forum_user 03.03.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Gońka - ja mam bramę pojedynczą, podnoszoną i ocieploną od Wiśniowskiego - z montażem kosztowała 1280,zł z groszami. - firma Artbram przy ul. Krasińskiego. Ja zwracałam uwagę na kolor, cenę i wygodę użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 03.03.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Dzięki!Ale z Was Babki błyskawice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 03.03.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Bikosa - projekt który wybrałam niestety nie jest dostepny na serwerze więc nie mogłam go wkleić ale znalazłam identyczny w pracowni MTM Styl taka różnica, że w moim nie ma zagospodarowanego poddasza więc jest trochę niższy dach i powierzchnia o połowę mniejsza ale stylizacja z zewnątrz taka sama http://www.mtmstyl.pl/projekt.asp?id=397 chyba pasuje żeby go w środek lasu wstawić ? Dla mnie z tych setek które oglądnęłam jest taki akuratny (tzn. zupełnie najfajniejszy).Narazie oglądneliśmy działeczkę. Czeka nas inwentaryzacja drzewostanu, trzeba trochę przecinki zrobić żeby tą chałupkę tam wstawić. Zaczynam kompletować wiedzę na ten temat żeby nie naciąć się na jakiegoś "fachowaca". Mój projekt pochodzi z pracowni STUDIO Z500. Czy komuś się obiło o uszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 03.03.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Na stronie MTM Styl można zamówić bezpłatny katalog. Taka gruba kniga. Ja zamówiłam, bardzo mi sie podobają u nich zewnętrzne wykończenia domków: kolory elewacji, dachy i detale fajnie do siebie pasują, można podglądnąć różne pomysły http://www.mtmstyl.pl/order_kat.asp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 03.03.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Oooooo, widzę że katalog zamienili na płytę CD, pewnie tak im jest wygodniej i taniej. Ale i tak warto oko pocieszyć i sobie oglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.03.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Gosiunia - dzieki! Knigę zamówiłam tzn. płytę Agacka - witaj! Jakie piękne morze....... Rozmarzyłam się........ Bikosa - styropianik pod wylewki ułożony, pan nagrany a pogdy nietu. Aż tupię nogami z niecierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.03.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 ivette - masz może nr do tych bram? jakiej grubości kładłaś ten styropianik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.03.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ivette, nie tup, bo zniszczysz styropianik Gosiunia, zamówiłam. A ty wielorodzinnie będziesz mieszkać? I co z garażem? Projekt super- dużo pięknych detali! te drewniane wykonczenia!!A z czego planujesz dach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.03.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 G&M coś mam (albo wy)z pocztą mailową bo, nie wysyła. w kwestii solbetu: kupowaliśmy w Połczynie Zdrój p. Szczęsny tel. 094 36-62-429 i w Chojnie tel. 414-30-82. ceny były ok w 12.2002 hallo, hallo forumowicze powiedzcie ile was kosztowało przyłączenie mediów do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.03.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Czupurek - kładłam 2 razy po 5 cm. Numer do Artbramu wyszukam. Bikosa - ja tupię nogami ale nie na styropianiuku, bo by mnie mężulek zaaaaaabił - tak się biedaczek namachał przy tym układaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 03.03.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Bikosa - wielorodzinnie?? o nie nie, wielorodzinnie to teraz mieszkamy - 80 rodzin w jednym domu człowiek tak zrażony że aż do lasu ucieka Mój domek ma 109 m (3 pokoiki - 35 m, salon - 32 m, kuchnia + jadalnia 20 m) Jedna ściana w salone z góry na dół szklona (dł. 3,5 m.) mimo utraty ciepła tak chcieliśmy. A najważniejsze właśnie te detale (ja jestem na to uczulona jak czort). A dach - w projekcie mam karpiówkę tylko w kosztorysie jest wycena na 18 tys. (sama dachówka) jak dla mnie stanowczo za drogo więc zastanowię się nad innym rozwiązaniem. Co do garażu to jeszcze nie wiem. Chciałabym ze względu na wielkość działki (4000) i zadrzewienie żeby przyglądnął się temu architekt i nadał całości jakąś logiczną formę. Poprostu żeby nie popsuć krajobrazu. Pracownia gdzie powstał nasz projekt proponuje za 500 zł. wykonanie projektu zagospodarowania terenu. To chyba dobra cena i się zdecydujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.03.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Gosiunia, porpostu weszłam na =stronkę i rzuty parteru- i tam jes podział na 2 mieszkania. Ale zapomniała, ze ty masz trochę inny projekt. Te okiennice!! nie no zakochałam się! a kolor dachu jaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 03.03.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Na "gogle" wyszukałam sobie pracownie architektoniczne bo u nich czasami też coś fajnego można podpatrzeć. Podobają mi się rozwiązania architektury i wnętrza na tej stronce http://ast2001.webpark.pl/ast.htm (nie wiem czy będzie działało, próbuję pierwszy raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 03.03.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 A na stronie internetowej Cersanitu można sobie poczytać gazetkę i pooglądać zdjęcia fajnie urządzonych łazieneczek http://www.cersanit.com.pl/pl/index.php?srodek=menu8&lang=pl&PHPSESSID=7c456866c1a17749b0ae9b02058ef582no nie wiem czy to was interesuje czy nie ale jak ja sobie to oglądam to może was tez zaciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 03.03.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ale mnie tu dziasiaj pełno , no dobra już się nie odzywam niech ktoś inny przemówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 03.03.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Nie wytrzymam, chociaż DOWIDZENIA Wam powiem. (no powiedzcie że ta stronka z wnętrzami Wam się podoba bo takie ma obciążenie że aż otworzyć jej nie mogę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.03.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 tylko, ze high exclusive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 03.03.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 No jak pokojowo,mieszkaniowo,domowo się porobiło się ??????? A ja walczę nadal z więźbą a Panowie z f-my PROSTER przywieźli troszku materiału na daszek -speedegonzales- DIDI-mój samochód pali do 30 litrów,więc podaruj sobie ten litr? przy spokojnej jeździe tylko 17 litrów więc please!! Co do rezerwacji w Kinie Helios wystarczy że zrobisz http://www.heliosnet.pl i bilety masz bez stresowo.Tylko się zalogować musisz !! A jesli ktoś chce mogę przynieść na spotkanie 50 kart rabatowych na bilety po 12 zł./szt. na dowolny seans. Iwona G-ja też na Pasję udaję się w sobotę na 16.30-hehe G&M-podałem namiary na bramy (tam ma gość najtanszego Wiśniowskiego)i tam zamirzam kupić ???podałem też telofon ale skoro cisza to sam się zdecyduję z Ulcią i Krzysiem może?? Teska-dzięki za gościnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.03.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 mariusz rto świetnie a jakie masz miejsca? jeżeli twoje autko tak dużo pali załóż gaz bo chyba silnik masz też duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.03.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Moja poczta też od wczoraj świruje Musiałam wszystko zciągać ze strony internetowej. Pozdrawiam wszystkich, bo ostatnio nie mam czasu siedzieć na forum. Aha, mam problemy z podłączeniem telefonu do domku. Dlatego pytam czy ktoś ma jakieś znajomości w telekomunikacji, chodzi mi o przyspieszenie terminu przyłączenia telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts