek ogrodniczych nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam wieczorem i gratuluje. uff, złożyliśmy papiery o zakończeniu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam, szydas, gratulacje - ale masz tempo! To kiedy przeprowadzka? Agnieszka1: jeśli masz tak jak ja, to musisz otworzyć każdą wiadomość z osobna i dopiero ją skasować mieliśmy się przeprowadzać na koniec marca, ale kupiec naszego mieszkania stwierdził ostatnio, że nie ma pieniędzy.... i nie wie kiedy by mógł zapłacić teraz mamy problem, bo te pieniądze to już praktycznie wydane i wykonawcy mogą się trochę złościć a trudno znaleźć kupca w tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 22.03.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Teska, Iwonka ja juz nic nie kumam, a priv ciągle pusty delfiku, Ty na forum szukaj a nie na privie, żadnych tajemnic w kwestii roslin, i szkółek ogrodniczych nie mam. Zresztą, żebyś juz nie musiała szukac wię powtórka.... Delf, zajrzyj na strone ogrodu dendrologicznego w Przelewicach (do ściągnięcia cennik na 2007r.), napewno warto po krzaczki do Smętowic, Sokolników i w Dobrzycach też jest jakas szkółka. W necie napewno znajdziesz namiarki. 12-13 maj na Wałach odbędzie się także cykliczny kiermasz "Pamiętajmy o ogrodach", więc napewno tam też będzie warto wpaść. Otworzyli również po przerie zimowej cetrum ogrodnicze Ogród pod wierzbami, wiec jak zajrzysz tam to juz bedziesz mialamdo mnie blisko Tam zaczynaja zwozic krzaczki, wiec jest swieży "towar". co do cen to zero orientacji z mojej strony. Wstąp takze do Bagrasu na kolumba, dzisiaj widziałam u nich jakies swieże krzaczki (tak przelotem wracajac do domu). No, to chyba na ten tydzien Ci wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 uff, złożyliśmy papiery o zakończeniu budowy no gratuluję Czy konieczne jest załączenie karty informacyjnej do wniosku? powiedz mi jeszcze jaką wpisałeś datę zakończenia budowy? taką jak data na wniosku czy o 21 dni późniejszą? Muszę się zmobilizować i też złożyć w końcu te papiery witam grupę wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 uff, złożyliśmy papiery o zakończeniu budowy No to już jest coś. Wielkie gratulacje. Pamiętam ten moment. Jak kierownik wypisywał mi te papierzyska, to do dzisiaj mam na drewnianym stole odciśnięty jego podpis z takim rozmachem chłopina się parafował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 22.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ponowię moje zapytanko Czy ktoś z Was może polecić firmę od wymiany gruntu ?? Może znacie kogoś w swojej okolicy kto wymieniał grunt bardzo byłabym wdzięczna za wszelkie namiary. Szydas Ty kiedyś pisałeś, że u Was na niektórych działkach wymieniają grunt jakbyś miał jakiś namiar Pozdrawiam Małgolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.03.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 uff, złożyliśmy papiery o zakończeniu budowy no gratuluję Czy konieczne jest załączenie karty informacyjnej do wniosku? powiedz mi jeszcze jaką wpisałeś datę zakończenia budowy? taką jak data na wniosku czy o 21 dni późniejszą? Muszę się zmobilizować i też złożyć w końcu te papiery witam grupę wieczorowo kartę informacyjną trzeba dołączyć, przynajmniej w Policach, wypisałem ją już na miejscu. a data była aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts