Linka 28.03.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Teska ale Ty na gotowo, z materiałem. Ja podałam kwoty za robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 28.03.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Apeska dziewczyno w goracej wodzie kąpana:smile: zapytam czy w ogóle beda mieli czas. Dam Ci znać po weekendzie. Pozdrawiam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 wstałam....nie dają mi spać..więc włączyłam ..wiecie co:smile: biorę sie za obiadek:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 28.03.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Cóż za żaluzje, Linka Dobrze, że znowu padło pytanie o Waszą ekpię, bo ja chyba jednak też poproszę o namiary do nich. Nie tylko na fundamenty Mnie interesuje koniec lata/jesień, więc w razie czego terminy dla mnie znajdą ) Tylko trzeba będzie najpierw wszystko wycenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 28.03.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Apeska, "chcę ich na całość" Ładnie, takie budowlane podejście Hm, ja Cię oczywiście też witam - mamy podobny start i pow. domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 28.03.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Stasiek, żaluzję Ci się podobają? zapytamy ekipę i damy namiary. Idź na całość, hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka 28.03.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Witam wszystkich serdecznie. Czytuję Was od dawna, jakoś tylko nie było okazji włączyć się do rozmowy. Jestem żoną bediego. Małżonek mój z rzadka sie odzywa. Nasza mała aktywność wynika z dzielącego nas od Was oceanu. Nasz dom w stanie surowym , otwartym czeka samotnie w Dołujach.Coraz bardziej się niecierpliwimy, czytając jak wszyscy ostro działacie, a my nic. Oj zazdrościmy Wam tego zmęczenia budowaniem. Mamy nadzieję, że wkrótce też zaczniemy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 MALUTKA witaj nareszcie zawitałaś... i dziękuje za namiary i ceny waszych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 i nastała sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2003 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Teska: teraz to juz przesadziłaś, ja rozumiem o 3 nad ranem, o 5, ale minute po północy, byle tylko być pierwsza ))) pozdrawiam ps. jestem drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 `maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 MAKSIU...sorki musiałam klawiaturkę przełączyć na nasz język.. siedziałam sobie w pracy cichutko..i tak mi sie udało...minutke po północy. A TY spać nie możesz????? o 5 nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Teska: tak w kwestii formalnej to bylo za 15 szosta, a swoja droga masz racje, nie moge spac, zreszta o tej porze przewaznie juz nie spalem, dlugo wczesniej zanim zaczalem myslec o budowaniu, ale z ta minuta po polnocy to ci sie naprawde udalo.. )) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 byłem dziś na tgz. targach budowlanych, bida z nedza.. jesli o stanie gospodarki maja swiadczyc takie targi to faktycznie recesja przezywa swoje zlote lata... jesli jeszcze ktos nie byl to odradzam, szkoda 6 zl za wstep... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 29.03.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Linka, będę bardzo wdzięczna. Może i jestem w gorącej wodzie kąpana, ale najbardziej nie lubię bezczynnie siedzieć i czekać. Muszę coś robić, bo mi się już ten dom śni, ze wszystkimi szczegółami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 dzięki..bo miałam zamiar sie wybrac.. umieram ..musze cosik zjesc dopiero przyjechałam z budowy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 apeska...hmm...z takim zapałem to na jesień zamieszkacie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 29.03.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Stasiek, śmiej się śmiej, a ja ich naprawdę chcę. A jeśli nie ich, to kogoś innego, kto mi tę moją chałupkę wybuduje i nie zrobi przy tym ze mnie kompletnej idiotki (podobno taka nadzieja świadczy o naiwności życiowej - tak twierdzi mój mąż, który ma spiskową teorię dziejów).Ja może i jestem wariat, ale szczerze wierzę, że mi się uda postawić piękny domek i nie przeżyć jakiegoś strasznego szoku inwestycyjnego (bankructwo, nerwica, bezsenność). Po prostu muszę go mieć. Na razie czytam, szukam, uczę się, jestem coraz bardziej zdumiona (to jednak nie jest takie proste, jak się wydawało na etapie marzeń), coraz bardziej podekscytowana... i jeśli się coś już nie zacznie dziać, to chyba pęknę.Działkę znalazłam w tydzień po podjęciu decycji o budowie, jest już moja!!!! Projekt też już wybrałam, co - jak wiesz - wcale nie jest takie proste i oczywiste, więc na co czekać????A ty, jaki dom budujesz? Według projektu indywidualnego, czy według "gotowca"? Pozdrawiam. Miłej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 teska: kiedy ty masz czas na cos innego niż budowanie i sieciowanie? mam czasem wrazenie ze twoja doba nie trwa 24 godziny, ale przynajmniej dwa razy dluzej pozdrawiam ps. zerknij sobie na moja stronke www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 MAKSIU ja sama nie wiem kiedy z tym wszystkim zdażam dwa etaciki, budowa , obiadki, zakupy ,pranko.. Wiesz, jestes z taką samą czestotliwoscia jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts