meggys 25.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Melduje się My póki co finalizujemy zakup działki - prawobrzeże. Nadal szukam ,,idealnego'' projektu - póki co stanęło na ,,Edycie'' z MG projekt, wcześniej były ,,cztery kątyII'' z domowych klimatów... zaczynam sę wczytywać w forum Będziecie dla mnie na pewno cennym zbiorem wiedzy i doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 25.03.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Melduje się My póki co finalizujemy zakup działki - prawobrzeże. Nadal szukam ,,idealnego'' projektu - póki co stanęło na ,,Edycie'' z MG projekt, wcześniej były ,,cztery kątyII'' z domowych klimatów... zaczynam sę wczytywać w forum Będziecie dla mnie na pewno cennym zbiorem wiedzy i doświadczeń Jako że wszyscy pewnie już grzecznie śpią - pozwolę sobie powitać w imieniu "GRUPY" Przyda się "świeża krew" Powodzenia. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Wszystkich Meggys witaj a gdzie na prawobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Maggie jesli masz te drzwi na stronie południoej..albo w pełnym nasłonecznieniu....to przykro..ale za dwa lata lub krócej...zrobia ci sie burchle..... Od pd-wsch, ale słońca to tam niezadużo, bo tuż przy lesie i we wnęce bo w podcieniu. A te burchle to robią się latem czy zimą? moje tez sa we wnece...to bez roznicy lato czy zima...po okolo roku juz sa...beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Melduje się My póki co finalizujemy zakup działki - prawobrzeże. Nadal szukam ,,idealnego'' projektu - póki co stanęło na ,,Edycie'' z MG projekt, wcześniej były ,,cztery kątyII'' z domowych klimatów... zaczynam sę wczytywać w forum Będziecie dla mnie na pewno cennym zbiorem wiedzy i doświadczeń witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 poniedziałkowo witam....... i słoneczko za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Delf jakie kupiłaś krzaczorki? czy moze widziałaś tam hortensje bukietowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 26.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Wszystkich Meggys witaj a gdzie na prawobrzezu niedaleko bukowego - powiem dokładnie, jak już działka będzie nasza - powinno to nastąpić najpóźniej w ciagu m-ca, mam nadzieje... teraz wpłaciliśmy póki co zaliczkę napiszcie mi cos o Waszych projektach - pewnie to już było - ale u mnie to teraz na topie z jakich pracowni braliśćie? kogo polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Maggie jesli masz te drzwi na stronie południoej..albo w pełnym nasłonecznieniu....to przykro..ale za dwa lata lub krócej...zrobia ci sie burchle..... Od pd-wsch, ale słońca to tam niezadużo, bo tuż przy lesie i we wnęce bo w podcieniu. A te burchle to robią się latem czy zimą? moje tez sa we wnece...to bez roznicy lato czy zima...po okolo roku juz sa...beznadziejne Hmmm, co prawda nic nie jest wieczne, ale miałam nadzieję, że wytrzymają parę latek normalnej eksploatacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Wszystkich Meggys witaj a gdzie na prawobrzezu niedaleko bukowego - powiem dokładnie, jak już działka będzie nasza - powinno to nastąpić najpóźniej w ciagu m-ca, mam nadzieje... teraz wpłaciliśmy póki co zaliczkę napiszcie mi cos o Waszych projektach - pewnie to już było - ale u mnie to teraz na topie z jakich pracowni braliśćie? kogo polecacie? moj projekt to Irma z archipelagu.Pracownia ma duzo swietnych projektow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.03.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam poniedziałkowo meggys, witaj w grupie . Jeśli chodzi o projekt, to mam indywidualny Dzisiaj zakasuję rękawy i biorę się za mycie okien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ewa zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Maggie jesli masz te drzwi na stronie południoej..albo w pełnym nasłonecznieniu....to przykro..ale za dwa lata lub krócej...zrobia ci sie burchle..... Od pd-wsch, ale słońca to tam niezadużo, bo tuż przy lesie i we wnęce bo w podcieniu. A te burchle to robią się latem czy zimą? moje tez sa we wnece...to bez roznicy lato czy zima...po okolo roku juz sa...beznadziejne Hmmm, co prawda nic nie jest wieczne, ale miałam nadzieję, że wytrzymają parę latek normalnej eksploatacji . Maggie moze u ciebie bedzie inaczej, pociesz ze u mojego sasiad na drzwi słonce nie pada...i nie dzieje sie z nimi nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokowal 26.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 bry ! W poszukiwaniu kredytu znaleźliśmy stronę z aukcjami kredytowymi i zarejestrowaliśmy się tam. Teraz banki będą się kłócić o honor przyznania nam kredytu Tu jest o co chodzi: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Tansze-kredyty-na-e-aukcjach-coraz-bardziej-popularne-1562252.html, a tu ich strona http://www.aukcjekredytowe.pl Nie wiem, na ile ta informacja jest odkrywcza, ale wcześniej nie spotkałem się z taką ofertą. Aha, i jedynie jesteśmy tylko ew. klientami portalu. P.S. projekt indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 pytanie za 100 punktow jak mam skasowac prywatne wiadomosci.......bo tak normalnie sie nie chca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 bry ! W poszukiwaniu kredytu znaleźliśmy stronę z aukcjami kredytowymi i zarejestrowaliśmy się tam. Teraz banki będą się kłócić o honor przyznania nam kredytu Tu jest o co chodzi: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Tansze-kredyty-na-e-aukcjach-coraz-bardziej-popularne-1562252.html, a tu ich strona http://www.aukcjekredytowe.pl Nie wiem, na ile ta informacja jest odkrywcza, ale wcześniej nie spotkałem się z taką ofertą. Aha, i jedynie jesteśmy tylko ew. klientami portalu. pierwszy raz słyszę...tzn czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 26.03.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 witam bry ! W poszukiwaniu kredytu znaleźliśmy stronę z aukcjami kredytowymi i zarejestrowaliśmy się tam. Teraz banki będą się kłócić o honor przyznania nam kredytu Tu jest o co chodzi: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Tansze-kredyty-na-e-aukcjach-coraz-bardziej-popularne-1562252.html, a tu ich strona http://www.aukcjekredytowe.pl Nie wiem, na ile ta informacja jest odkrywcza, ale wcześniej nie spotkałem się z taką ofertą. Aha, i jedynie jesteśmy tylko ew. klientami portalu. pierwszy raz słyszę...tzn czytam Kiedys sie tym interesowalem, ale mala oferta bankow na razie. Obecinie 4. Jak wieksza liczba bankow dolaczy to bedzie to atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 A propos watku z bankami, to w piatek zadzwonil do mnie Raiffeisen i zazyczyl sobie potwiedzenia prawomocnosci pozwolenia na budowe. Jakby dziennik budowy nie byl dla nich takim potwierdzeniem. Dzisiaj odwiedzilem szczecinski UM, myslac, ze da sie zalatwic takie cos od reki. Nic z tego, musialem zlozyc wniosek i teraz musze czkeac kilka dni. Normalnie rece opadaja. A kasa na budowe potrzebna na wczoraj :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 pytanie za 100 punktow jak mam skasowac prywatne wiadomosci.......bo tak normalnie sie nie chca Teska musisz otworzyć wiadomość którą chcesz skasować i tam pojawi się opcja usuń. Trochę z tym zabawy Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Wszystkich Meggys witaj a gdzie na prawobrzezu niedaleko bukowego - powiem dokładnie, jak już działka będzie nasza - powinno to nastąpić najpóźniej w ciagu m-ca, mam nadzieje... teraz wpłaciliśmy póki co zaliczkę napiszcie mi cos o Waszych projektach - pewnie to już było - ale u mnie to teraz na topie z jakich pracowni braliśćie? kogo polecacie? U mnie Dom pod Jarzabem z tej pracowni http://www.archon.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts