bimbelt 14.05.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A mnie dzisiaj znajomy powiadomil, ze kupil dzialke za moim plotem. Jaki ten swiat maly, hehe. Bede mial z kim grillowac na starosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.05.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A mnie dzisiaj znajomy powiadomil, ze kupil dzialke za moim plotem. Jaki ten swiat maly, hehe. Bede mial z kim grillowac na starosc No to elegancko! My na pewno nie bedziemy mieli możliwości grillowania ze znajomymi zza płota Działka graniczy z dwoma innymi, które już mają swoich właścicieli. Może oni lubią czasami pogrillować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.05.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Ile placicie za metr krycia dachu a ile za wstawienie okna dachowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 14.05.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Guziki, wielkie gratulacje!!! Macie juz swoj wlasny kawalek Ziemi. My jeszcze czekamy - decyzja pod koniec tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.05.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Guziki, wielkie gratulacje!!! Macie juz swoj wlasny kawalek Ziemi. My jeszcze czekamy - decyzja pod koniec tygodnia... Dzięki Będzie dooooobrze Azalka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 15.05.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ja też się chwalę i ogłaszam, że wczoraj podpisaliśmy już umowę przeniesienia własności i już nikt nam naszego kawałka ziemi nie wyrwie:) Witajcie sąsiedzi z Kościna/Dołuj:):) W tym tygodniu po wielu nagabywaniach pani z energetyki napisze mi w końcu warunki przyłączenia, została tylko woda i kanaliza, ale to też już zmierza do końca, bo wiem że mam już szukać sobie wykonawców 30 m odcinka Cieszę się niezmiernie, bo już blisko do wniosku o WZ a jak to będziemy mieli to można projekt wybierać pozdrawiam z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.05.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 15.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ofcbur gratulacje! No i witaj wśród nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.05.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam wtorkowo, wszystkim świeżo upieczonym posiadaczom ziemskim gratuluję A u nas dziś weszła ekipa od ocieplenia, tylko ta pogoda taka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 15.05.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ja też się chwalę i ogłaszam, że wczoraj podpisaliśmy już umowę przeniesienia własności i już nikt nam naszego kawałka ziemi nie wyrwie:) Szczesliwi ludzie... A zdradz-ze w ktorym dokladnie miejscu jest Twoja dzialka? W tym tygodniu po wielu nagabywaniach pani z energetyki napisze mi w końcu warunki przyłączenia, została tylko woda i kanaliza, ale to też już zmierza do końca, bo wiem że mam już szukać sobie wykonawców 30 m odcinka Ja powyciagalam wczoraj z netu wzory jakichs podan, czy do energetyki koniecznie trzeba na ich druczku? A do "naszej gminy"? Czy wystarczy normalne napisanie w wordzie? Mozesz podpowiediziec, o jaki prad i ile wody sie starac? I Dziendoberek wszystkim - z pracy, a jakze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 trobe, z tą wełną to aktualne? napisałam Ci wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.05.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Czy ktoś zna jakąś tanią hurtownie AGD albo ma pozytywne doświadczenia ze sklepem internetowym? Witam Po wielu lękach zdecydowałam się na zakup sprzętu adg w necie, kupowałam w sklepie http://www.agdhurt.pl Wszystko było ok, sprzęt dostałam chyba po 4 dniach od zamówienia, sprawny i taki jaki chciałam. Płatność nastąpiła po rozpakowaniu i sprawdzeniu sprzętu. Za transport nie płaciłam ponieważ powyżej określonej kwoty transport jest gratis. Między innymi dlatego zadecydowałam się zakupić wszystko w jednym w sklepie, chociaż pewnie ten sam towar znalazłabym gdzie indziej jeszcze taniej. Różnica w cenie pomiędzy hurtowniami w jakich się dowiadywałam (MCserwis i jeszcze jakaś na ul. Krakowskiej, której nazwy nie pamiętam) wynisiła jakieś 900 zł. Czeka mnie jeszcze zakup okapu - też w necie, tym razem w firmie Globalo. Guziki i Ofcbur gratuluję zakupu kawałka własnego miejsca na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 15.05.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Szczesliwi ludzie... A zdradz-ze w ktorym dokladnie miejscu jest Twoja dzialka? Ja powyciagalam wczoraj z netu wzory jakichs podan, czy do energetyki koniecznie trzeba na ich druczku? A do "naszej gminy"? Czy wystarczy normalne napisanie w wordzie? Mozesz podpowiediziec, o jaki prad i ile wody sie starac? Działka jest w Kościnie na samym końcu Żurawiej pod lasem:) będę miała piękny widok z salonu Co do warunków przyłączeń to już nie pamiętam dokładnie bo czekam drugi miesiąc na wszystko, ale i w gminie i w energetyce powiedzą Ci jak napisać, do enei na ich wniosku od ręki się składa, w gminie też mają swoje wnioski. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 15.05.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Działka jest w Kościnie na samym końcu Żurawiej pod lasem:) będę miała piękny widok z salonu Koło "domu-widma" czy z drugiej strony uliczki? W obu przypadkach zielenieje z zazdrosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 15.05.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Koło "domu-widma" czy z drugiej strony uliczki? W obu przypadkach zielenieje z zazdrosci! z drugiej strony uliczki:) Fakt ja sama sobie jej zazdroszczę:) żartuję, ale mieliśmy na prawdę szczęście z tą działkę i jestem bardzo szczęśliwa że dokładnie w tym miejscu stanie nasz dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 15.05.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 WitamCzy ktos cos slyszal o tym magaszynie-hurtowni?ul. Migdałowa 1 DOBRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ofcbur gratulacje! No i witaj wśród nas witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 witam popoludniow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 15.05.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 koło "domu-widma" czy z drugiej strony uliczki? W obu przypadkach zielenieje z zazdrosci! z drugiej strony uliczki:) fakt ja sama sobie jej zazdroszczę:) żartuję, ale mieliśmy na prawdę szczęście z tą działkę i jestem bardzo szczęśliwa że dokładnie w tym miejscu stanie nasz dom. witam i ja wszystkich nowych z doluj i koscina oraz tych co juz tu sie zasiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 15.05.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 WITAM wszystkich obszarników ziemskich i nieziemskich ...a teraz pytanie poszukuje papy wierzchniego krycia ALE W ROLCE zeby bylo 15 MB bo 10 mb to wszedzie jest ,może ktoś widział rolki 15-metrowe bede wdzięczny za namiarypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts