Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

IVETTE- pamiętasz po ostatnim spotkaniu w Imoli o godz.23.50 personel bardzo się krzywił żeby kopsnąć parę piwek "jak to sięPolacy rozchodzili"może by tak od 16 zacząć ,bo tyle ludzi ,to raz :lol: , a dwa jak się rozgadamy? :D To dla szczecińskiej może być za mało nocy i dnia :D :D :D :D

PIOZDRAWIAMY WSZYSTKICH BUDOWNICZYCH

Wiosna TUŻ.......TUŻ no to do imprezki :lol:

https://forum.murator.pl/topic/280435-grupa-szczeci%C5%84ska/page/262/#findComment-8616994

Towarzysko się porobiło na forum,aż o budowaniu się zapomina?? :wink:

Jeszcze się nie mogę określić co do II spotkania grupy szcz-ej,z uwagi na to i tamto,ale jeśli nawet nie, to z pewnościa Wasze posty zrekompensują mi to wraz ze zdjęciami nowych gębusi. :wink:

Ivette-oczywiscie wizyta bez zapowiedzi nie wpłynie na umeblowanie w Imoli!

Ewar&Daniel-witam witam witam

RomanW-namiar na inspektora bud. który dostałeś w osobie Marka Sikorskiego charakteryzuje specjalistę o dużej wiedzy w swej dziedzinie, a jeśli szukasz gościa z wiecznym fochem i grymasen oraz ciągle naburmuszonego to budowlańcy szybko się odwdzięczą za nadzór takiego fachury.Marek jak jest błąd to go znajdzie,a jak jest ok. robota to pochwali-dyplomacja to tez sztuka konwersacji.

Sebastian111-napewno się dowiesz jakie mam zastrzeżenia do wymienionych wczesniej specjalistów(jeśli nie na spotkaniu to na priva),a ciekawi mnie również zbeżność nazwisk.Zacznę od MagMar lub 2KECH??

A teraz moje opinia na temat okien :

Firma Eko-Plast ul.Poniatowskiego -szkoda pisać-kłamsto,obłuda i brak wiedzy na temat czegokolwiek, nie mówię o wycenie(brutto staje sie netto)

oraz analizie wymiarów,przekrojów,klasie szyb i okuć -Porażka

Za to Firma Profil 1 z Pniew/koło Płot bardzo ale to bardzo pozytywnie?

Super fachowe doradztwo,markowe produkty(KOMERLING,GU)kolory w ciekawej gamie i to co najważniejsze ceny pięcio komorowe okna w cenie trzykom. w Szczecinie oraz co mnie zupełnie zastrzeliło Vat mam w kieszeni(a przy 25.tyś to już coś) i gwarancjia.

Szukam partnera zakupu okien w tej firmie.

https://forum.murator.pl/topic/280435-grupa-szczeci%C5%84ska/page/262/#findComment-8616985