bryta 09.05.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Najtaniej ostatnio bylo w Hurtostalu 2 na Pomorskiej i w Felmaxie na Gdanskiejdzieki,moze jakies namiary tel do hurtostalu 091-4690845 do felmaxu poszukaj np w http://www.pf.ploki dzieki,aha jeszcze stropy teriva Tu nie pomoge bo u mnie sa wylewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 09.05.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Najtaniej ostatnio bylo w Hurtostalu 2 na Pomorskiej i w Felmaxie na Gdanskiejdzieki,moze jakies namiary Witam! Telefon do felamxu +48 91/ 4623302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 09.05.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Najtaniej ostatnio bylo w Hurtostalu 2 na Pomorskiej i w Felmaxie na Gdanskiejdzieki,moze jakies namiary Witam! Telefon do felamxu +48 91/ 4623302dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 09.05.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 I znow ja Tu jest topic z moimi pomyslami na domek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=101603 Bede wdzieczna za Wasze opinie i uwagi, krajanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.05.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 I znow ja Tu jest topic z moimi pomyslami na domek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=101603 Bede wdzieczna za Wasze opinie i uwagi, krajanie Najbardziej z tych propozycji podoba mi sie muratorowy Pod sosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 09.05.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Mnie tez Ale nikt go chyba nie buduje Pani architekt zgodzila sie na proponowane przeze mnie przesuniecie sciany i wydluzenie domku, ale jest zdecydowana przeciwniczka podnoszenia scianek kolankowych. Czy bez jej zgody mozna podniesc chociaz ociupinke? I czy kominkiem umieszczonym w takim miejscu dogrzac dom? Szydas, czy piec do ogrzania takiej powierzchni domku musi byc taki wielki jak u Ciebie?? Przyznam, pierwszy raz widzialam takiego smoka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.05.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Szydas, czy piec do ogrzania takiej powierzchni domku musi byc taki wielki jak u Ciebie?? Przyznam, pierwszy raz widzialam takiego smoka! ale mój piec ma standardowe rozmiary... może przeraził cię zasobnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 09.05.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Takie cos z napisem Vaillant. WIeksze niz ja. Tak mi sie przynajmniej wydawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Takie cos z napisem Vaillant. WIeksze niz ja. Tak mi sie przynajmniej wydawalo aaa... to był zasobnik cwu, solarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 wieczorkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 09.05.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 I ja witam! I ponawiam pytanie/prośbę: Podajcie namiary na kierowników budowy: rzetelnych, sprawdzonych, potrafiących doradzić, rozstrzygnąć wątpliwości i trzymających stronę Inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 09.05.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Takie cos z napisem Vaillant. WIeksze niz ja. Tak mi sie przynajmniej wydawalo aaa... to był zasobnik cwu, solarny... Uh. A to MUSI byc takie wielkie? Jesli nie bede miala paneli slonecznych to taki wielkolud jest konieczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.05.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 I ja witam! I ponawiam pytanie/prośbę: Podajcie namiary na kierowników budowy: rzetelnych, sprawdzonych, potrafiących doradzić, rozstrzygnąć wątpliwości i trzymających stronę Inwestora. a obdzwoniłeś tych z listy rankingowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.05.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Mnie tez Ale nikt go chyba nie buduje Pani architekt zgodzila sie na proponowane przeze mnie przesuniecie sciany i wydluzenie domku, ale jest zdecydowana przeciwniczka podnoszenia scianek kolankowych. Czy bez jej zgody mozna podniesc chociaz ociupinke? I czy kominkiem umieszczonym w takim miejscu dogrzac dom? Szydas, czy piec do ogrzania takiej powierzchni domku musi byc taki wielki jak u Ciebie?? Przyznam, pierwszy raz widzialam takiego smoka! Mozna podniesc scianke tylko pamietac nalezy aby wydluzyc wiezbe bo inaczej dom moze stracic proporcje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.05.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Takie cos z napisem Vaillant. WIeksze niz ja. Tak mi sie przynajmniej wydawalo aaa... to był zasobnik cwu, solarny... Uh. A to MUSI byc takie wielkie? Jesli nie bede miala paneli slonecznych to taki wielkolud jest konieczny? nie, nie musi może być nawet wbudowane w kocioł, który jest wtedy wielkości lodówki bez solarów może być dużo mniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.05.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 I ja witam! I ponawiam pytanie/prośbę: Podajcie namiary na kierowników budowy: rzetelnych, sprawdzonych, potrafiących doradzić, rozstrzygnąć wątpliwości i trzymających stronę Inwestora. U mnie jest Pan Andrzej Cz........ jest na liście - jestem zadowolony, jest zawsze kiedy proszę, zawsze kiedy ekipa tego nie chce i zawsze kiedy wymaga tego etap budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 09.05.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ... jest na liście Przepraszam, ale o jakiej liście piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Teraz bedzie zbiorczo Jeśli chodzi o strop monolityczny to uważam że rozważania kogokolwiek poza konstruktorem nie powinny mieć miejsca - tak za dużo jak i za mało stali to poważny problem !!! Koniecznie należy dopilnować podczas wylewania WIBROWANIA mechanicznego - ten proces (jak i wiele innych ) nadzorowałem osobiście Jeśli chodzi o posadzki na ogrzewaniu podłogowym to uważam że raczej tylko zbrojenie rozproszone i koniecznie dylatacje !! Stal kupowałem w Centrostalu, a miałem jej nie mało bo aż 14 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.05.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ... jest na liście Przepraszam, ale o jakiej liście piszecie? Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 09.05.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 aaa... to był zasobnik cwu, solarny... Uh. A to MUSI byc takie wielkie? Jesli nie bede miala paneli slonecznych to taki wielkolud jest konieczny? nie, nie musi może być nawet wbudowane w kocioł, który jest wtedy wielkości lodówki bez solarów może być dużo mniejszy... No i fajnie To ja pewnie bede miala "lodowke". bimbelt, dzieki za wyjasnienie. W moim "czarodziejskim zeszycie" juz zapisalam i z pewnoscia zwroce na te kwestie uwage! Na razie jestesmy zdecydowani na "Miedzy sosnami". Tzn ja jestem zdecydowana, moj facet rzucil okiem na projekt, stwierdzil "podoba mi sie, szukaj architekta" i po sprawie. Nic nie chce podyskutowac no to bedzie mial co najwyzej wyzsze koszta W przyszlym tygodniu zaczynam walke o przylacza, a pozniej o WZ od razu pod ten domek A najblizsze miesiace mam na dopracowanie projektu pod siebie Jesli ktos z Was zna rzetelnego i "myslacego" architekta, ktory moglby mi adaptowac domek i poprowadzic go do pozwolenia, poprosze o namiary na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts