Teska 27.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 melduje tez ze nawoz hydrokompleks ( bardzo dobry) jest 100% tanszy ( 45 zł za 25 kg) w hurtowni agros koło blumeksimu ( nie wiem jak to sie ppisze) niz w hurtownii bagras na kolumba ( 89 zł)wszelkie srodki ochrony roslin sa tez tam tansze sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 jeszcze nie zaczelam a juz mam dosyc na dachowki jest tez kolejka np na robena 4 miesiace jeszcze nie zaczelam a juz trace nerwy W Stargardzie powiedziano mi że na Robena będę czekać 2 miesiace. Wybraliśmy kolor kasztanowy Mi powiedziano w Frambudzie w Morzyczynie . Czy dostales na pismie kiedy dostaniesz bo ja ustnie to ytonga mialam dostac za 3-4 tygodnie a takie ustne deklaracje to mozna ......................... Na pismie nie. Czyli wychodzi na to że nie bedzie tak kolorowo. Mam nadzieję że mój beton komórkowy tez bedzie na czas . A jaki zamowiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 melduje tez ze nawoz hydrokompleks ( bardzo dobry) jest 100% tanszy ( 45 zł za 25 kg) w hurtowni agros koło blumeksimu ( nie wiem jak to sie ppisze) niz w hurtownii bagras na kolumba ( 89 zł) wszelkie srodki ochrony roslin sa tez tam tansze sporo.... To duza roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 i jescze jedno.... czy ktos wie jaki rolnik chce pozbyc sie przechodzonego oleju silnikowego???? chce zabezpieczyc te drewniane pergole? na scianach drewutni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 27.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 jeszcze nie zaczelam a juz mam dosyc na dachowki jest tez kolejka np na robena 4 miesiace jeszcze nie zaczelam a juz trace nerwy W Stargardzie powiedziano mi że na Robena będę czekać 2 miesiace. Wybraliśmy kolor kasztanowy Mi powiedziano w Frambudzie w Morzyczynie . Czy dostales na pismie kiedy dostaniesz bo ja ustnie to ytonga mialam dostac za 3-4 tygodnie a takie ustne deklaracje to mozna ......................... Na pismie nie. Czyli wychodzi na to że nie bedzie tak kolorowo. Mam nadzieję że mój beton komórkowy tez bedzie na czas . A jaki zamowiles Ja suporex 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 melduje tez ze nawoz hydrokompleks ( bardzo dobry) jest 100% tanszy ( 45 zł za 25 kg) w hurtowni agros koło blumeksimu ( nie wiem jak to sie ppisze) niz w hurtownii bagras na kolumba ( 89 zł) wszelkie srodki ochrony roslin sa tez tam tansze sporo.... To duza roznica no wiem...i inne srodki sa tam duzo duzo tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 no dobra! kawka wypita ide harac do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 no dobra! kawka wypita ide harac do ogrodu szkoda ogrodu! chyba harować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. Masz to samo z Solbetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.03.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. Masz to samo z Solbetem Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. Masz to samo z Solbetem Dokładnie A o ile Ci sie spozniaja bo mi to nie chca podac daty dostawy a miala byc po 4 tygodniach i nie wiem co dalej powysylalam im faksy i nic nawet nie racza odpowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.03.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Jak macie zrobione doprowadzenie powietrza do kominka? Czy rura musi byc metalowa czy moze byc z pcv? Gdzie montuje sie szyber? Jestem na etapie zasypywania fundamentu i zastanawiam sie co trzeba przygotowac. my mamy plastikową o przekroju prostokątną, dalismy ją dopiero w posadzce (styropianie pod wylewką). Wychodzi na zewnątrz domu. Kanalizacyjna pomarańczowa, pod chudziakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 no dobra! kawka wypita ide harac do ogrodu szkoda ogrodu! chyba harować! delfik...harac...bo harowac to mało jutro nie wstane z lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. co sie dzieje.....a pomyslec ze kiedys wozili na tzw zyczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ...chyba dzis mnie pokreci .całe szczescie ze mam mała działkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 27.03.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A mnie REALBUD przywiozl BK.na zamowienie.Nie bylo problemu.Kupilem w styczniu po 7,40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 jeszcze nie zaczelam a juz mam dosyc na dachowki jest tez kolejka np na robena 4 miesiace jeszcze nie zaczelam a juz trace nerwy W Stargardzie powiedziano mi że na Robena będę czekać 2 miesiace. Wybraliśmy kolor kasztanowy Witam, spróbujcie może przez Choszczno - tam jest hurtownia Rzecko, która jest ponoć dystrybutorem Röbena na nasz region. Może terminy będą krótsze? Centrum budowlane Rolniczej Spółdzielni Produkcyjnej Rzecko tel/fax. 0 95 765 25 69 Choszczno, Dąbrowszczaków 9 Aha, swego czasu mieli też sporo porotermu czy porotonu, bo specjalizują się w ogóle w ceramice budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 witam w piękny, wiosenny wtorek u mnie wczoraj rozpoczęło się tynkowanie. Czy macie jakieś rady do tego etapu ? pozdrowienia Pilnować, mierzyć poziomicą i kątownikiem oraz kupić sobie kalosze . Acha, tam gdzie będą ościeżnice, nie trzeba metalowych kątowników. Jakie będziesz mieć kątowniki - aluminiowe czy ocynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Jak macie zrobione doprowadzenie powietrza do kominka? Czy rura musi byc metalowa czy moze byc z pcv? Gdzie montuje sie szyber? Jestem na etapie zasypywania fundamentu i zastanawiam sie co trzeba przygotowac. my też mamy rurę pcv, taką jak do kanalizacji zewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts