Florek i Jadzia 16.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam i pozdrawiam cala grupe. Wiecie moze jakie sa obecnie koszty robocizny sufitu podwieszanego 20m2 wykonanego fikusnie (fala, odwrocone T,trojkat itp.)moze ktos ostatnio robil bardzo prosze o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.05.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 hmm.... czy ktoś ma namiary na porządnych ludzi od polbruku itp.? Brukarze z listy mają wolny termin na.... wrzesień a my chcielibyśmy trochę wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 16.05.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Czy ktoś współpracował z pełniącym obowiązki kierownika budowy Panem Zbigniewem Szewczykiem? Będę wdzięczny za wszelkie informacje, uwagi, sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 16.05.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Czy ktoś współpracował z pełniącym obowiązki kierownika budowy Panem Zbigniewem Szewczykiem? Będę wdzięczny za wszelkie informacje, uwagi, sugestie. Poszukaj sobie lepszego kierownika, my go mamy za kierownika totalna porazka koles jest cienki, zamiast pomagac tylko opoznia prace, ma wiele domow na glowie i nie wyrabia sie a do tego kosmicznie drogi z tego co czytalem na forum to sa lepsi i tansi kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 16.05.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Przestrzegam tez wszystkich zaczynajacych sie budowac przed firma EWAS z Modrzewia wlasciciel Wrobel Stanislaw firma droga, nie trzyma sie terminow, nie solidna, totalny brak organizacji, jak cos nie jest zapisane i wyszczegolnione w umowie a powinno byc zrobione w trakcie budowy to cena za wykonanie jest 5x wieksza niz normalna np: podniesienie sciany kolankowej, wylanie schodow. Trzeba tez sie liczyc z przestojami bo facet nie jest w stanie skoordynowac dostaw z tempem prac Odradzamy wszystkim.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Czy ktoś współpracował z pełniącym obowiązki kierownika budowy Panem Zbigniewem Szewczykiem? Będę wdzięczny za wszelkie informacje, uwagi, sugestie. Od kiedy potrzebujesz kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam Wszystkich . A u mnie swiateczna przerwa .Bo jutro jest w niemczech wazne swieto Dzien Ojca wiec wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 16.05.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Czy ktoś współpracował z pełniącym obowiązki kierownika budowy Panem Zbigniewem Szewczykiem? Będę wdzięczny za wszelkie informacje, uwagi, sugestie. Od kiedy potrzebujesz kierownika Od zaraz! Zaczynam budować od połowy czerwca ale chciałbym już teraz wszystkie rzeczy omówić i zacząć działać w porozumieniu z kierownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.05.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam Czy ktoś jest w stanie podpiwiedzieć jakie obecnie są koszty wykonania ogrodzenia z cegieł klinkierowych? Jaki są stawki robocizny, jak liczone i jakie są ceny materiałów? Interesuje mnie cegła klienkierowa Wieneberger Pomerania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 16.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Informuje, ze zalalaem wczoraj strop. Poprosze o deszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Czy ktoś współpracował z pełniącym obowiązki kierownika budowy Panem Zbigniewem Szewczykiem? Będę wdzięczny za wszelkie informacje, uwagi, sugestie. Od kiedy potrzebujesz kierownika Od zaraz! Zaczynam budować od połowy czerwca ale chciałbym już teraz wszystkie rzeczy omówić i zacząć działać w porozumieniu z kierownikiem. Ja mam kierownika sasiada bardzo sympatyczna rodzina ale jaki jest jako kierownik nie mam pojecia i namiary na niego maja pewnie inni sasiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Informuje, ze zalalaem wczoraj strop. Poprosze o deszczyk. A ja o Ytonga abym mogla ciebie dogonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 16.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Mam gorącą prośbę, czy ktoś może powiedzieć co powinna zawierać umowa z wykonawcą stanu surowego zamkniętego. A gdyby jeszcze dało radę jakąś przykładową na priv, to by było cudnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 16.05.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 BIMBELOT jaki deszczyk ,zapomnij wspieraj wodociągi i podlewaj z WĘŻA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 16.05.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 fl1, juz jestes na tym etapie? Zazdroszcze... Ja tez chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 pozdrawiam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 szydas - priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.05.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Informuje, ze zalalaem wczoraj strop. Poprosze o deszczyk. w nocy powinno padać, czyli warto by podlać wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Mam gorącą prośbę, czy ktoś może powiedzieć co powinna zawierać umowa z wykonawcą stanu surowego zamkniętego. A gdyby jeszcze dało radę jakąś przykładową na priv, to by było cudnie . wzory umów można znaleźć na forum muratora - my braliśmy stamtąd, trochę zmodyfikowaliśmy i taką podpisywaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 16.05.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Informuje, ze zalalaem wczoraj strop. Poprosze o deszczyk. Wibrowałeś? Polewasz? Pewnie się cieszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts