Teska 15.05.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Koło "domu-widma" czy z drugiej strony uliczki? W obu przypadkach zielenieje z zazdrosci! z drugiej strony uliczki:) Fakt ja sama sobie jej zazdroszczę:) żartuję, ale mieliśmy na prawdę szczęście z tą działkę i jestem bardzo szczęśliwa że dokładnie w tym miejscu stanie nasz dom. WITAM I JA WSZYSTKICH NOWYCH Z DOLUJ I KOSCINA ORAZ TYCH CO JUZ TU SIE ZASIEDZIELI zyjesz????? zasiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.05.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Zaczynam miec tego Ytonga dosyc co do nich dzwonie to auto sie laduje Cholera wozem z koniem zdazyl by czlowiek przywiesc 2 razy Zaczyna mie z nerwow serce bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 15.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Zaczynam miec tego Ytonga dosyc co do nich dzwonie to auto sie laduje Cholera wozem z koniem zdazyl by czlowiek przywiesc 2 razy Zaczyna mie z nerwow serce bolec Ale kombinują gamonie! Niezła ściema!!! Bryta, a Tobie nie byłoby łatwiej sprowadzić sobie materiału z Niemiec? PS. Nie masz namiarów na jakąś hurtownię blisko granicy coby podrzuciła do Klinisk troche (2 składy) BK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam wszystkich Bardzo dawno nie zaglądałem na forum, ostatnio chyba coś około 850 strony Widzę, że przybywa forumowoczów z Kościna. azalka i Ofcbur gratulacje zdobycia własnego kawałka ziemi, teraz tylko formalności i można startować z budową, będę obserwował postępy w czasie spacerów z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Zaczynam miec tego Ytonga dosyc co do nich dzwonie to auto sie laduje Cholera wozem z koniem zdazyl by czlowiek przywiesc 2 razy Zaczyna mie z nerwow serce bolec Ale kombinują gamonie! Niezła ściema!!! Bryta, a Tobie nie byłoby łatwiej sprowadzić sobie materiału z Niemiec? PS. Nie masz namiarów na jakąś hurtownię blisko granicy coby podrzuciła do Klinisk troche (2 składy) BK? Tez powoli sie zastanawiam mam dostac wycene na ytonga (z niemiec bylby w okolo tydzien ) Dachowki Creatona biore w niemczech na 99% taniej i beda w 2 tygodnie . Najgorzej wkurw... mnie sposob olewania klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.05.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Czas upływa rzecz na forum jest stała i niezmienna Nieistniejące posty gratulacje wytrwałości dla administratorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 15.05.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Zaczynam miec tego Ytonga dosyc co do nich dzwonie to auto sie laduje Cholera wozem z koniem zdazyl by czlowiek przywiesc 2 razy Zaczyna mie z nerwow serce bolec Ale kombinują gamonie! Niezła ściema!!! Bryta, a Tobie nie byłoby łatwiej sprowadzić sobie materiału z Niemiec? PS. Nie masz namiarów na jakąś hurtownię blisko granicy coby podrzuciła do Klinisk troche (2 składy) BK? Tez powoli sie zastanawiam mam dostac wycene na ytonga (z niemiec bylby w okolo tydzien ) Dachowki Creatona biore w niemczech na 99% taniej i beda w 2 tygodnie . Najgorzej wkurw... mnie sposob olewania klienta Mnie to samo wk...a! Nie dość, że ceny z kosmosu - to jeszcze łacha, że się odezwą, dadzą odpowiedź! Czy Ci ludzie myślą, że tak bedzie wiecznie? Czekam kiedy nasz piękny kraj zaleje towar z importu - może i ceny będą wyższe ale może relacje Sprzedawca - Klient wrócą do normy. PS. Bryta, a może organizujemy spółkę. Ty chyba znasz niemiecki - więc zajełabyś się zakupami a ja zbytem. Nie dość, ze bedziemy mieli zapewniony materiał na własne budowy to jeszcze zrekompensujemy sobie ostatnie wzrosty cen!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Zaczynam miec tego Ytonga dosyc co do nich dzwonie to auto sie laduje Cholera wozem z koniem zdazyl by czlowiek przywiesc 2 razy Zaczyna mie z nerwow serce bolec Ale kombinują gamonie! Niezła ściema!!! Bryta, a Tobie nie byłoby łatwiej sprowadzić sobie materiału z Niemiec? PS. Nie masz namiarów na jakąś hurtownię blisko granicy coby podrzuciła do Klinisk troche (2 składy) BK? Tez powoli sie zastanawiam mam dostac wycene na ytonga (z niemiec bylby w okolo tydzien ) Dachowki Creatona biore w niemczech na 99% taniej i beda w 2 tygodnie . Najgorzej wkurw... mnie sposob olewania klienta Mnie to samo wk...a! Nie dość, że ceny z kosmosu - to jeszcze łacha, że się odezwą, dadzą odpowiedź! Czy Ci ludzie myślą, że tak bedzie wiecznie? Czekam kiedy nasz piękny kraj zaleje towar z importu - może i ceny będą wyższe ale może relacje Sprzedawca - Klient wrócą do normy. PS. Bryta, a może organizujemy spółkę. Ty chyba znasz niemiecki - więc zajełabyś się zakupami a ja zbytem. Nie dość, ze bedziemy mieli zapewniony materiał na własne budowy to jeszcze zrekompensujemy sobie ostatnie wzrosty cen!? Apropo towaru to moze jest ktos jeszcze chetny na Creatona Future Finesse Wisnia glazurowana . Dach mozna zobaczyc kryty ta dachowka w Szczecinie zalomiu a od wiekszej ilosci bysmy dostali jeszcze rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysk5 15.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Właśnie szukam tynkarzy. Na razie znalazłem (zacznę od najtańszych): Bogdan Stańczyk za 21 zł/m2 i mam tylko telefon za 23 zł. Kolejne oferty to 24-25 i więcej. Czy ktoś zna pana Stańczyk i czy można mu zlecić robienie tynków. Może znacie kogoś, kogo można polecić, by zrobił ok. 500 m2 tynków w lipcu? Czekam na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysk5 15.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Właśnie szukam tynkarzy. Na razie znalazłem (zacznę od najtańszych): Bogdan Stańczyk za 21 zł/m2 i mam tylko telefon za 23 zł. Kolejne oferty to 24-25 i więcej. Czy ktoś zna pana Stańczyk i czy można mu zlecić robienie tynków. Może znacie kogoś, kogo można polecić za rozsądne pieniądze, by zrobił ok. 500 m2 tynków w lipcu? Czekam na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysk5 15.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Właśnie szukam tynkarzy. Na razie znalazłem (zacznę od najtańszych): Bogdan Stańczyk za 21 zł/m2 i mam tylko telefon za 23 zł. Kolejne oferty to 24-25 i więcej. Czy ktoś zna pana Stańczyk i czy można mu zlecić robienie tynków. Może znacie kogoś, kogo można polecić za rozsądne pieniądze, by zrobił ok. 500 m2 tynków w lipcu? Czekam na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.05.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Właśnie szukam tynkarzy. Na razie znalazłem (zacznę od najtańszych): Bogdan Stańczyk za 21 zł/m2 i mam tylko telefon za 23 zł. Kolejne oferty to 24-25 i więcej. Czy ktoś zna pana Stańczyk i czy można mu zlecić robienie tynków. Może znacie kogoś, kogo można polecić za rozsądne pieniądze, by zrobił ok. 500 m2 tynków w lipcu? Czekam na pomoc. Pan Stańczyk robił u mnie tynki .... wyszły bardzo ładnie nawet mozna sobie odpuścic gladż , wszystko zrobił w terminie i solidnie. Tynki robił mi w styczniu i warunki były średnie nikt sie nie chciał bawic sie w tynkowanie domu o tej porze roku , dla niego było tylko wazne żeby temperatura wewnątrz domu nie spadła ponizej 5 stC . Tynki po kilku miesiacach wygladaja bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 16.05.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witamy cieplutko w srodku tygodnia GrzegorzR - za gratulacje dzieki bardzo, ale jeszcze ziemia nie moja Ostatnie slowo ma bank... A naszych postepow zapewne przed przyszloroczna wiosna nie uswiadczy Czy ktos ma namiary na jakiegos "niekosztownego" geodete?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.05.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam i podciągam, wczoraj odkryłam, że mamy dzikich lokatorów Przez szczeliny między ścianą a dachem wlatują ptaki i mamy uwite trzy gniazda na płatwiach Trzeba szybko dach ocieplać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 witam grupke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 16.05.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Właśnie szukam tynkarzy. .... Faktycznie bardzo intensywnie tych tynkarzy szukasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.05.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Kacha 72 dotarłas do pana R ??? wybieram sie do SP, moze tez bys sie wybrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 szydas i dodaj pracowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts