Teska 03.03.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 witajcie Mariusz- a prosze...ale Ciebie jakos nie widzialam nio i mam drzwi...ale nic nie pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.03.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Czołem...no i znowu zima... brrrr starczy już.. coś nasza pogodynka się obija, trzeba chyba ją zdyscyplinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 G&M-podałem namiary na bramy (tam ma gość najtanszego Wiśniowskiego)i tam zamirzam kupić ???podałem też telofon ale skoro cisza to sam się zdecyduję z Ulcią i Krzysiem może?? hej ja też chcę bramę bo jej jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 przeczytałam wsie posty od wczoraj i teraz się przywitamwitam wszystkich, znowu jakiś śnieg padał gosiunia - stronki oglądałam, niezłe. prośba do jasia - chodzi o dylatacje podłogi. czy to prawda, że w miejscach dylatacji muszą kończyć się kafle i niczym ich nie można maskować? wszystkim życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.03.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Jak to dobrze znów być na forum. Wczoraj miałam jakieś problemy z połączeniem. A u mnie zaczęli, ach jak fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 prośba do jasia - chodzi o dylatacje podłogi. czy to prawda, że w miejscach dylatacji muszą kończyć się kafle i niczym ich nie można maskować? Nieprawda. Też miałam taki dylemat i też zdrowy rozsądek podpowiadał mi to, co tobie. Klej na dylatacji. Zapewniają (kształceni w budowaniu), że nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 józia s - chyba mnie przeceniasz. ja nie wiem, tylko pytam i wcale nie podoba mi się, że muszę tam właśnie kończyć kafle i niczym je nie obrobić. czyli co, w miejscach dylatacji płytki łączone na klej? jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Czupureknormalnie je przyklej i nie zwracaj uwagi na szparę w posadzce. Nie musisz kończyć w tym miejscu kafli. Ja tak zrobię. Niektórzy twierdzą, że do iluś tam metrów powierzchni dylatacje nie są wymagane, ale co to szkodzi - dopilnuję, żeby zrobili w paru miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 józia s - no ok fajnie, ale w takim razie po co ci dylatacja posadzki, jak kafle ułożysz normalnie, mogą popękać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 co powstanie ze skrzyżowania murzyna z ośmiornicą? nie wie nikt ale zajebiście będzie zbierało bawełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Też miałam taki dylemat i też zdrowy rozsądek podpowiadał mi to, co tobie. Czupurek Nie wiem po co ta dylatacja:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 cd poprzedniej wypowiedzi: może to tak, jak z tym murzynem i ośmiornicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.03.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Dlaczego nikt mi nie powiedział, że ukradłam znaczek Maluszkowi? Pozdrawiam czwartkowo Przyłączam się do pytania Czupurka o media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.03.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Bikosa, ale ty masz piękny znaczek. To jakiś smok obibok latający, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.03.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 dzień dobry Bikosia : ty fruwasz boże jaki to etap budowy Józia musisz mnie pouczyć czyzbyś posadzki juz wylewała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 bikosa - bo może nikt nie skojarzył (ja np) --------------------------------------------------------------------Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek... Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "niech to szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, klata gladiatora. Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja cię kręcę! Ale wstyd przed Ryśkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.03.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 a to jest Rysiekhttp://www.masaze.pl/event/lux/Lux_01.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 a męża nie widać, schował się w szafie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 04.03.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Super Czupurek rewelacyjny jest ten Rysiek bardzo mnie rozbawil Pozdrowienia dla wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Czupurek, ty normalnie dzisiaj jesteś we frywolnym nastroju Jak ci kafle popękają to ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts