azalka 21.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Azalka zerknij tutaj http://www.obejscie-zachodnie.szczecin.pl Pozdrawiam. Dzieki!!! Zawsze mozna na Was liczyc!!! Bylam dzisiaj na ul. Salamandry - las miedzy Dobra a Wolczkowem - gdzie sprzedaja dzialeczki czesciowo uzbrojone po 130 zl. Przepiekne. Miejsce cudowne, idealne. Laka pod lasem, spokoj i cisza. Marzenie nie tylko mieszczucha. Az serce sie kraje, ze wlasnie tamtedy pobiegnie obwodnica... Jakies 300-500m od tychze dzialek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 21.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 300 zl m2 zdecydowanie mnie przerasta...Agrowest wlasnie dobil do 200 zl to i ja w takim razie podniosłem na 140 za metr na te co mi jeszcze zostały do sprzedania. Uzbrojenie wyniesie jakieś 10-14 zł za metr , to w sumie będzie po jakieś ponad 150 zł , a nie jak Agrowest 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 21.04.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Kochani, gdzie ja moge znalezc informacje tym, jak bedzie przez Dobra (i nie tylko) biegla obwodnica Szczecina?? PILNE obwodnica będzie biegła przez lasek , między Wołczkowem , a Dobrą . Przez Redlice. Tak więc w Dobrej będzie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 21.04.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 witam wieczorkiem dzisiaj ponad 3 godziny usuwałam naklejki z szyb Okna z M&S są piękne, ale te naklejki koszmar !!! Uzbrojcie się w cierpliwość W dalszym ciągu przygotowujemy się do wylewek, prace wykonuje mój mąż popołudniami więc trwa to już jakiść czas. Zamotowali nam dzisiaj bramę garażową. Super komponuje się z orzechowymi oknami. Powoli do przodu. Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.04.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Azalka zerknij tutaj http://www.obejscie-zachodnie.szczecin.pl Pozdrawiam. Dzieki!!! Zawsze mozna na Was liczyc!!! Bylam dzisiaj na ul. Salamandry - las miedzy Dobra a Wolczkowem - gdzie sprzedaja dzialeczki czesciowo uzbrojone po 130 zl. Przepiekne. Miejsce cudowne, idealne. Laka pod lasem, spokoj i cisza. Marzenie nie tylko mieszczucha. Az serce sie kraje, ze wlasnie tamtedy pobiegnie obwodnica... Jakies 300-500m od tychze dzialek... Jeśli uda się ją zrealizować. Z planów bodajże wynika, że ona juz od 2002 jest Dodatkowo wobec Euro2012 gdzie będzie straszne ssanie na kasę - co może spowodować jej odpływ z innych planowanych inwestycji. Słyszałem tez o dyskusji nt. braku sensu Zachodniego Obejścia wobec modernizacji S3. Sa podobnież jakieś plany zastępcze na tzw. mała obwodnicą śródnmiejską. Co się z tego ziści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.04.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 witam wieczorkiem dzisiaj ponad 3 godziny usuwałam naklejki z szyb Okna z M&S są piękne, ale te naklejki koszmar !!! Uzbrojcie się w cierpliwość W dalszym ciągu przygotowujemy się do wylewek, prace wykonuje mój mąż popołudniami więc trwa to już jakiść czas. Zamotowali nam dzisiaj bramę garażową. Super komponuje się z orzechowymi oknami. Powoli do przodu. Pozdrawiam wszystkich budujących Zapodacie jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.04.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 300 zl m2 zdecydowanie mnie przerasta... Agrowest wlasnie dobil do 200 zl - ktos tu mial kupiona dzialeczke na Lawendowej. To tam. Ja sie za chwilke poddam. Albo kupie za stowke i poczekam, albo zlamie sie na 180 tys na dzialke i tez bede czekac, bo mi wiele na budowe nie zostanie :/ Zerknij na http://www.kontakt-st.pl/szczecin/nieruchomosci/szc02sp.html Jest oferta np.: Dobra Szczecińska działki rolne siedliskowe od 800 do 1200 m kw., cena 80 zł za m kw. Kościno 1200 do 2200 m kw., cena 60 zł za m kw. Bez pośredników. Tel. 0501 479-021. Są i inne oferty... Jakiś tydzień temu ANR miała działkę budowlaną w Dobrej na sprzedaż... cena wywoławcza ok 40zł/m2... Z tego co czytam to poniżej 100zł/m2 w cichym miejscu będzie raczej trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 300 zl m2 zdecydowanie mnie przerasta... Agrowest wlasnie dobil do 200 zl - ktos tu mial kupiona dzialeczke na Lawendowej. To tam. Ja sie za chwilke poddam. Albo kupie za stowke i poczekam, albo zlamie sie na 180 tys na dzialke i tez bede czekac, bo mi wiele na budowe nie zostanie :/ A na Bezrzeczu coś sprzedają. Nie ma tam lepszych cen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.04.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Teska Ty chyba zapomniałaś o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 21.04.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 300 zl m2 zdecydowanie mnie przerasta... Agrowest wlasnie dobil do 200 zl - ktos tu mial kupiona dzialeczke na Lawendowej. To tam. Ja sie za chwilke poddam. Albo kupie za stowke i poczekam, albo zlamie sie na 180 tys na dzialke i tez bede czekac, bo mi wiele na budowe nie zostanie :/ A na Bezrzeczu coś sprzedają. Nie ma tam lepszych cen? Patrz na link "Działeczka z kosmosu" obok chyba są jeszcze do kupienia trzy działki za pośrednictwem "Gryf-nieruchomości", ale ceny trochę powalają, 175 tys. za 864 m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 21.04.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 300 zl m2 zdecydowanie mnie przerasta... Agrowest wlasnie dobil do 200 zl - ktos tu mial kupiona dzialeczke na Lawendowej. To tam. Ja sie za chwilke poddam. Albo kupie za stowke i poczekam, albo zlamie sie na 180 tys na dzialke i tez bede czekac, bo mi wiele na budowe nie zostanie :/ Zerknij na http://www.kontakt-st.pl/szczecin/nieruchomosci/szc02sp.html Jest oferta np.: Dobra Szczecińska działki rolne siedliskowe od 800 do 1200 m kw., cena 80 zł za m kw. Kościno 1200 do 2200 m kw., cena 60 zł za m kw. Bez pośredników. Tel. 0501 479-021. Są i inne oferty... Jakiś tydzień temu ANR miała działkę budowlaną w Dobrej na sprzedaż... cena wywoławcza ok 40zł/m2... Z tego co czytam to poniżej 100zł/m2 w cichym miejscu będzie raczej trudno... Owszem , ANR sprzedawała, dokładnie to dwa tygodnie temu działeczki budowlane nie uzbrojone po 68zł/m2 wyjściowo a nie po 40zł , ale co z tego jak ostatecznie poszły nawet po 137zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 21.04.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 300 zl m2 zdecydowanie mnie przerasta... Agrowest wlasnie dobil do 200 zl - ktos tu mial kupiona dzialeczke na Lawendowej. To tam. Ja sie za chwilke poddam. Albo kupie za stowke i poczekam, albo zlamie sie na 180 tys na dzialke i tez bede czekac, bo mi wiele na budowe nie zostanie :/ A na Bezrzeczu coś sprzedają. Nie ma tam lepszych cen? Mam na Bezrzeczu do sprzedania działkę rzemieślniczą 556m2 w cenie po 160zł/m2 Modra 42 , działka nr 44 obręb Pogodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.04.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Jakiś tydzień temu ANR miała działkę budowlaną w Dobrej na sprzedaż... cena wywoławcza ok 40zł/m2... Owszem , ANR sprzedawała, dokładnie to dwa tygodnie temu działeczki budowlane nie uzbrojone po 68zł/m2 wyjściowo a nie po 40zł , ale co z tego jak ostatecznie poszły nawet po 137zł/m2 13.04.2007 był przetarg w ANR na 909m2 za 44000zł... dalszych szczegółów nie znam... w zeszłym miesiącu też były, o ile dobrze pamiętam.... a w necie widzę np. ofertę z 12.04.07: Działki rolne siedliskowe w Dobrej Szczecińskiej Szczecińskiej Dobra Szczecińska, w odl. 450 m od Ul. Granicznej w kierunku lasu, działki rolne siedliskowe o pow: 800 do 1300 m2 nie uzbrojone. Teren w Studium Gminy Dobra przeznaczony pod budownictwo. Cena: 80 zł/m2. BEZ POśREDNIKóW. zamieszczoną na http://www.mmszczecin.pl/app/ogloszeniaList?oCategory=2 Ciekawe czy aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 21.04.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 aaa , racja była jedna działeczka sprzedawana w zeszłym tygodniu przez ANR , nr 1530/1Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.04.2007 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam porannie niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.04.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam porannie niedzielnie również witam poranno-niedzielnie... choć pewnie dla co niektórych to zbrodnia o tej porze na forum w niedziele :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.04.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 I ja sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.04.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Mam takie pytanko czy tynki ,wylewki ,elewacja ekipy czesciej robia z wlasnego materialu czy klienta .I co lepiej cenowo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 22.04.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam niedzielnie Bryta dzięki za info ... jeszcze pozwoliłam sobie Cię trochę pomęczyć - spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts