delf 26.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Maggie, przejeżdżałam, dzwoniłam i .....może innym razem To Ty dzwoniłaś w sobotę? Pokazywało mi, że numer zastrzeżony , hmm. Ale akurat wczoraj i tak nie było nas na budowie. Pojechaliśmy szukać wiosny nad Drawę: Z wiejskiego cmentarzyka rozsiały się po bukowym lesie przebiśniegi. Do tego jeszcze takie drobne żółte kwiatki i jaskrawo fioletowe - niestety nie wiem, jak się nazywają. Coś pięknego... Kurcze musze w końcu iśc do tej Ery, bo od kilku dni ludzie dziwnie reaguja, jak dzwonię, pewnie własnie dlatego, że mnie nie "widzą", jak dzwonię No to jednak nastepnym razem...ale to pewnie niedługo, bo pewnie do tej szkółki sie jeszcze wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 witam wszystkich- nareszcie moge częściej pisac i juz nie bedę miałą problemu z logowanie--podano instrukcje dla tych co maja mozillę i trzeba było pokasowac jakieś ,,ciasteczka,,-ale ich było-mam nadzieje ze nie bedzie teraz kłopotów z logowaniem projekt-zacisze II -MG projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 witam wszystkich- nareszcie moge częściej pisac i juz nie bedę miałą problemu z logowanie--podano instrukcje dla tych co maja mozillę i trzeba było pokasowac jakieś ,,ciasteczka,,-ale ich było-mam nadzieje ze nie bedzie teraz kłopotów z logowaniem projekt-zacisze II -MG projekt A jak tam u Ciebie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 u nas panowie po małej przerwie wrócili do tynkow a drudzy włąśnie ocieplili sufit w garazu 10cm styropianem i dopieszczaja go do konca,kuszą mnie jeszcze do połozenia płytek w kotłowni na ściane bez tynku-za forse za tynk z robotą mam płytki i dzisiaj mi pokazywali ze sciany śa akurat prste ze kleju duzo nie pójdzie-sama nie wiem-na 90 % sie zdecydowałam . acha -a panowie od tynków proponują mi wykończenie boków przy oknach płyta gk-słyszeliście cos o takim wykonczeniu-bo dla mnie to wiekszy koszt( w materiale bo robota wliczona w tynki)-i też musze sie zdecydowac-kurcze - nie chce ni sie myslec brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.03.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Bryta-dziekuje -bardzo powoli posuwa sie do przodu-patzr wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 To do przeprowadzki coraz blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.03.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 To do przeprowadzki coraz blizej mamy chęc przed końcem wakacji -ile bedzie zrobione to bedzie reszta po zamieszkaniu-chcemy żeby córka poszła do gimnazjum już w nowym miejscu- bo ma pod nosem i by nie musiałą dojeżdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 To do przeprowadzki coraz blizej mamy chęc przed końcem wakacji -ile bedzie zrobione to bedzie reszta po zamieszkaniu-chcemy żeby córka poszła do gimnazjum już w nowym miejscu- bo ma pod nosem i by nie musiałą dojeżdzac Bedac na miejscu to i dopilnowac latwiej wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jak robilas elektryke to cala w oslonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było To już po przeprowadzce? Chyba jakąś stronę musiałam minąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 napiszcie mi cos o Waszych projektach - pewnie to już było - ale u mnie to teraz na topie z jakich pracowni braliśćie? kogo polecacie? Witaj w grupie Mój projekt z Muratora - gotowiec Przytulny wariant III D12B - lustrzane odbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 napiszcie mi cos o Waszych projektach - pewnie to już było - ale u mnie to teraz na topie z jakich pracowni braliśćie? kogo polecacie? Ja mam lekko zmodyfikowana Pigwe z Archetonu. Projekt nieco nieszczegolowy, chyba jak kazdy gotowiec, ale nie ma co do niego wiekszych zastrzezen. Przy wyborze projektu szczegolnie dobrze przemysl ustawienie domu w stosunku do stron swiata. To podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.03.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jak robilas elektryke to cala w oslonach na poddaszu w stropie-tak,po scianach -nie,na parterze,po podłodze -tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.03.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było To już po przeprowadzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było To już po przeprowadzce? Jak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było To już po przeprowadzce? Jak fajnie niestety jeszcze nie...to tylko rozgrzewka przed przeprowadzką jeszcze parę rzeczy brakuje do jako takiego funkcjonowania ale córce tak się spodobało że w weekendy noclegi w domu zarządziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 pytanie za 100 punktow jak mam skasowac prywatne wiadomosci.......bo tak normalnie sie nie chca Teska musisz otworzyć wiadomość którą chcesz skasować i tam pojawi się opcja usuń. Trochę z tym zabawy Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było hmm...a to co nie mozna wszytko od razu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 W czwartek leję strop - beton już zamówiony. Czy może szanowni forumowicze maja jakieś wskazówki dla mnie odnośnie tego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 W czwartek leję strop - beton już zamówiony. Czy może szanowni forumowicze maja jakieś wskazówki dla mnie odnośnie tego etapu a ja rozmowa z Bolkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 W czwartek leję strop - beton już zamówiony. Czy może szanowni forumowicze maja jakieś wskazówki dla mnie odnośnie tego etapu a ja rozmowa z Bolkiem? Miał jakiś problem w piątek i był bardzo smutny a mieliśmy się spotkać na budowie. Będę do niego dzwonił jutro - mam nadzieję że już się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts