tomadyna 14.05.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 W imieniu Joasi Jasia: Piesek szuka przyjaznej rodziny http://www.erb.pl/pic/rufusek.JPG Teraz ma 7 tygodni, chłopczyk, zadbany. Wyrośnie z niego duży, opiekuńczy przyjaciel. Kontakt na tel 606 966 899. Pozdrawiam(y) Śliczny bedzie duuuży pies - a co to za rasa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.05.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam wszystkich!!! Oto kilka fotek z fabrxki robena we wroclawiu! a mowia ze nie nadazaja!!!!!!!!!!! http://img523.imageshack.us/img523/7540/jola01hy3.jpghttp://img511.imageshack.us/img511/3976/jola02cy9.jpghttp://img292.imageshack.us/img292/4172/jola03ih5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 pytanko podpowiedzcie gdzie mozna wynajc kogos do sprzatania.....tzn czy wiecie jakie sa ceny, np za sprzatniecie domu, za co dodatkowo trzeba zaplacic np za mycie okien, pranie itp..... ja płacę 8zł za godzinę, za nic dodatkowo, mam zrobione to o co poproszę w danym dniu, np. prasowanie, mycie okien, pranie dywanu też w ramach tych godzin bierzesz regularnie?? ile tak srednio cie to kosztuje w miesiacu??? dwa razy w tygodniu to dla mnie wystarczająca pomoc , tak na 8-9 godzin i mam czyściutko dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.05.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 w grudniu stan placu byl identyczny, mnooooooossstttttwwwwooooo dachowek. LUDZIE ONI NAS OSZUKUJA!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 komu kawke??? ogolnie takie pytanko.....czy nie boicie sie budowac od podstaw na kreche???? Teska Pamiętam nasze spotkanie forumowe w tej pizzeri (nie pamiętam nazwy) jak pewiem kolega powiedział - to był marzec: mamy działkę, mieszkanie już sprzedane - musimy opuścić je w lipcu i czekamy na decyzję o kredycie i.......zaczniemy budować. Nie pamiętam czy byłaś na tym spotkaniu, ale pamiętam mój ciężki szok po tych słowach i jednocześnie przerażenie. A teraz takich odważnych tu jest dużo. Ale w końcu do odważnych świat należy Didi Imola to była.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 w grudniu stan placu byl identyczny, mnooooooossstttttwwwwooooo dachowek. LUDZIE ONI NAS OSZUKUJA!!!!!!!!!!!!!!!!! Jolly.... a moze to jest pozamawiane juz??? w koncu pracuja pełna para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 witam popoludniowo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.05.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam, Jolly no ale daj tu jakieś zdjęcie z ceremonii! Wyglądałaś ładniej niż na spotkaniu forumowym? Nie daj się prosić. Acha, a z tymi wątpliwościami to się wyluzuj, no bo z ręką na sercu kto ich nie ma, czy to tuż po, czy w 10 lat po, ale to jest właśnie fajne, bo musimy się wtedy starać i robi sie ciekawiej Witaj Delfiku! fotki niedlugo... oczywiscie ze chce sie pochwalic....prosze Cie Delfiku - na spotkaniu forumowym to ja wygladalam jak.... :===((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Khm khm.................... ............ ................. .................... ...........................Szanowna grupo budująca! Chciałabym poinformować, że od dzisiaj staliśmy się posiadaczami własnego kawałka ziemi Jest NASZA!! na-sza, NaSzA, N-A-S-Z-A!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 14.05.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam grupę Guziki chwalcie się gdzie macie swoją działeczkę ... no to teraz już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.05.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam grupę Guziki chwalcie się gdzie macie swoją działeczkę ... no to teraz już z górki NASZA działka jest w Szczecinie. Dla nas to idealne miejsce. Niedaleko do centrum. Komunikacja jest już rozwinięta, a na działce cisza i spokój. I ptaki. i żabki. o takie tyciuteńkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.05.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam popoludniowo . Dzisiaj jestem jakas osowiala .Ubezpieczalam budowe i panie tez jakies sie mylace chyba to cos z pogoda nie tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.05.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 krzysk5, z jakiego BK budujesz/budowałeś? Z Solbetu, ale w tym roku to jakaś porażka, strasznie się sypie - dno, ale do góry poszło To chyba dobrze, że sie zapytałem. Jeden gosć proponuje mi Solbet. Ten zwykły, tylko z uchwytami montazowymi. Ale skoro mowisz, że to lipa ... Trza dać zaliczkę a jak się okaze, że przyjdzie badziew? Pewnie będę reklamował ale co z tego - bedzie trzeba budować a tu z materiału nici. PS> Juz słysząłem od ludzi, ze BK z Rurki to własnie jedno, wielkie dno! Rozkrusza się jak cholewa! Co do jakosci BK to Ytong jakosciowo (pierwsza partia ) bardzo dobry malutko odpadow .Ale co do terminowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Khm khm.................... ............ ................. .................... ...........................Szanowna grupo budująca! Chciałabym poinformować, że od dzisiaj staliśmy się posiadaczami własnego kawałka ziemi Jest NASZA!! na-sza, NaSzA, N-A-S-Z-A!!!! no to gratuluje sasiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Khm khm.................... ............ ................. .................... ...........................Szanowna grupo budująca! Chciałabym poinformować, że od dzisiaj staliśmy się posiadaczami własnego kawałka ziemi Jest NASZA!! na-sza, NaSzA, N-A-S-Z-A!!!! no to gratuluje sasiadom Dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.05.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 no to teraz wszystko przed wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 no to teraz wszystko przed wami Nie da się ukryć Postanowilismy, że jak przyjedziemy latem, to zabierzemy się za karczowanie naszej działki. Mój szanowny partner będzie z piłą biegał, a ja z siekierka, bo żadnych automatycznych, ryczących i niosących zagrożenie dla życia narzędzi NIE ZNIESE. Zabierzemy się również za adaptację projektu itp. Dużo roboty przed nami. Grunt, że działka jest nasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.05.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 WITAM GRUPKĘ Guziki - GRATULACJE Wy z Polic z ulicy Bankowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 WITAM GRUPKĘ Guziki - GRATULACJE Wy z Polic z ulicy Bankowej??? Czy my się znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 WITAM GRUPKĘ Guziki - GRATULACJE Wy z Polic z ulicy Bankowej??? Czy my się znamy? Faux pas jak nic! Dziękujemy za gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts