bodekku 08.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Również witam! Dziś wreszcie mają mi puścić prąd i tu uwaga......już docelowy nie budowlany - tak mój mąż sprytnie panią ukręcił, że dała nam od razu właśnie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Również witam! Dziś wreszcie mają mi puścić prąd i tu uwaga......już docelowy nie budowlany - tak mój mąż sprytnie panią ukręcił, że dała nam od razu właśnie taki zaraz ukrecil...swojego wdzieku uzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Również witam! Dziś wreszcie mają mi puścić prąd i tu uwaga......już docelowy nie budowlany - tak mój mąż sprytnie panią ukręcił, że dała nam od razu właśnie taki zaraz ukrecil...swojego wdzieku uzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.05.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam wszystkich i tych Nowych i cala kochana reszte!!! To byl maraton imprez - ten dlugi wekendzik! ale juz zaobraczkowana no i synek po Komuniii!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam wszystkich i tych Nowych i cala kochana reszte!!! To byl maraton imprez - ten dlugi wekendzik! ale juz zaobraczkowana no i synek po Komuniii!!!! Pozdrawiam Gratulacje http://www.green-line.com.pl/gfx/gal/wiazanki_slubne/03_wiazanka_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Jolly Nie mogę kwiatków Ci wysłać (tzn wstawić) Ale serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego co najlepsze (i żeby nam się dobrze sąsiadowało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.05.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam wszystkich i tych Nowych i cala kochana reszte!!! To byl maraton imprez - ten dlugi wekendzik! ale juz zaobraczkowana no i synek po Komuniii!!!! Pozdrawiam jolly - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.05.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dziekuje Wam bardzo! czy Wy tez zaraz "po" mieliscie watpliwosci, czy to tylko ze wzgledu na moj przdluzony stan staropanienstwa tak sie objawia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 08.05.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam wszystkich i tych Nowych i cala kochana reszte!!! To byl maraton imprez - ten dlugi wekendzik! ale juz zaobraczkowana no i synek po Komuniii!!!! Pozdrawiam Jolly gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.05.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Jolly Gratulacje A ja az paruje ze wscieklosci dzwonilam do Ytonga a oni nadal nie maja zadnego transportu . Biora sie za interesy a nie maja transportu kurcze co to za firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 08.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 PILNE Jesli ktos ma jakies namiary na pompy do betonu, to bede wdzieczny za podzielenie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 PILNE Jesli ktos ma jakies namiary na pompy do betonu, to bede wdzieczny za podzielenie sie. Ja mam rachunek za pompe ( bralam w Cemex w Dabiu ) sa tam telefony 091-4666054 ,601-774-148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.05.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Sprobuj w Mad Budzie w Goleniowie tel. 091 407 27 22 A ja z innej beczki: KTO Z WAS BIL OSTATNIO STUDNIE????? Pan Trembas jest nieuchwytny!!!Prosze o namiary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 08.05.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ja tez troche zaluje ze nie wzielam indywidualnego bo np nie wyszly mi rolety takie nad okienne w murze bo nie zgadzaly mi sie odleglosci od wienca U mnie niestety to samo. Spore rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.05.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ja tez troche zaluje ze nie wzielam indywidualnego bo np nie wyszly mi rolety takie nad okienne w murze bo nie zgadzaly mi sie odleglosci od wienca U mnie niestety to samo. Spore rozczarowanie I co z tym zrobisz dajesz takie na sciane (z tylu jeszcze przejdzie ale z przodu nie pasuja mi na elewacje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam pourlopowo:) wróciliśmy i od razu nerwówka:( Jak pisałam dostaliśmy na razie warunki przyłączenia gazu, po powrocie grzecznie zadzwoniłam się przypomnieć do energetyki i usłyszałam, że warunki owszem dostanę ale nie wiadomo kiedy bo uwaga!! NIE MA ICH KTO NAPISAĆ!!! ale się wkurzyłam, ale powstrzymałam jęzor i grzecznie poprosiłam o przyspieszenie, bo ekipa zamówiona na wrzesień, a ja nie mogę złożyć wniosku o WZ. D tego z gminy nie mogę się doprosić wydanych już i podpisanych warunków przyłączenia kanalizy i wody, i zgody na budowę odcinka kanalizy, a bez tego znowu nie dadzą mi WP w Wodociągach i tak w kółko, a ja tylko dzwonię i ponaglam. Macie jakiś pomysł co jeszcze można zrobić żeby to przyspieszyć??? ech.... napisz jak poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam wszystkich i tych Nowych i cala kochana reszte!!! To byl maraton imprez - ten dlugi wekendzik! ale juz zaobraczkowana no i synek po Komuniii!!!! Pozdrawiam Jolly Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 witam gdyby ktos potrzebowal ekipy...wykonczeniowej to mam namiar kumpelka zwolni niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts